in , , , ,

30 Μυστικά για Άψογο Δέρμα από Διάφορες Χώρες

μυστικά για άψογο δέρμα από διάφορες χώρες,συμβουλές ομορφιάς,μυστικά ομορφιάς,ομορφιά,φροντίδα δέρματος
30 Μυστικά για Άψογο Δέρμα από Διάφορες Χώρες

Τα 30 καλύτερα και πιο απλά μυστικά ομορφιάς από όλο τον κόσμο για να παραμείνετε πανέμορφες με φυσικό τρόπο. Η προσθήκη τους στην καθημερινή περιποίησής σας θα σας κάνει να μοιάζετε σαν να βγήκατε από σπα. 7 Κορεάτικα Μυστικά Φροντίδας Προσώπου για Πολυάσχολες Γυναίκες

Γαλλία

Τρίψτε παγάκια στο πρόσωπο. Αυτή η απλή θεραπεία διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και σας χαρίζει πιο υγιές και λαμπερό δέρμα.

Εναλλασσόμενες ζεστές και κρύες κομπρέσες στο πρόσωπο. Σας δίνουν μια υγιή επιδερμίδα, αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνουν την ελαστικότητα και ενυδατώνουν το δέρμα. Μουλιάστε μια μαλακή πετσέτα σε πολύ ζεστό νερό και βάλτε την στο πρόσωπο και στη συνέχεια επαναλάβετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας κρύο νερό. Επαναλάβετε αυτήν την εναλλασσόμενη τεχνική αρκετές φορές.

Χυμός λεμονιού για τη μείωση της φλεγμονής. Η εφαρμογή του στην ακμή τα κάνει τα ενοχλητικά σπυράκια μικρότερα και λιγότερο κόκκινα.

Χιλή

Κόκκινα σταφύλια για λαμπερό δέρμα. Οι Χιλιανές ισχυρίζονται ότι το λαμπερό δέρμα τους οφείλεται στα αντιοξειδωτικά που βρίσκονται στα κόκκινα σταφύλια. Κάνουν πάστα ανακατεύοντας κόκκινα σταφύλια με δύο κουταλιές της σούπας αλεύρι. Μόλις είναι έτοιμη την βάζουν στο πρόσωπό τους και την αφήνουν για 10 λεπτά πριν την ξεπλύνουν. Αυτή η μάσκα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα όταν εφαρμόζεται το πρωί.

Σουηδία

Υγιεινή διατροφή. Πολλοί ειδικοί ομορφιάς αποδίδουν το λαμπερό δέρμα των Σκανδιναβών στην κατανάλωση υγιεινών τροφών, όπως ψάρια και μούρα, τα οποία είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σάουνα. Η θερμότητα της σάουνας είναι μια αποτελεσματική μέθοδος απομάκρυνσης των τοξινών από το σώμα.

Ιαπωνία

Ρυζόνερο. Καθαρίζει το πρόσωπό σας, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και δίνει στο δέρμα πιο λεία υφή.

Καθημερινό μασάζ προσώπου. Αυτό βοηθά στη βελτίωση της ελαστικότητας και στην παροχή οξυγόνου στο δέρμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε λάδι ή κρέμα για το μασάζ προσώπου. Οι τεχνικές, ωστόσο, μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας.

Λιγότερη πούδρα προσώπου. Οι Ιαπωνέζες πιστεύουν ότι το υγιές δέρμα πρέπει να έχει λίγη λάμψη. Αυτό είναι φυσικό και, επομένως, όμορφο. Η τακτική χρήση πούδρας προσώπου μπορεί να φράξει τους πόρους και να προκαλέσει φλεγμονή.

Βραζιλία

Ο φρέσκος χυμός καρότου είναι μια εξαιρετική σπιτική θεραπεία για να απαλλαγείτε από τα σπυράκια. Είναι γεμάτος με βήτα-καροτίνη, η οποία είναι γνωστό ότι βοηθά στη θεραπεία της ακμής.

Ισπανία

Χρησιμοποιήστε πατάτες για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Κόψτε μια ωμή πατάτα σε λεπτούς κύκλους και βάλτε την πάνω από τα βλέφαρά σας για 10 λεπτά.

Κορέα

Βλένη σαλιγκαριού. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συστατικά των κορεατικών κρεμών προσώπου. Έχει καλές θεραπευτικές ιδιότητες και περιέχει κολλαγόνο και ελαστίνη.

