in , ,

Πώς να Απαλλαγείτε από Πρεμνά Δέντρων με Φυσικό Τρόπο

αφαίρεση πρεμνών δέντρων,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα
αφαίρεση πρεμνών δέντρων,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα

Τις περισσότερες φορές όταν κόβετε ένα ανεπιθύμητο δέντρο στον κήπο σας, το ριζικό του σύστημα παραμένει ζωντανό. Πεθαίνει αργότερα λόγω σοκ, αλλά μερικές φορές δεν συμβαίνει και πρέπει να το εξαλείψετε. Υπάρχουν μερικοί εύκολοι τρόποι για να απαλλαγείτε από τα πρεμνά δέντρων με φυσικό τρόπο. 12 Κόλπα για να Ξαναζωντανέψετε Οποιοδήποτε Φυτό που Πεθαίνει

Πώς να Απαλλαγείτε από Πρεμνά Δέντρων με Φυσικό Τρόπο

Με τη χρήση πριονιού ή οποιουδήποτε εργαλείου έχετε, κόψτε το πρεμνό όσο το δυνατόν πιο κοντά στο έδαφος. Αυτό θα επιταχύνει τη διαδικασία αποσύνθεσης και θα αποσυντεθεί φυσικά.

Το βραστό νερό είναι μια ακόμη λύση. Θα κάψει τις ρίζες αρκεί το βραστό νερό να φτάσει στο ριζικό σύστημα.

Τυλίξτε το πρεμνό με πλαστικό ή άλλο υλικό για μερικές εβδομάδες από το οποίο δεν μπορούσε να περάσει ο ήλιος. Αυτό θα σταματήσει την ανάπτυξη της ρίζας και θα πεθάνει σταδιακά. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί με αργό τρόπο.

Δείτε ακόμη Ληγμένα Φάρμακα και Συμπληρώματα Διατροφής για τον Κήπο

Ανοίξτε τρύπες 2,5 εκατοστών στην κορυφή και στις πλευρές του πρεμνού. Γεμίστε τις τρύπες με αλάτι. Λειτουργεί ως φυσικό ριζοκτόνο. Για μικρότερα πρεμνά, το αλάτι μπορεί να χυθεί απευθείας γύρω από αυτό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Το αλάτι Epsom κάνει μαγικά στον κήπο. Περιέχει μαγνήσιο και θείο που βοηθά τα φυτά στην ανάπτυξη, αλλά αν χρησιμοποιηθεί σε μεγαλύτερες ποσότητες μπορεί να είναι φονικό.

Ανοίξτε μερικές τρύπες στα πλάγια και στην κορυφή του πρεμνου, οι τρύπες πρέπει να έχουν βάθος περίπου 25 εκατοστά. Γεμίστε αυτές τις τρύπες με 100% αλάτι epsom αναμεμειγμένο με νερό, καλύψτε το πρεμνό και αφήστε το. Θα πεθάνει σε δύο με τρεις μήνες.

Το σκάψιμο είναι μια άλλη επιλογή αν και είναι ακριβή και δύσκολη εάν το πρεμνό που πρόκειται να αφαιρέσετε έχει βαθιές ρίζες.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Υγιή φυτά: 6 συμβουλές γεωπόνων για όμορφα και γεμάτα ζωντάνια φυτά που διαρκούν για περισσότερο καιρό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός μολυβιών σε τοίχους,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Πώς να Καθαρίσετε Μολυβιές από Τοίχους

μυστικά ομορφιάς,επαγγελματικά μυστικά ομορφιάς,μυστικά ομορφιάς διασημοτήτων,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

13 Μυστικά από τους Ειδικούς Ομορφιάς των Διασημοτήτων του Χόλυγουντ