in

Πώς να Φτιάξετε Αιθέρια Έλαια από Λουλούδια

παρασκευή αιθέριων ελαίων,σπιτικά αιθέρια έλαια,αιθέρια έλαια από λουλούδια,χρήσιμα
Πώς να Φτιάξετε Αιθέρια Έλαια από Λουλούδια

Δεν υπάρχει τίποτα σαν το άρωμα των λουλουδιών σε πλήρη άνθιση. Με λίγα φθηνά υλικά και λίγο χρόνο, μπορείτε να φτιάξετε αιθέρια ελαια από λουλούδια για να αρωματίσετε το σπίτι σας όλο το χρόνο. 3 Εύκολες Συνταγές για να φτιάξεις τα δικά σου αρωματικά χώρου με αιθέραια έλαια!

Πώς να Φτιάξετε Αιθέρια Έλαια από Λουλούδια

Μαζέψτε λουλούδια νωρίς το πρωί όταν τα έλαια είναι στο αποκορύφωμά τους. Τα άνθη που μόλις αρχίζουν να ανοίγουν περιέχουν το περισσότερο άρωμα. Αποφύγετε τα λουλούδια που είναι σε πλήρη άνθηση, καθώς το άρωμά τους έχει αρχίσει να ξεθωριάζει.

Αφαιρέστε τα πέταλα από το λουλούδι και τοποθετήστε τα σε μια σακούλα αποθήκευσης τροφίμων με φερμουάρ. Σφραγίστε τη σακούλα και χτυπήστε την ελαφρά με μια ξύλινη σφύρα ώστε τα πέταλα να απελευθερώσουν τα αρωματικά έλαια.

Τοποθετήστε τα πέταλα σε ένα γυάλινο βάζο και καλύψτε με λάδι. Το ελαιόλαδο λειτουργεί καλά ως λάδι μεταφοράς. Το γλυκό αμυγδαλέλαιο είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά προσθέτει ένα ευχάριστο, ξεχωριστό άρωμα από μόνο του. Ανακινήστε το βάζο για να διανεμηθεί το λάδι.

Τοποθετήστε το βάζο σε ένα ηλιόλουστο περβάζι και αφήστε τα πέταλα να μουλιάσουν στο λάδι για 24 ώρες. Ανακινήστε απαλά και περάστε από μια διπλή στρώση τουλουπάνι. Πετάξτε τα πέταλα.

Κόψτε νέα πέταλα και επεξεργαστείτε τα όπως τα προηγούμενα. Καλύψτε τα με το λάδι που έχετε ήδη χρησιμοποιήσει. Αφήστε τα να μουλιάσουν για 24 ώρες. Επαναλάβετε τη διαδικασία, χρησιμοποιώντας το ίδιο λάδι, για 3 ημέρες ή μέχρι το άρωμα να φτάσει στην επιθυμητή ένταση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αποθηκεύστε το αρωματικό λάδι σε γυάλινο μπουκάλι σε δροσερό και ξηρό μέρος. Χρησιμοποιήστε το σε ποτ πουρί για να αρωματίσετε το σπίτι ή φορέστε ως άρωμα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ: Το Καλύτερο Σπιτικό Σέρουμ Ματιών με Αιθέρια Έλαια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πανέμορφες με τα φυσικά γκρίζα μαλλιά μας: Tips για να λάμψει το πρόσωπό μας χωρίς να βάψουμε τα μαλλιά μας

Πανέμορφες με τα φυσικά γκρίζα μαλλιά μας: Tips για να λάμψει το πρόσωπό μας χωρίς να βάψουμε τα μαλλιά μας

επαγγέλματα που παχαίνουν,χρήσιμα,περίεργα

Τα 10 Επαγγέλματα που σας Παχαίνουν