in , , , ,

7 Ινδικές Συμβουλές για να Είστε Νέοι και Υγιείς

ινδικές συμβουλές υγείας,συμβουλές υγείας,υγεία
7 Ινδικές Συμβουλές για να Είστε Νέοι και Υγιείς

Σήμερα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φροντίσετε την ομορφιά και την υγεία σας, αλλά οι Ινδοί προσπαθούν να βρουν την βασική πηγή όλων. Υπάρχουν μερικές ινδικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε νέοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να διατηρήσετε την υγεία σας καλύτερα. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε αντενδείξεις. 10 Μυστικά για Νεανική Επιδερμίδα που Χρησιμοποιούν οι Ινδές για Αιώνες

Αποφύγετε την υπερβολική πρόσληψη νερού αμέσως μετά τα γεύματα.

© Depositphotos.com

Η Ινδική Αγιουρβέδα προτείνει να μην πίνετε νερό ακριβώς πριν και αμέσως μετά το γεύμα. Όταν πίνετε νερό ακριβώς πριν από το φαγητό, μπορεί να αραιώσετε τα γαστρικά υγρά που είναι υπεύθυνα για την πέψη. Και αν πίνετε νερό αμέσως μετά το γεύμα, μπορεί να επηρεάσει άμεσα την κατάσταση της τροφής στο στομάχι. Και αν η πέψη δεν είναι καλή, μπορεί να οδηγήσει σε κακή ποιότητα δέρματος ακόμη και παχυσαρκία. Οι ειδικοί λένε ότι χρειάζεται λίγος χρόνος και συνιστούν ένα παράθυρο 30 λεπτών τόσο πριν όσο και μετά τα γεύματα.

6 γεύσεις που πρέπει να περιλαμβάνονται σε μια δίαιτα.

© Depositphotos.com

Οι Ινδοί συνιστούν ένα καλά ισορροπημένο γεύμα που αποτελείται και από τις 6 γεύσεις, όπως γλυκιά, αλμυρή, ξινή, πικρή, πικάντικη και στυφή. Μπορεί να βελτιώσει το ανοσοποιητικό σας.

Καταναλώστε μια κουταλιά βούτυρο γκι (ghee) κάθε μέρα.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Οι τοξίνες είναι η αιτία των αλλεργιών. Οι Ινδοί προτείνουν την κατανάλωση βουτύρου γκι που εξουδετερώνει τις περισσότερες τοξίνες. Προσθέστε λοιπόν μια κουταλιά στο γεύμα σας. Το γκι δεν περιέχει τα ίδια επίπεδα πρωτεϊνών γαλακτοκομικών με το βούτυρο, επομένως άτομα που δεν ανέχονται τα γαλακτοκομικά προϊόντα μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το προϊόν.

Δείτε ακόμη Γιατί οι Ινδές Κοιμούνται με Πλεξούδες και πώς Μπορούν να Μεταμορφώσουν τα Μαλλιά σας

Καταναλώστε τζίντζερ, κύμινο και μαύρο πιπέρι για την καταπολέμηση των αλλεργιών.

© Depositphotos.com

Τα θερμαντικά μπαχαρικά βελτιώνουν την πέψη, σύμφωνα με την Αγιουρβέδα. Επιπλέον, βοηθούν στην εξάλειψη των αλλεργιών βελτιώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Μπορείτε να προσθέσετε τζίντζερ στο τσάι σας και να το πίνετε κάθε μέρα για να καλύτερο αποτέλεσμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Αποφύγετε το κρύο φαγητό.

© Depositphotos.com

Οι Ινδοί γιατροί συνιστούν την αποφυγή μπαγιάτικων, κρύων και επεξεργασμένων τροφίμων. Είναι πολύ πιο δύσκολα στην πέψη και μπορεί να οδηγήσουν στο σχηματισμό τοξινών.

Αποφύγετε την κατανάλωση τυροπήγματος το βράδυ.

© Depositphotos.com

Τα άτομα με οξύτητα, παλινδρόμηση οξέος ή δυσπεψία συνιστάται να αποφεύγουν το γιαούρτι ή το τυρόπηγμα το βράδυ. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να προκαλέσει δυσκοιλιότητα όταν το σώμα είναι έτοιμο για ύπνο. Είναι πολύ καλό να το τρώτε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ξυπνήστε 2 ώρες πριν την ανατολή του ηλίου.

© Depositphotos.com

Ο απλούστερος τρόπος για να ζήσετε μια υγιή ζωή, σύμφωνα με Ινδούς γιατρούς, είναι να οργανώσετε τη σωστή καθημερινή ρουτίνα. Περιλαμβάνει το ξύπνημα 2 ώρες πριν την ανατολή του ηλίου. Επίσης, πρέπει να τρώτε τη σωστή ώρα και να κοιμάστε στην ώρα σας.

Δείτε επίσης Γιατί οι Ινδές Διατηρούν την Ομορφιά τους

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

οφέλη γαρίφαλων,κατανάλωση γαρίφαλων,συμβουλές υγείας,υγεία

Τι θα Συμβει εάν Αρχίσετε να Τρώτε 2 Γαρίφαλα την Ημέρα

ηπατική νόσος,σημάδια ηπατικής νόσου,συμβουλές υγείας,υγεία

8 Απροσδόκητα Σημάδια Ηπατικής Νόσου