in , ,

12 Κόλπα Κουζίνας που δεν θα σας πει κανείς και που Εξοικονομούν Χρόνο

κόλπα κουζίνας,συμβουλές κουζίνας,χρήσιμα
κόλπα κουζίνας,συμβουλές κουζίνας,χρήσιμα

Για να διασφαλίσουμε ότι τα πράγματα λειτουργούν πάντα σαν ρολόι στην κουζίνα, υπάρχουν 12 κόλπα που εξοικονομούν χρόνο για εσάς. 9 Κορυφαία Κόλπα Κουζίνας που Πρέπει να Δοκιμάσετε Σήμερα!

1. Ζυμώστε τη ζύμη με ευκολία

12 Κόλπα Κουζίνας που Εξοικονομούν Χρόνο

Δεν αντέχετε την αίσθηση όταν τα χέρια σας καλύπτονται με κολλώδη ζύμη; Απλώς αναμείξτε όλα τα υλικά σε μια επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα και ζυμώστε από έξω μέχρι να σχηματιστεί μια λεία ζύμη. Τώρα μπορείτε να βγάλετε τη ζύμη σας, χωρίς να λερώσετε τα χέρια σας!

2. Κρυώστε γρήγορα αναψυκτικά

Ξεχάσατε να βάλετε το αγαπημένο σας αναψυκτικό στο ψυγείο; Μην ανησυχείτε! Βάλτε το μπουκάλι σε μια κανάτα και γεμίστε με κρύο νερό και παγάκια. Προσθέστε μια γενναιόδωρη ποσότητα αλατιού στο παγωμένο νερό και θα έχετε ένα παγωμένο ρόφημα σε λίγο! Το αλάτι κάνει το παγωμένο νερό ακόμα πιο κρύο από το συνηθισμένο, έτσι το αναψυκτικό σας θα κρυώσει πολύ πιο γρήγορα από ό,τι στο ψυγείο.

3. Φάτε εύκολα με ξυλάκια

Η ασιατική κουζίνα τρώγεται παραδοσιακά με ξυλάκια. Αν δεν μπορείτε να φάτε με αυτά, τότε αυτό το κόλπο είναι για εσάς. Ζεσταίνετε την άκρη ενός κατσαβιδιού με έναν αναπτήρα και μετά ανοίξτε προσεκτικά 4 τρύπες σε ένα πλαστικό καπάκι μπουκαλιού. Περάστε τα ξυλάκια μέσα από τις τρύπες και είστε έτοιμοι να φάτε χωρίς κανένα πρόβλημα!

4. Διακοσμήστε χωρίς κόπο Cupcakes

Κόψτε 5 σχισμές σε σχήμα αστεριού στο επιστόμιο ενος καπακιού. Γεμίστε το μπουκάλι με γλάσο, βιδώστε το καπάκι και είστε έτοιμοι να διακοσμήσετε το κέικ ή τα cupcakes σας σαν επαγγελματίας!

5. Επανασφραγίστε αξιόπιστα τις συσκευασίες κατάψυξης

Τρόφιμα κατάψυξης όπως πατάτες τηγανιτές, σνακ και κατεψυγμένα λαχανικά διατίθενται συχνά σε μεγάλες μερίδες. Συνήθως, δεν πρόκειται να μαγειρέψετε όλο αυτό το φαγητό ταυτόχρονα και μπορεί να φαίνεται σχεδόν αδύνατο να κλείσετε ξανά τη σακούλα χωρίς τον κίνδυνο να χυθούν παντού τηγανητές πατάτες ή λαχανικά. Εάν θέλετε έναν εύκολο τρόπο να σφραγίσετε την συσκευασία, κόψτε ένα V στη μέση όταν την ανοίξετε για πρώτη φορά. Θα έχετε 2 άκρες που μπορούν να δεθούν μεταξύ τους σε έναν κόμπο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

6. Ψήστε 2 πίτσες ταυτόχρονα

Πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να χωρέσετε 2 κατεψυγμένες πίτσες σε 1 ταψί; Απλώς κόψτε και τις δύο πίτσες σε τέταρτα και στη συνέχεια τοποθετήστε τις όλες στο ταψί. Είναι τόσο εύκολο!

Δείτε ακόμη 5 Κόλπα Κουζίνας που θα Αλλάξουν τη Ζωή σας

7. Τέλεια μερίδα ελαιόλαδο

Συχνά η σαλάτα σας καταλήγει να κολυμπάει στο ελαιόλαδο επειδή κατά λάθος ρίχνετε πολύ; Μπορείτε να το αποφύγετε γεμίζοντας ένα μπουκάλι σπρέι με ελαιόλαδο. Την επόμενη φορά, θα μπορείτε να ελέγχετε ακριβώς πόσο ρίχνετε!

8. Ξεφλουδίστε τα λαχανικά με συρμάτινο σφουγγαράκι

Μπορεί να φαινεται περιεργο αλλά το συρμάτινο σφουγγαράκι μπορεί να ξεφλουδίσει τα λαχανικά σας εξίσου αξιόπιστα με τον αποφλοιωτή.

9. Διατηρήστε φρέσκα τα μπισκότα περισσότερο

Στην απίθανη περίπτωση που τα σπιτικά μπισκότα σας δεν καταναλωθούν μέσα σε μια ή δύο μέρες μετά το ψήσιμο τους, κινδυνεύουν να μπαγιατέψουν. Αποθηκεύστε τα σε ένα σφραγιζόμενο πλαστικό δοχείο με μερικές φέτες ψωμί τοστ. Το ψωμί αποτρέπει το στέγνωμα των μπισκότων, ώστε να μπορείτε να τα απολαύσετε λίγες μέρες ακόμα!

10. Κόψτε τα βραστά αυγά σαν επαγγελματίας

Τι καλύτερη γαρνιτούρα υπάρχει για μια σαλάτα ή ένα πιάτο πρωινού από τα βραστά αυγά κομμένα σε όμορφο σχέδιο ζιγκ-ζαγκ; Αν θέλετε να μάθετε πώς γίνεται, έχουμε το τέλειο κόλπο για εσάς! Δέστε λίγο οδοντικό νήμα χωρίς γεύση σε μια οδοντογλυφίδα, τοποθετήστε την πλευρά με το νήμα στο βρασμένο αυγό και χρησιμοποιήστε το νήμα για να κόψετε το αυγό. Αφαιρέστε την οδοντογλυφίδα, τραβήξτε προσεκτικά τα μισά αυγά και είστε έτοιμοι!

11. Προστατέψτε τα δάχτυλά σας

Τίποτα δεν διακόπτει το μαγείρεμα όπως το να κοπείτε κατά λάθος. Για να αποφύγετε τυχόν μελλοντικά ατυχήματα, μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα ένα προστατευτικό δακτύλων από ένα πλαστικό μπουκάλι. Κόψτε ένα κομμάτι του μπουκαλιού κάτω από το λαιμό, κάντε μια τρύπα και στις δύο πλευρές και συνδέστε τις τρύπες με ένα λαστιχάκι. Περάστε το πάνω από τα δάχτυλά σας και θα προστατεύονται τέλεια από τους κινδύνους της προετοιμασίας φαγητού!

12. Ανοίξτε τα βάζα χωρίς κόπο

Όταν ένα βάζο είναι τόσο ερμητικά κλεισμένο που ακόμη και ένας υπερήρωας θα δυσκολευόταν να το ανοίξει, δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε. Υπάρχει κόλπο για αυτό! Απλώς γυρίστε το βάζο ανάποδα, τοποθετήστε το σε ένα μπολ με ζεστό νερό και περιμένετε 15 δευτερόλεπτα. Θα ανοίξει χωρίς πρόβλημα στην επόμενη προσπάθεια!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 10 Κόλπα που θα Λύσουν Προβλήματα στην Κουζίνας σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αφαίρεση μούχλας από μαγιό,καθαρισμός μούχλας,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Πώς να Αφαιρέσετε τη Μυρωδιά Μούχλας από ένα Μαγιό

διάσημες χωρίς μακιγιάζ,διάσημες με μακιγιάζ,lifestyle,ομορφιά

18 Διάσημες που Είναι Πανέμορφες Με και Χωρίς Μακιγιάζ