in , , , , , ,

Ρούχα σαν καινούργια: 11 Κόλπα για τη Φροντίδα Ρούχων

κόλπα για ρούχα,φροντίδα ρούχων,συμβουλές για ρούχα,ρούχα,χρήσιμα
11 Κόλπα για τη Φροντίδα Ρούχων

Υπάρχουν μερικά κόλπα για το πλύσιμο και το σιδέρωμα, έτσι ώστε τα ρούχα να είναι καθαρά και φρέσκα πολύ γρήγορα. Πώς να Καθαρίσετε Ανεξίτηλο Μαρκαδόρο από Ρούχα και Σεντόνια

Ρούχα σαν καινούργια: Τα ρόλεϊ μαλλιών μαζεύουν τις τρίχες κατοικίδιων.

11 Κόλπα για τη Φροντίδα Ρούχων

Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων γνωρίζουν πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να καθαρίσουν τις τρίχες από τα ρούχα. Υπάρχει ένα δημοφιλές κόλπο- βάλτε ρόλεϊ μαλλιών στο πλυντήριο για να μαζέψετε τις τρίχες των κατοικίδιών σας.

Ρούχα σαν καινούργια: Οι ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων μπορεί να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από λεκέδες.

Εάν υπάρχουν σοβαροί λεκέδες στα ρούχα σας και δεν ξέρετε πώς να τους καθαρίσετε, δοκιμάστε ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων. Μπορούν να κάνουν τα ρούχα να φαίνονται τόσο όμορφα όσο καινούργια. Αλλά να είστε προσεκτικοί: υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί το ύφασμα.

Αν σας έχει τελειώσει το απορρυπαντικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα πράγματα.

Υπάρχουν φορές που θέλετε να πλύνετε τα ρούχα αλλά συνειδητοποιείτε ότι σας έχει τελειώσει το απορρυπαντικό, το υγρό ή ακόμα και οι κάψουλες. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να πλένετε τα ρούχα με κανονικό σαπούνι, σαμπουάν, απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων ή σόδα.

Βάλτε τα σεντόνια κάτω από το στρώμα αφού τα πλύνετε για να μην τα σιδερώσετε.

Υπάρχουν πολλές συζητήσεις στο διαδίκτυο για το αν πρέπει να σιδερώνουμε σεντόνια ή όχι. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι εντάξει να κοιμούνται πάνω σε ζαρωμένα σεντόνια και άλλοι δεν μπορούν να αποκοιμηθούν πάνω τους. Υπάρχει μια απλή λύση για όταν δεν θέλετε να σιδερώσετε τα σεντόνια.

Ανοίξτε τα σεντόνια σας πριν τα βάλετε στο πλυντήριο, ρυθμίστε μια χαμηλή θερμοκρασία και αφαιρέστε τα σεντόνια από το πλυντήριο αμέσως μετά το πλύσιμο. Εάν δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τα σεντόνια κατευθείαν, διπλώστε τα και βάλτε τα κάτω από το στρώμα. Λίγες μέρες θα δώσουν αρκετή πίεση για να κάνουν τα σεντόνια να φαίνονται σαν να είναι σιδερωμένα»

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ο φούρνος μικροκυμάτων θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τη μπαγιάτικη μυρωδιά των ρούχων.

Μερικές φορές ξεχνάμε τα ρούχα μας στο πλυντήριο για αρκετές ώρες ή ακόμα και μια ολόκληρη μέρα. Κάποιες δυσάρεστες μυρωδιές μπορεί να εμφανιστούν. Όμως, μπορείτε να βάλετε τα ρούχα στο φούρνο μικροκυμάτων για λίγο για να τα φρεσκάρετε.

Δείτε ακόμη 8 Λόγοι που Σκίζονται τα Καλσόν σας

Η γωνία της σιδερώστρας θα σας βοηθήσει να σιδερώσετε τα σεντόνια με λάστιχο.

Ένα άλλο δημοφιλές πρόβλημα είναι το σιδέρωμα σεντονιών με λάστιχο. Μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολα. Υπάρχουν όμως μερικά κόλπα: μπορείτε να σιδερώσετε το σεντόνι ακριβώς πάνω στο κρεβάτι. Περάστε το σεντόνι στο στρώμα και πηγαίνετε από το κέντρο προς τις άκρες. Μπορείτε επίσης να διπλώσετε το φύλλο 4 φορές και να βάλετε τη γωνία πάνω από τη γωνία της σιδερώστρας.

Τα ρούχα μπορούν να στεγνώσουν σε κρεμάστρες.

Μπορείτε να στεγνώσετε τα ρούχα σας σε κρεμάστρες και να εξοικονομήσετε πολύ χώρο.

Για να εξοικονομήσετε χρόνο, μπορείτε να βάλετε τα πράγματα το ένα πάνω στο άλλο.

Υπάρχει ένα κόλπο που θα σας βοηθήσει να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο στο σιδέρωμα: βάλτε τα πράγματα που πρέπει να σιδερώσετε το ένα πάνω στο άλλο. Με αυτόν τον τρόπο, ενώ σιδερώνετε ένα σεντόνι, για παράδειγμα, τα πράγματα κάτω από αυτό θα σιδερωθούν ελαφρώς επίσης. Διευκολύνει το σιδέρωμα κάθε επόμενου ρούχου.

Σιδερώστε ρούχα με χάντρες από μέσα προς τα έξω.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο πανί για να σιδερώσετε ευαίσθητα υφάσματα. Αλλά αν έχετε μια μπλούζα με χάντρες πάνω της, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο.

Είναι καλύτερα να σιδερώνετε τέτοια ρούχα σε χοντρές πετσέτες, μαξιλάρια ή ακόμα και στρώματα. Γυρίστε τα ρούχα προς τα έξω πριν τα σιδερώσετε.

Τοποθετήστε σωστά τις κάψουλες απορρυπαντικού στον κάδο.

Μερικές φορές οι κάψουλες δεν διαλύονται στο νερό και κολλάνε στα ρούχα ή στον κάδο του πλυντηρίου. Για να μην συμβεί αυτό, τοποθετήστε την κάψουλα στο κάτω μέρος του κάδου, όπου μπορεί να φτάσει εύκολα το νερό.

Μπορείτε να σώσετε τα ρούχα σας ακόμα κι αν τα πλύνετε κατά λάθος με μια κόκκινη κάλτσα.

Απλώς μπορεί να συμβεί μια κόκκινη κάλτσα να καταλήξει με κάποιο τρόπο στη μέση των λευκών ρούχων, οπότε όλα αποκτούν μια ροζ απόχρωση. Αλλά αυτό δεν είναι το τέλος!

Μπορείτε να μουλιάσετε τα ρούχα σε ένα ασθενές διάλυμα χλωρίνης για 15 λεπτά, να τα πλύνετε και στη συνέχεια να το επαναλάβετε εάν χρειάζεται.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Ρούχα: Πόσες φορές τα φοράμε πριν τα βάλουμε στο πλυντήριο και ποια η θερμοκρασία που σκοτώνει τα μικρόβια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μύθοι,περίεργα,χρήσιμα

11 Μύθοι που Πρέπει να Σταματήσετε να Πιστεύετε και μάλλον είναι ψέμματα!

τροφές και διάθεση,συμβουλές διατροφής,διατροφή

Είσαι ό,τι Τρως: 20 Τροφές που Επηρεάζουν τη Διάθεσή σας