in , , ,

10 Συμβουλές Ομορφιάς που σπάνια γνωρίζει κάποιος

συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
10 Ελάχιστα Γνωστές Συμβουλές Ομορφιάς

Σχεδόν όλοι έχουν δει ένα blog ομορφιάς αυτές τις μέρες. Μόνο στις ΗΠΑ, πάνω από το 50% των γυναικών παρακολουθεί περιστασιακά blogs ομορφιάς και το 34% ακολουθεί συμβουλές από σεμινάρια και βίντεο στο YouTube. Με αυτόν τον όγκο εύκολα προσβάσιμων πληροφοριών, φαίνεται ότι δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που να μας εκπλήσσει. Όμως υπάρχουν μερικές ελάχιστα γνωστές συμβουλές ομορφιάς για να απλοποιήσετε τη ρουτίνα περιποίησή σας. 10 Συμβουλές Ομορφιάς που Μάλλον Δεν Γνωρίζετε

Πάστα φράουλας για την αντιμετώπιση των ερεθισμών από ξυράφι

brightside

Ένας εκπληκτικός τρόπος για να μειώσετε τον πόνο και το πρήξιμο από το ξυράφι είναι να πολτοποιήσετε μερικές φράουλες μαζί με κρέμα γάλακτος και να τις εφαρμόσετε απευθείας στον ερεθισμό του ξυραφιού για 10-15 λεπτά. Τα ευεργετικά αποτελέσματα των φραουλών συνδέονται με τις αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες και την αξιοσημείωτη σύνθεσή τους σε μέταλλα και βιταμίνη C.

Μαγειρική σόδα και λεμόνι για να αφαιρέσετε τους λεκέδες από τα νύχια σας

© depositphotos.com, © depositphotos.com, © depositphotos.com

Τα νύχια σας μπορεί να κιτρινίσουν για πολλούς λόγους: βερνίκι νυχιών, κάπνισμα, ηπατική νόσο, κακές συνήθειες ζωής ακόμη και μυκητιασική λοίμωξη. Αν και είναι πάντα σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν ειδικό και να καταπολεμήσετε το εσωτερικό πρόβλημα, υπάρχουν μερικές εκπληκτικές σπιτικές θεραπείες για να κάνετε τα νύχια σας να φαίνονται καλύτερα. Μια από αυτές είναι ένα μείγμα λεμονιού και σόδας που έχουν λευκαντικές και απολεπιστικές ιδιότητες.

Φτιάξτε μια πηχτή πάστα ανακατεύοντας μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα, μισό κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και μια κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού. Χρησιμοποιώντας μια μαλακή οδοντόβουρτσα, απλώστε το μείγμα στα νύχια σας και αφαιρέστε το μετά από 5 λεπτά. Επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε 2 εβδομάδες για καλύτερα αποτελέσματα. Το λεμόνι είναι ένας φυσικός λευκαντικός παράγοντας και χρησιμοποιείται σε πολλά καλλυντικά για τη λεύκανση του δέρματος.

Ενεργός άνθρακας για λεύκανση δοντιών

© fantassin/reddit, © depositphotos.com

Είναι εκπληκτικό ότι κάτι τόσο σκούρο όσο ο ενεργός άνθρακας μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στη λεύκανση των δοντιών σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνθλίψετε ένα δισκίο ενεργού άνθρακα, να προσθέσετε λίγο νερό και να το ανακατέψετε σε μια πάστα. Εφαρμόστε την απαλά στα δόντια και ξεπλύνετε μετά από 3 λεπτά. Δεν πρέπει να κάνετε αυτή τη διαδικασία πολύ συχνά, καθώς ο άνθρακας μπορεί να γίνει πολύ σκληρός για τα δόντια σας.

Αυτό που είναι ακόμα καλύτερο και ασφαλέστερο είναι να αγοράσετε μια ειδική οδοντόκρεμα που έχει ως ένα από τα συστατικά της τον ενεργό άνθρακα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μαύρες φακές για τη θεραπεία της ψαλίδας

© depositphotos.com, © depositphotos.com, © depositphotos.com

Αντί να βιαστείτε να κλείσετε ένα ραντεβού με τον κομμωτή σας, χρησιμοποιήστε μαύρες φακές για να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την ψαλίδα. Για να φτιάξετε μια μάσκα μαλλιών, τρίψτε μισό φλιτζάνι μαύρες φακές, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας σπόρους τριγωνέλλας και προσθέστε λίγο γιαούρτι στο μείγμα. Απλώστε τη μάσκα στα μαλλιά σας και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό μετά από μία ώρα.

Ασπιρίνη ως αφαιρετικό κάλων

© depositphotos.com, © depositphotos.com, © depositphotos.com

Οι κάλοι μπορεί να οδηγήσουν σε πόνο, φλεγμονή και άσχημη οσμή. Η ασπιρίνη είναι μια καλή θεραπεία για τους κάλους και τους μύκητες των ποδιών, καθώς το σαλικυλικό οξύ είναι ο κύριος μεταβολίτης της. Θρυμματίστε 4 δισκία σε σκόνη και ανακατέψτε το με νερό και χυμό λεμονιού.

