in ,

13 Μυστικά από τους Ειδικούς Ομορφιάς των Διασημοτήτων του Χόλυγουντ

μυστικά ομορφιάς,επαγγελματικά μυστικά ομορφιάς,μυστικά ομορφιάς διασημοτήτων,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
13 Μυστικά από τους Ειδικούς Ομορφιάς των Διασημοτήτων του Χόλυγουντ

Πολλές διασημότητες φαίνονται ακόμη καλύτερα σήμερα από ό,τι παλιότερα, και αυτό επιτυγχάνεται μέσω επαγγελματιών αισθητικών και ειδικών ομορφιάς. Υπάρχουν μερικά μυστικά από τους ειδικούς ομορφιάς των διασημοτήτων του Χόλυγουντ για να φαίνεστε και εσείς ως διάσημες. 13 Κόλπα που Χρησιμοποιούν οι Διασημότητες για να Δείχνουν Τέλειες

Μην σφίγγετε τα δόντια σας.

© depositphotos, © depositphotos

Οι εκφράσεις του προσώπου οδηγούν σε λεπτές γραμμές και είναι ο κύριος λόγος για τις ρυτίδες. Μερικοί άνθρωποι κάνουν ακόμη και γκριμάτσες όταν δεν μιλούν. Το να κάνεις «παπιά» για μια selfie, το σφίξιμο των δοντιών και πολλές ακόμη εκφράσεις του προσώπου είναι όλα κακές συνήθειες. Προσπαθήστε να ελέγξετε το πρόσωπό σας για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Απλώστε την ενυδατική κρέμα μέσα σε 60 δευτερόλεπτα από το πλύσιμο του προσώπου.

© depositphotos, © depositphotos

Εφαρμόστε ενυδατική κρέμα αμέσως μετά το πλύσιμο του προσώπου σας, γιατί θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε περισσότερη υγρασία ανάμεσα στο δέρμα σας και την κρέμα. Εάν περιμένετε για περισσότερα από 60 δευτερόλεπτα, το λεπτό στρώμα νερού που έχει απομείνει στο πρόσωπό σας μετά το πλύσιμο θα εξαφανιστεί και το δέρμα σας θα αρχίσει να χάνει την υγρασία του.

Μην πίνετε αλκοόλ την ημέρα πριν την αποτρίχωση.

© depositphotos, © depositphotos

Η κατανάλωση έστω και λίγου αλκοόλ πριν την αποτρίχωση το κάνει πιο επώδυνο και λιγότερο αποτελεσματικό.

Βρέξτε τα μαλλιά σας πριν κολυμπήσετε.

© depositphotos, © depositphotos

Βρέξτε τα μαλλιά σας με γλυκό νερό πριν κολυμπήσετε. Θα γεμίσει τα μικροσκοπικά κενά ανάμεσα στα θυλάκια των τριχών και θα προστατεύσει τα μαλλιά σας από το αλάτι στο θαλασσινό νερό και από το χλώριο σε μια πισίνα.

Μην χρησιμοποιείτε δίσκους ντεμακιγιάζ.

© depositphotos, © depositphotos

Όταν χρησιμοποιείτε τα δάχτυλά σας για να εφαρμόσετε ένα προϊόν στο δέρμα σας αυξάνετε την αποτελεσματικότητά του καθώς οι δίσκοι ντεμακιγιάζ είναι πολύ απορροφητικοί. Αυτό ισχύει και για την τονωτική λοσιόν: απλώστε μια μικρή ποσότητα στις παλάμες σας και μετά στο πρόσωπό σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρησιμοποιήστε ένα primer πριν εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας.

© depositphotos

Το primer βοηθά στην πρόληψη της απώλειας υγρασίας στο δέρμα σας που συνήθως προκαλείται από το μέικ-απ. Βοηθά στην προστασία των πόρων και μειώνει τον κίνδυνο ακμής, ειδικά αν έχετε λιπαρό δέρμα.

Δείτε ακόμη 10 Μαθήματα Στυλ από τα Καλύτερα Supermodels στον Κόσμο

Το σαμπουάν κατά της πιτυρίδας μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα σπυράκια.

