in , , ,

10 Είδη Μόδας του 2000 που Είναι Ξανά Μοντέρνα Σήμερα το 2021

10 Είδη Μόδας του 2000 που Είναι Ξανά Μοντέρνα Σήμερα
10 Είδη Μόδας του 2000 που Είναι Ξανά Μοντέρνα Σήμερα

Το 2000, γίναμε μάρτυρες της νέας χιλιετίας, και μαζί της, όλων των υποσχέσεων προόδου: τεχνολογία παντού και αίσθηση μιας νέας εποχής για την ανθρωπότητα. Αν και αυτές οι μέρες φαίνεται να έχουν περάσει, η μόδα λατρεύει να είναι νοσταλγική και κάθε 20 χρόνια βλέπουμε ρούχα και αξεσουάρ στις βιτρίνες των καταστημάτων που νομίζαμε ότι είχαν ξεχαστεί εδώ και καιρό. 12 Τάσεις Μόδας που Επέστρεψαν Δυναμικά από το 2000

Crocs

© jespahjoy from Unknown / Wikimedia Commons, © CC BY 2.0, © crocs / Instagram

Αν υπήρχε κάτι που χαρακτήριζε αυτά τα σανδάλια ήταν η άνεσή τους. Εκτός από την προσαρμοστικότητα και την τεράστια ποικιλία χρωμάτων, φοριόντουσαν όλη μέρα χωρίς να κουράζουν. Και παρόλο που εξαφανίστηκαν εντελώς γύρω στο 2009, τώρα επέστρεψαν για να δώσουν στα ρούχα μια άνετη αίσθηση.

Καπέλα Bucket

© everett225 / Depositphotos.com, © nicki.nicole / Instagram

Αυτός ο τύπος καπέλου έγινε εξαιρετικά διάσημος στη δεκαετία του ’80 χάρη στο χιπ χοπ και τη δεκαετία του 2000, ήταν ο Jay-Z που τα έκανε μόδα σε μεγαλύτερη κλίμακα. Επέστρεψε και εγκαταστάθηκε σε πασαρέλες, δρόμους και τα ρούχα διασημοτήτων, όπως η Bella Hadid, η Kylie Jenner και η Billie Eilish.

Τσιμπιδάκια μαλλιών πεταλούδα

© kimkardashian / Instagram, © Depositphotos.com, © theestallion / Instagram

Τα αξεσουάρ μαλλιών ήταν το σήμα κατατεθέν της δεκαετίας του 2000: όσα περισσότερα είχατε στο κεφάλι σας, τόσο πιο μοδάτοι ήσασταν. Τα τσιμπιδάκια μαλλιών πεταλούδα υπήρχαν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων και ήταν τόσο κομψά που έγιναν μέρος των χτενισμάτων διασημοτήτων στην τηλεόραση και τα κόκκινα χαλιά. Αυτό το άγγιγμα της άνοιξης στα μαλλιά άνθισε και πάλι τον περασμένο χρόνο για να μας δώσει έναν αέρα τρυφερότητας και χρώματος.

Χαμηλόμεσα παντελόνια

© Thalia / YouTube, © tinistoessel / Instagram

Ήταν ότι χειρότερο για οσες δεν ένιωσαν ποτέ άνετα να δείχνουν την κοιλιά τους, αν και πολλές διάσημες ήξεραν πώς να τα φορέσουν με ευκολία. Το ρούχο που καθιέρωσε ο σχεδιαστής Alexander McQueen και που διασημότητες όπως η Christina Aguilera και η Britney Spears το έκαναν σήμα κατατεθέν τους επέστρεψε στις πασαρέλες μόδας και ήρθε για να μείνει.

Δείτε ακόμη 8 Τάσεις Μόδας του Παρελθόντος που Επέστρεψαν Απροσδόκητα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μενταγιόν για κινητά τηλέφωνα

© Depositphotos.com, © dualipa / Instagram

Πριν από 2 δεκαετίες, τα κινητά τηλέφωνα ήταν μια καινοτομία που όλοι ήθελαν να έχουν και η αισθητική τους ήταν πολύ σημαντική. Οι συσκευές διακοσμήθηκαν με μενταγιόν από στρας όλων των χρωμάτων και σχεδίων και είχαν ακόμη και μια συγκεκριμένη υποδοχή για αυτό το αξεσουάρ.

Παρόλο που τα σημερινά κινητά τηλέφωνα δεν έχουν πλέον αυτήν την επιλογή, η αγάπη για το vintage στυλ είναι ζωντανή και οι διάσημοι θέλουν να προσθέσουν αυτό το αξεσουάρ στις θήκες τους για να ζήσουν όλη την αισθητική του 2000 αλλά με την σημερινή τεχνολογία.

