in , ,

10 Είδη Μόδας που Είναι Καλύτερα να Ξεχάσετε Μετά τα 40

μόδα μετά τα 40,συμβουλές μόδας,μόδα,ρούχα,συμβουλές για ρούχα
10 Είδη Μόδας που Είναι Καλύτερα να Ξεχάσετε Μετά τα 40

Ο χρόνος κυλά, και όχι μόνο η μόδα αλλάζει μαζί του, αλλά και εμείς. Υπάρχουν μερικά είδη μόδας που μπορεί να μην ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα άνω των 40. Δείτε προσεκτικά. Ίσως εξακολουθείτε να φοράτε μερικά από αυτά. 8 λάθη στα μαλλιά που κάνουν τις γυναίκες μετά τα 40 να φαίνονται μεγαλύτερες από την ηλικία τους

Τσάντα φάκελος σε τακτική βάση

© East News, © East News

10 Είδη Μόδας που Είναι Καλύτερα να Ξεχάσετε Μετά τα 40

Τα νεαρά κορίτσια μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις τσάντες φάκελος ως καθημερινό αξεσουάρ. Μετά τα 40, είναι καλύτερα να τα χρησιμοποιείτε μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Προτιμήστε μίνι τσάντες στην καθημερινότητα.

Βραχιόλια με μενταγιόν

© East News, © East News

Πολύ συχνά, αυτοί οι τύποι βραχιολιών είναι σημαντικοί για όσες τα φοράνε τους επειδή φέρνουν μερικές ωραίες αναμνήσεις για ευχάριστα γεγονότα ή αγαπημένα πρόσωπα. Ωστόσο, αυτό το είδος αξεσουάρ μπορεί να φαίνεται παιδικό και γι’ αυτό είναι καλύτερα να μείνετε μακριά από αυτά στην ενήλικη ζωή.

Χρωματιστά καλσόν

© East News, © East News

Μόνο μια μαθήτρια μπορεί να φορέσει τέτοια καλσόν. Οι γυναίκες που φορούν αυτό το είδος ρούχων μπορεί να φαίνονται κωμικές.

Φούτερ «Boyfriend»

© East News, © East News

Ένα έφηβο κορίτσι φαίνεται μικροσκοπικό και ευαίσθητο με τέτοια ρούχα. Μια ενήλικη γυναίκα απλά δεν φαίνεται περιποιημένη σε αυτό το ντύσιμο. Γι’ αυτό είναι προτιμότερο να προτιμάτε ρούχα στο μέγεθός σας.

Ζακέτες χωρίς σχήμα

© East News, © East News

Δεν υπάρχει ζακέτα που να μην μπορεί να αντικατασταθεί από ένα κομψό ουδέτερο μπλέιζερ. Τώρα μπορείτε εύκολα να αποχαιρετήσετε όλες αυτές τις μπλούζες και τις ζακέτες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 7 κόλπα αντιγήρανσης που πρέπει να ακολουθεί κάθε γυναίκα μετά τα 40 για να δείχνει νεότερη από την ηλικία της

«Εφηβικά» φορέματα

© East News, © East News

Αν ένα φόρεμα σας ταίριαζε πριν από 10 χρόνια και σε γέμιζαν κομπλιμέντα, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι μετά τα 40 θα δείχνετε τόσο κομψή όσο παλιά.

Ρούχα που απεικονίζουν σύμβολα αθλητικών ομάδων και μουσικών συγκροτημάτων

© East News, © East News

Αν όντως αγαπάτε μια συγκεκριμένη αθλητική ομάδα, είναι καλύτερα να σταματήσετε να φοράτε ρούχα με το λογότυπό της μέχρι τον επόμενο αγώνα. Αλλά αν αγοράζετε ρούχα που απεικονίζουν ένα μουσικό συγκρότημα ή μια αθλητική ομάδα μόνο και μόνο επειδή φαίνονται όμορφα, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε.

Σκουφάκια με πομ-πομ

© East News

Είναι η ίδια κατάσταση με το καλσόν, και υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή μεταξύ γοητείας και κωμωδίας.

Παντελόνι χωρίς νούμερο

© East News, © East News

Αυτά τα παντελόνια δεν ταιριάζουν σχεδόν σε κανέναν, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών άνω των 40. Θα ήταν καλύτερα να ξεχάσετε την ύπαρξη τους.

Σαγιονάρες

© East News, © East News

Το να φοράτε σαγιονάρες δεν είναι μόνο θέμα ομορφιάς αλλά και υγείας. Η μαλακή επίπεδη σόλα αυτού του υποδήματος δεν είναι καλή για να μετακινηθείτε σε ανώμαλες επιφάνειες. Εάν τις φοράτε τακτικά, μπορεί να καταλήξετε να έχετε προβλήματα υγείας με τα πόδια σας.

Δείτε επίσης 5 λάθη στο ντύσιμο που πρέπει να αποφεύγουν οι γυναίκες μετά τα 40

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ενεργοβόρες συσκευές,εξοικονόμηση ρεύματος,σπατάλη ενέργειας,χρήσιμα

Σοκ στο ρεύμα: 5 Συσκευές που Καταναλώνουν Ρεύμα Ακόμα και Απενεργοποιημένες

παχύφυτα,DIY διακοσμητικά με παχύφυτα,DIY κατασκευές με παχύφυτα

4 Χειροποίητα Διακοσμητικά με Παχύφυτα που θα αγαπήσετε από την πρώτη στιγμή