Απλώστε την πάστα στους κάλους, καλύψτε την επιφάνεια με μια πετσέτα και ξεπλύνετε μετά από 20 λεπτά. Στη συνέχεια, τρίψτε απαλά τα πόδια σας και στεγνώστε τα. Επαναλάβετε τη διαδικασία δύο φορές την εβδομάδα.

Δείτε ακόμη 14 συμβουλές ομορφιάς που θα κάνουν την ζωή κάθε γυναίκας ευκολότερη

Αβοκάντο για να δαμάσει τα φριζαρισμένα μαλλιά

© depositphotos.com, © depositphotos.com, © depositphotos.com

Τα φριζαρισμένα μαλλιά μπορούν να καταστρέψουν ακόμα και την καλύτερη εμφάνιση. Παραδόξως, το αβοκάντο μπορεί να σας σώσει. Για να φτιάξετε μια μάσκα, πολτοποιήστε ένα αβοκάντο με λίγο γιαούρτι και απλώστε το στα μαλλιά σας για 45 λεπτά δύο φορές την εβδομάδα.

Το αβοκάντο περιέχει χρήσιμες βιταμίνες για επανόρθωση και θρέψη των μαλλιών ενώ το γιαούρτι περιποιείται τα μαλλιά σας. Το γιαούρτι μπορεί να αντικατασταθεί με μαγιονέζα.

Πατάτες για την αντιμετώπιση των ραγάδων

© depositphotos.com, © depositphotos.com, © depositphotos.com

Οι ραγάδες είναι ένα κοινό πρόβλημα για τις γυναίκες, που εμφανίζονται ως αποτέλεσμα τεντώματος του δέρματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή της εφηβείας. Ο χυμός πατάτας περιέχει χρήσιμες βιταμίνες και μέταλλα που προάγουν την ανάπτυξη και την αποκατάσταση των κυττάρων του δέρματος και ως εκ τούτου βοηθά στο να ξεθωριάσουν τα σημάδια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρίψετε μια φέτα πατάτας στις ραγιάδες για αρκετά λεπτά, αφήστε να στεγνώσει και μετά ξεπλύνετε με νερό.

Ο χυμός πατάτας δεν θα θεραπεύσει μαγικά τις ραγάδες σας, αλλά θα τις κάνει λιγότερο ορατές.

Κουτάλια για να αφαιρέσετε τις σακούλες των ματιών

© depositphotos.com, © depositphotos.com, © depositphotos.com

Όλοι έχουμε ακούσει ότι τα φακελάκια τσαγιού, τα αγγούρια και οι φέτες πατάτας μπορούν να μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες στα μάτια το πρωί, αλλά υπάρχει τρόπος που δεν απαιτεί καθόλου προϊόντα. Για να σφίξετε το δέρμα σας και να αφαιρέσετε το πρήξιμο στα μάτια, τοποθετήστε κρύα μεταλλικά κουτάλια για 10 λεπτά πριν κάνετε μακιγιάζ.

Μέλι για σκασμένα χείλη

© depositphotos.com, © depositphotos.com, © depositphotos.com

Το πρόβλημα με τα ξηρά και σκασμένα χείλη είναι κάτι που όλοι έχουμε βιώσει. Τα χείλη μπορεί να σκάσουν εξαιτίας είτε του ζεστού είτε του κρύου καιρού, των αλλεργιών και της συχνής αναπνοής με ανοιχτό στόμα. Το μέλι είναι μια παραδοσιακή μέθοδος για την καταπολέμηση αυτού του προβλήματος και χρησιμοποιήθηκε στους αρχαίους πολιτισμούς της Αιγύπτου, της Κίνας και της Αφρικής λόγω των ενυδατικών και θεραπευτικών ιδιοτήτων του. Μπορείτε να το εφαρμόσετε ωμό ή με λίγο λεμόνι πριν τον ύπνο, ως μείγμα με ζάχαρη για scrub ή σε συνδυασμό με κρέμα και ροδοπέταλα για μάσκα χειλιών.

Λεμόνι με μέλι για την αντιμετώπιση της ακμής

brightside

Το λεμόνι έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες, αλλά μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για την καταπολέμηση της έξαρσης της ακμής. Για να αυξήσετε τις αντισηπτικές ιδιότητες, συνδυάστε λεμόνι με μέλι και εφαρμόστε αυτή τη μάσκα δύο φορές την εβδομάδα. Θα παρατηρήσετε επίσης άλλα οφέλη, όπως η μείωση των ρυτίδων και το δέρμα θα φαίνεται φρέσκο και λείο.

Δείτε επίσης 8 Κόλπα Ομορφιάς για να Επιβραδύνετε τη Γήρανση του Δέρματος

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 9

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

έλλειψη ύπνου,ύπνος και εγκέφαλος,συμβουλές υγείας,υγεία

Η Έλλειψη Ύπνου Μπορεί να Βλάψει τον Εγκέφαλο σας

ζάχαρη στην τρύπα φύτευσης,ζάχαρη στον κήπο,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα

Γιατί να Ρίξετε μια Κουταλιά της Σούπας Ζάχαρη στην Τρύπα Φύτευσης