in ,

Τα 10 Επαγγέλματα που σας Παχαίνουν

επαγγέλματα που παχαίνουν,χρήσιμα,περίεργα
Τα 10 Επαγγέλματα που σας Παχαίνουν

Μια μελέτη που διεξήχθη διαδικτυακά έδειξε ότι τα επαγγέλματα που περιλαμβάνουν υψηλά επίπεδα άγχους έχουν υψηλότερο ποσοστό εργαζομένων που παίρνουν περιττά κιλά. 7 Λάθη Πριν τον Ύπνο που μας Προσθέτουν Βάρος

Ταξιδιωτικός πράκτορας

© pixabay

Αυτοί οι επαγγελματίες πρέπει να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να ευχαριστήσουν κάθε πελάτη, σχεδιάζοντας και οργανώνοντας τα ταξίδια τους. Η διαδικασία περιλαμβάνει μεγάλη πίεση και άγχος γιατί, εκτός από τις ανάγκες των πελατών, υπάρχουν πάντα στόχοι πωλήσεων που πρέπει να επιτύχουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες. Επιπλέον, περιλαμβάνει πολλές ώρες καθιστικής εργασίας.

Δικηγόρος

Κοινωνικός λειτουργός
Δάσκαλος
Καλλιτέχνης, σχεδιαστής και αρχιτέκτονας

Δείτε ακόμη 5 Μη Προφανείς Λόγοι Γιατί Δεν Μπορείτε να Χάσετε Βάρος

Διοικητικός υπάλληλος

Επιστήμονας
© pixabay

Όντας πολύ πρόθυμοι να μάθουν περισσότερα και να ανακαλύψουν νέα πράγματα, αυτοί οι επαγγελματίες μερικές φορές ξεχνούν τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες. Στη NASA, για παράδειγμα, ενθαρρύνουν τις ασκήσεις κατά τις ώρες εργασίας και προωθούν προγράμματα κατά της αύξησης βάρους.

Αστυνομικός

© pixabay

Αυτό το επάγγελμα είναι ένα από τα πιο αγχωτικά και απλά σκεφτείτε επιπλέον όλες τις εργασίες γραφείου που πρέπει να διεκπεραιώσουν. Για αυτούς, το φαγητό είναι συχνά ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος καταπολέμησης του στρες.

Μάρκετινγκ και δημόσιες σχέσεις

Πληροφορική
13 Καθημερινές Συνήθειες που σας Προσθέτουν Βάρος

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο