in , ,

10 Μαθήματα Στυλ από τα Καλύτερα Supermodels στον Κόσμο

Supermodels,μαθήματα στυλ από Supermodels,lifestyle,μόδα,συμβουλές μόδας
10 Μαθήματα Στυλ από τα Καλύτερα Supermodels στον Κόσμο

Οι καλλονές της πασαρέλας μας γοητεύουν όχι μόνο με τη χάρη και τις θεαματικές τους εμφανίσεις αλλά και με την άψογη αίσθηση του στυλ. Πώς φαίνονται τόσο υπέροχες συνέχεια; Μάθετε πώς να κάνετε την εμφάνισή σας τέλεια και να γίνετε σαν supermodel σε χρόνο μηδέν. 10 Μαθήματα Μόδας από τις Διασημότητες

10 Μαθήματα Στυλ από τα Καλύτερα Supermodels στον Κόσμο

Επιλέξτε βασικά είδη.

Όταν τα supermodels δεν είναι στη δουλειά, φορούν κυρίως τα πιο απλά πράγματα που έχουν όλοι στην ντουλάπα τους: γαλάζιο τζιν και λευκά μπλουζάκια. Απλό δεν σημαίνει πάντα άκομψο.

Το μαύρο από την κορυφή μέχρι τα νύχια είναι μια αλάνθαστη λύση.

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, το μαύρο πάντα είναι τέλειο για όσες δεν τους αρέσει να ξοδεύουν ώρες για να επιλέξουν τι θα φορέσουν. Σε μαύρο χρώμα, θα φαίνεστε πάντα στυλάτη και κομψή.

Τα αθλητικά παπούτσια είναι ο καλύτερος φίλος του supermodel.

Οι σημερινές ντίβες της μόδας επιλέγουν την άνεση: φορούν ευχάριστα τα αγαπημένα τους sneakers μετά τα σόου, και αυτά μπορούν να συνδυαστούν με οτιδήποτε, από φορέματα μέχρι αθλητικά παντελόνια.

Ένα δερμάτινο τζάκετ είναι άλλο ένα must-have στοιχείο.

Υπάρχουν δερμάτινα μπουφάν για όλα τα γούστα. Όσο περισσότερα διαφορετικά έχετε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να δημιουργήσετε μια κομψή εμφάνιση μέσα σε λίγα λεπτά. Και είναι ωραίο να φοράτε οτιδήποτε από τη βασική σας γκαρνταρόμπα κάτω από αυτό, είτε είναι ένα λευκό μπλουζάκι είτε ένα κλασικό φόρεμα.

Μην φοβάστε τα υπερμεγέθη ρούχα.

Η περίτεχνη ανεμελιά είναι η τέλεια επιλογή για όσες αγαπούν το στυλ που συνδυάζεται με την άνεση. Μη διστάσετε να φορέσετε το αγαπημένο σας τζιν με ένα φούτερ ή πουκάμισο ένα νούμερο ή 2 μεγαλύτερο, προσθέτοντας μερικά αξεσουάρ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη Γι ‘αυτό όλες οι διάσημες φορούν παπούτσια μεγαλύτερου μεγέθους

Βρείτε το δικό σας τέλειο τζιν.

Το μόνιμο αγαπημένο ρούχο κάθε μοντέρνου μοντέλου είναι το τζιν. Οι λεπτές καλλονές προτιμούν τα ψηλόμεσα που τονίζουν τους γοφούς και κάνουν την κοιλιά να φαίνεται επίπεδη. Ένα crop top και τραχιά μποτάκια θα συμπληρώσουν την εικόνα.

Το ανδρικό στυλ δίνει αυτοπεποίθηση.

Οι γραβάτες, τα ανδρικά πουκάμισα και τα σκληρά παπούτσια δίνουν στις κυρίες μεγάλη αυτοπεποίθηση. Τέτοια ρούχα δημιουργούν μια ισορροπία μεταξύ της λεπτής γυναικείας γοητείας και της δύναμης του χαρακτήρα.

Επιλέξτε διακριτικό μακιγιάζ.

Όταν δεν βρίσκονται στην πασαρέλα, τα μοντέλα προτιμούν τις φυσικές εμφανίσεις και δεν χρησιμοποιούν βαρύ μακιγιάζ. Δοκιμάστε να εφαρμόσετε το ελάχιστο γιατί το καλύτερο μακιγιάζ είναι αυτό που δεν μπορείτε να δείτε.

Φορέστε γυαλιά ηλίου για να ολοκληρώσετε μια στυλάτη εμφάνιση.

Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα σε ηλιόλουστο καιρό. Συμπληρώνουν την εικόνα και προσθέτουν μια αίσθηση supermodel. Το πιο σημαντικό, επιλέξτε σκελετους που ταιριάζουν καλύτερα στο σχήμα του προσώπου σας.

Βγάλτε την καλύτερη εμφάνισή σας με φορέματα και αξεσουάρ.

Προσθέστε μια μικρή νότα λάμψης στην εικόνα σας, όπως κομψά σκουλαρίκια, μια αλυσίδα με μια λεπτή γοητεία στο λαιμό σας ή μια επώνυμη τσάντα. Για να φαίνεστε εντυπωσιακές σε μια κοινωνική εκδήλωση, επιλέξτε ένα φόρεμα χωρίς ώμους με εφαρμοστό τοπ ή ένα φόρεμα με βαθύ κόψιμο. Το τελευταίο ταιριάζει καλύτερα με μια πιο μακριά φούστα για να διατηρήσετε τις σωστές αναλογίες.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 10 Κόλπα Ομορφιάς που κάνουν οι Διασημότητες για να Δείχνουν Πάντα Εκπληκτικές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Δοκιμάστε ερυθριτόλη και πείτε αντίο στη ζάχαρη και τις βλαβερές της συνέπειες και τις θερμίδες

Δοκιμάστε ερυθριτόλη και πείτε αντίο στη ζάχαρη και τις βλαβερές της συνέπειες και τις θερμίδες

προϊόντα του super market που θα ανακαλύψετε ότι είναι καλύτερα από τα ακριβά καλλυντικά

6 προϊόντα του super market που θα ανακαλύψετε ότι είναι καλύτερα από τα ακριβά καλλυντικά