© depositphotos, © depositphotos

Αν φαίνεται ότι τα σχέδιά σας πρόκειται να χαλάσουν εξαιτίας ενός απροσδόκητου σπυριού, δοκιμάστε να πλύνετε το πρόσωπό σας με σαμπουάν κατά της πιτυρίδας. Περιέχει πυριθειόνη του ψευδαργύρου, η οποία είναι ιδανικη για τη θεραπεία των σπυριών και της ακμής. Δεν είναι καλή ιδέα να το χρησιμοποιείτε σε τακτική βάση, αλλά μια φορά την εβδομάδα είναι εντάξει. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας πριν τη χρήση του.

Ξυρίστε τα πόδια σας όταν είναι στεγνά.

© depositphotos, © depositphotos

Πολλές γυναίκες έχουν τη συνήθεια να ξυρίζουν τα πόδια του στο ντους. Ωστόσο, θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα αν εφαρμόσετε πρώτα ένα scrub για να κάνετε απολέπιση στο δέρμα σας. Αφού το ξεπλύνετε, φροντίστε να αφήσετε το δέρμα σας να στεγνώσει πριν το ξύρισμα. Εφαρμόστε ενυδατική κρέμα ή aftershave όταν τελειώσετε. Αυτή η μέθοδος θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις τρίχες που φυτρώνουν προς τα μέσα και να μειώσετε τον ερεθισμό του δέρματος.

Η μαγειρική σόδα βοηθά στην αφαίρεση τυχόν υπολειπόμενων προϊόντων styling από τα μαλλιά σας.

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να αφαιρέσετε όλα τα προϊόντα styling από τα μαλλιά σας και το κανονικό σαμπουάν δεν βοηθά πάντα. Δοκιμάστε να προσθέσετε 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε αυτό και θα δείτε τη διαφορά καθώς αφαιρεί τα υπολείμματα αφρού μαλλιών, τζελ, λακ και οποιαδήποτε άλλα προϊόντα εφαρμόσατε στα μαλλιά σας. Τα μαλλιά σας θα φαίνονται ξανά καθαρά και φρέσκα.

Βουρτσίστε τα δόντια σας πριν πάρετε πρωινό.

© depositphotos, © depositphotos

Όταν κοιμάστε τη νύχτα, όλα τα μικρόβια και τα βακτήρια προσπαθούν να επιβιώσουν στο στόμα σας. Όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας πριν από το πρωινό, δεν καταπίνετε την επικάλυψη που προκαλείται από βακτήρια. Τα άτομα που ακολουθούν αυτόν τον απλό κανόνα έχουν πολύ καλύτερο δέρμα.

Το νερό σε θερμοκρασία δωματίου είναι το καλύτερο.

© depositphotos, © depositphotos

Το νερό σε θερμοκρασία δωματίου είναι τέλειο για πλύσιμο και πόσιμο. Όταν το νερό είναι πολύ κρύο ή πολύ ζεστό, θα αφυδατώσει το δέρμα και θα το στεγνώσει. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να αλλάξετε αυτή τη συνήθεια, αλλά σίγουρα θα εκτιμήσετε τα αποτελέσματα και θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι η πιο άνετη θερμοκρασία νερού για το δέρμα σας.

Το λάδι καρύδας είναι μια εξαιρετική θεραπεία για το δέρμα και τα μαλλιά σας.

© depositphotos, © depositphotos

Το λάδι καρύδας είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για χρήση ως θεραπεία για το δέρμα και τα μαλλιά σας. Δεν έχει σημασία τι τύπο δέρματος έχετε – το λάδι καρύδας θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μάσκα προσώπου, κρέμα σώματος και περιποίηση νυχιών. Είναι επίσης μια τέλεια ενυδατική και επανορθωτική θεραπεία για τα μαλλιά σας.

Μην χρησιμοποιείτε μέικ-απ με SPF.

© depositphotos

Εάν χρησιμοποιείτε αντηλιακό σε τακτική βάση ή εάν η κρέμα ημέρας σας έχει προστασία SPF, δεν χρειάζεστε επίσης ένα μέικ-απ με αντηλιακή προστασία. Κάνει την υφή του πιο παχύρρευστη και αυτό δεν είναι καλό για το δέρμα σας.

Δείτε επίσης 10 Κόλπα Ομορφιάς που κάνουν οι Διασημότητες για να Δείχνουν Πάντα Εκπληκτικές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αφαίρεση πρεμνών δέντρων,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα

Πώς να Απαλλαγείτε από Πρεμνά Δέντρων με Φυσικό Τρόπο

λάθη που καταστρέφουν το αυτοκίνητο,συμβουλές για αυτοκίνητο,χρήσιμα

10 Λάθη που Καταστρέφουν το Αυτοκίνητό σας