Έλαια. Για να κάνετε το δέρμα σας εξαιρετικά απαλό, βάλτε λίγο λάδι καρύδας ή αργκάν στο πρόσωπό σας πριν εφαρμόσετε μια κρέμα ή χρησιμοποιήστε αυτά τα έλαια ως μάσκα προσώπου.

Οροί και γαλακτώματα με βάση φυσικά συστατικά. Οι Κορεάτισσες χρησιμοποιούν έναν ορό κάθε βράδυ και πολύ συχνά τον εφαρμόζουν μαζί με έλαια. Η σειρά με την οποία χρησιμοποιούν τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας τους είναι η εξής: ορός, λάδι, ενυδατική κρέμα.

Τακτική εναλλαγή προϊόντων ομορφιάς. Αυτό εμποδίζει το δέρμα να συνηθίσει σε ορισμένα συστατικά.

Δείτε επίσης Γιατί οι Ινδές Κοιμούνται με Πλεξούδες και πώς Μπορούν να Μεταμορφώσουν τα Μαλλιά σας

Τουρκία

Λοσιόν και μάσκα με βάση το κυδώνι. Εάν έχετε λιπαρό δέρμα, αυτά τα προϊόντα καθαρισμού προσώπου είναι η σωστή επιλογή.

Ρολό νεφρίτη. Η χρήση ενός ρολού νεφρίτη στο πρόσωπό σας βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τον τόνο του δέρματος.

Ισραήλ

Scrub δέρματος με θαλασσινό αλάτι. Το τρίψιμο με θαλασσινό αλάτι είναι καλό για την απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα.

Κίνα

Τα αφεψήματα από βότανα και μούρα είναι εξαιρετικά στον καθαρισμό του δέρματος.

Ινδία

Μάσκα προσώπου με μέλι και λεμόνι. Το λεμόνι μειώνει τα σπυράκια στο μέτωπο και επίσης όπου μπορούν να εμφανιστούν, ενώ το μέλι καταπραΰνει το δέρμα.

Ρωσία

Scrub με πλιγούρι βρώμης. Χρησιμοποιήστε αυτό το scrub για να καθαρίσετε το δέρμα και να συσφίξετε τους πόρους.

Ελλάδα

Σωστή διατροφή. Οι Ελληνίδες τρώνε πολλά φρούτα και λαχανικά πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Η διατροφή τους περιλαμβάνει επίσης μια ποικιλία ψαριών που περιέχουν υψηλά επίπεδα ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρών οξέων.

Ατμός. Ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας άνθη χαμομηλιού σε 2 φλιτζάνια βραστό νερό και βάλτε το πρόσωπό σας στον ατμό για περίπου 20 λεπτά. Θυμηθείτε ότι η χρήση ενός scrub μετά το άτμισμα του προσώπου σας είναι ακόμα πιο αποτελεσματική.

Παγωμένο νερό. Προωθεί την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος και διεγείρει τη σύνθεση φυσικού κολλαγόνου και ελαστικών ινών. Επιπλέον, το παγωμένο νερό βελτιώνει την επιδερμίδα.

Μάσκα προσώπου με κουρκουμά. Αυτή η μάσκα έχει ισχυρές αντιβακτηριακές και αντισηπτικές ιδιότητες.

Ελαιόλαδο. Ένα μασάζ με ελαιόλαδο θα σας βοηθήσει να κάνετε το δέρμα σας υγιές, ελαστικό και ενυδατωμένο.

Αίγυπτος

Μάσκα λευκού πηλού. Οι μάσκες από λευκό άργιλο χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό, τη θρέψη και τη λεύκανση του δέρματος.

Κρέμες αλόης βέρα. Η αλόη βέρα ενυδατώνει ενεργά, θρέφει και προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση. Αυτό το φυτό είναι επίσης καλό στην αποκατάσταση της ισορροπίας της υγρασίας στα κύτταρα.

πηγή φωτό

Δείτε ακόμη 10 Απλοί Κανόνες για να Φαίνεστε Όμορφες Χωρίς Μακιγιάζ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.4 / 5. Αξιολογήσεις: 14

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διάσημες τότε και τώρα,διάσημες του Χόλυγουντ,lifestyle,περίεργα

Πως ήταν 16 Διάσημες του Χόλυγουντ στην Αρχή της Καριέρας τους και Σήμερα

νερό καρύδας ως βιολογικό λίπασμα φυτών,λίπανση φυτών,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα

Πώς το Νερό Καρύδας Είναι το Καλύτερο Βιολογικό Λίπασμα για τα Φυτά