Φόρμες

© BigPictures / EAST NEWS, © phamous2/Bauergriffin.com / MEGA/Mega Agency/East News

Το ενδιάμεσο μεταξύ μόδας και άνεσης μπορεί να οριστεί από τις αθλητικές φόρμες που συνήθιζε να φορά η Paris Hilton όλη την ώρα. Υπήρχαν συνήθως σε έντονα χρώματα, όπως το ροζ, το μπλε ή το πράσινο, και ήταν τόσο διάσημα που η μάρκα που τα παρήγαγε, η Juicy Couture, κέρδισε εκατομμύρια δολάρια για αυτό το μοντέλο. Αλλά καθώς η μόδα είναι ένας κύκλος που επιστρέφει πάντα, η φόρμα βρήκε την τέλεια θέση της καθώς έγινε ξανά δημοφιλής.

Τσάντες Baguette

© Allstar/Graham Whitby Boot/Mary Evans Picture Library/East News, © emmaroberts / Instagram

Η μικρή τσάντα με ένα λουράκι που φοριέται κάτω από το μπράτσο, όπως ένας Γάλλος μπορεί να κουβαλάει την μπαγκέτα του, έκανε πολλούς να αμφιβάλλουν για τη λειτουργικότητά της, αλλά περιέργως ήταν μια επιτυχία. Δημιουργήθηκε το 1997 από τη μάρκα Fendi, αλλά το 2019, οι δημιουργοί του την κυκλοφόρησαν ξανά. Από τότε, διάφοροι οίκοι μόδας την κατασκευάζουν με διαφορετικά χαρακτηριστικά, ώστε οι γυναίκες να τη χρησιμοποιούν με οποιοδήποτε στυλ, από καθημερινό μέχρι επίσημο.

Μπαντάνες

© La calle de las novias / Azteca Digital, © karolg / Instagram

Τα κασκόλ και οι μπαντάνες ήταν στη μόδα πριν από 20 χρόνια και πολλά κορίτσια τα φορούσαν ως αξεσουάρ μαλλιών. Ενώ ήταν απλώς μια ανάμνηση της μόδας του δρόμου, η μπαντάνα επανήλθε δυναμικά όταν οι πιο διάσημοι σχεδιαστές την συμπεριέλαβαν στις πασαρέλες για το φθινόπωρο-χειμώνα 2020-2021 ώστε να συμπληρώνει οποιαδήποτε ενδυμασία.

Χρωματιστά γυαλιά

© s_bukley / Depositphotos.com, © karolsevillaofc / Instagram

Το αξεσουάρ που συμπληρώνει κάθε ρούχο επιστρέφει επίσημα στην ίδια γκάμα χρωμάτων που χρησιμοποιήθηκαν την τρελή δεκαετία του 2000. Αυτά τα χρωματιστά μικρά γυαλιά έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται στις σελίδες των κοινωνικών μέσων διασημοτήτων για να μας δείξουν ότι η προστασία από τον ήλιο μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστική όσο και vintage.

Τζιν σε τζιν

© East News, © leandramcohen / Instagram

Κάποιοι το λατρεύουν, κάποιοι το μισούν, αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι το τζιν σε τζιν ήταν η τάση της μόδας που ξεχώρισε τη δεκαετία του 2000 από κάθε άλλη χρονιά. Η τάση για πολλά τζιν μαζί ήταν η αγαπημένη για σταρ όπως η Βικτόρια Μπέκαμ, η Ναόμι Κάμπελ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, την οποία είδαμε όλοι όταν συνδύασαν ρούχα το 2001 και δημιούργησαν μία από τις πιο αξέχαστες στιγμές στη μόδα και τη μουσική στις αρχές της χιλιετίας. Αλλά τα τζιν, μαζί με πουκάμισα και σακάκια από το ίδιο ύφασμα, δεν έμειναν στο παρελθόν αφού, το 2019, επανήλθαν σε διάφορα στυλ.

Δείτε επίσης 9 Ξεπερασμένες Χειμερινές Τάσεις Μόδας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY επιδαπέδιος καθρέφτης,DIY κατασκευές,DIY έπιπλα

DIY Επιδαπέδιος Καθρέφτης με Ξύλινες Ράβδους

30 Κομψές Ιδέες Διακόσμησης με Ορειχάλκινες Πινελιές

30 Κομψές Ιδέες Διακόσμησης με Ορειχάλκινες Πινελιές