in , ,

Πώς να Καθαρίσετε Μολυβιές από Τοίχους

καθαρισμός μολυβιών σε τοίχους,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα
Πώς να Καθαρίσετε Μολυβιές από Τοίχους

Μια μολυβιά στον τοίχο δεν σημαίνει απαραίτητα μια νέα στρώση χρώματος, νέα ταπετσαρία ή εύρεση τρόπου να κρύψετε αυτές τις αντιαισθητικές μουντζούρες. Σε πολλές περιπτώσεις, τα σημάδια από μολύβι μπορούν να «σβήσουν» από τον τοίχο με μερικούς εύκολους τρόπους. Πώς να Αφαιρέσετε Αυτοκόλλητα από Τοίχους

Πώς να Καθαρίσετε Μολυβιές από Τοίχους

Γόμα για καλλιτέχνες

Οι γόμες τέχνης διατίθενται σε καταστήματα με είδη καλλιτεχνών και σε ορισμένα καταστήματα χειροτεχνίας. Είναι πιο ήπια από πολλές γόμες για μολύβι, καθιστώντας την καλύτερη επιλογή σε ευαίσθητες επενδύσεις τοίχων, όπως οι ταπετσαρίες που δεν πλένονται.

Τρίψτε τις μολυβιές από τη μια άκρη στην άλλη, αντί να τις τρίβετε κάθετα. Αυτό βοηθά στην αποφυγή κηλίδων. Ελέγχετε συχνά τη γόμα και περιστρέψτε την εάν λερωθεί για να αποφύγετε τη δημιουργία μεγαλύτερου λεκέ στον τοίχο.

Σφουγγάρι μαγική γόμα

Σφουγγάρι με αφρό μελαμίνης που έχει σχεδιαστεί για γενικο καθαρισμό οικιακών λεκέδων και γρατσουνιών, αφαιρεί επίσης τις μολυβιές από τους τοίχους. Λειτουργεί σαν μια γόμα μολυβιού, καθώς φθείρεται ενώ καθαρίζει.

Βρέξτε μια γωνία του αφρού και τρίψτε απαλά τη μολυβιά, δουλεύοντας από τη μια άκρη στην άλλη.

Δείτε ακόμη 9 Κόλπα για Γρήγορο και Αποτελεσματικό Καθάρισμα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Scrub με μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα δρα ως ένα ήπιο λειαντικό, αρκετά απαλό ώστε να αφαιρεί το μολύβι από έναν τοίχο χωρίς να βλάπτει πολλούς τύπους επιφανειών τοίχων.

Βουτήξτε ένα υγρό λευκό πανί σε μαγειρική σόδα. Στη συνέχεια τρίψτε τη μολυβιά ακολουθώντας την κατεύθυνση της γραμμής. Βουρτσίστε τη μαγειρική σόδα από τον τοίχο ή σκουπίστε την με ένα φρέσκο υγρό πανί, εφαρμόζοντας περισσότερο τρίψιμο με μαγειρική σόδα αν χρειάζεται.

Διατηρήστε το πανί μόνο ελαφρώς υγρό — αρκετά βρεγμένο ώστε η μαγειρική σόδα να κολλήσει πάνω του. Ο υπερβολικός κορεσμός μπορεί να προκαλέσει ζημιές από υγρασία στο χρώμα ή σε λεπτή ταπετσαρία.

Οδοντόκρεμα

Τα ήπια λειαντικά στην οδοντόκρεμα τρίβουν τον λεκέ χωρίς να αφαιρέσουν το φινίρισμα του χρώματος ή την ταπετσαρία.

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα λευκής οδοντόκρεμας (όχι τζελ) απευθείας στις μολυβιές και αφήστε την για ένα λεπτό περίπου. Σκουπίστε προς την κατεύθυνση των μολυβιών με ένα ελαφρώς βρεγμένο λευκό πανί, καθαρίζοντας το λεκέ. Σκουπίστε την οδοντόκρεμα με ένα ελαφρώς υγρό πανί.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πώς να Καθαρίσετε Παλιά Παρκέ Δάπεδα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY διακοσμητικά,DIY κατασκευές,επαναχρησιμοποίηση σπιτικών αντικειμένων

5 DIY Διακοσμητικά με Σπιτικά Αντικείμενα

αφαίρεση πρεμνών δέντρων,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα

Πώς να Απαλλαγείτε από Πρεμνά Δέντρων με Φυσικό Τρόπο