in , ,

12 Τάσεις Μόδας που Επέστρεψαν Δυναμικά από το 2000

τάσεις μόδας που επέστρεψαν από το 2000,τάσεις μόδας,μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα
12 Τάσεις Μόδας που Επέστρεψαν Δυναμικά από το 2000

Aν κοιτάξετε ορισμένα χτενίσματα, χρώματα, ρούχα, ακόμη και αξεσουάρ όπως μαντήλια, θα έχετε την αίσθηση ότι η δεκαετία του 2000 επέστρεψε δυναμικά. 10 Ξεπερασμένα Καλοκαιρινά Ενδύματα,Υποδήματα και Αξεσουάρ

Καπέλα Bucket (2021 vs 2005)

© valerialipovetsky / instagram, © Bewitched / Columbia Pictures

Μια μπαντάνα ως μπλουζάκι (2020 vs 2000)

Η τάση με τις μπαντάνες ως μπλουζάκια ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια. Πολλές διάσημες τα φορούν και φέτος. Και εκτός από μπαντάνες φορούν και μεταξωτά μαντήλια.

Ξανθές ανταύγειες (2020 vs 2001)

Πλεκτά (2020 vs 2005)

© kyliejenner / instagram, © Everett Collection / shutterstock.com

Από μπικίνι μέχρι παντελόνι και αξιολάτρευτες τσάντες – τα πλεκτά συνδυάζονται τέλεια με τις ηλιόλουστες μέρες φέτος. Αν νομίζετε ότι τα πλεκτά είναι μια τάση για άτομα που τους αρέσουν οι πειραματισμοί, έχετε δίκιο. Δεν είναι τόσο εύκολο να τα συνδυάσετε στην καθημερινότητα, αλλά αυτό ξεχωρίζει τους αληθινούς fashionistas.

Βελούδινες αθλητικές φόρμες (2020 vs 2006)

Εάν είστε άνω των 20 ετών, θυμάστε πόσο δημοφιλείς ήταν οι βελούδινες αθλητικές φόρμες στα ’00s και πώς τα κορίτσια ονειρεύονταν να μοιάζουν με την Πάρις Χίλτον. 25 χρόνια αργότερα, η Juicy Couture αποφάσισε να τους δώσει μια μικρή αναβάθμιση.

Φλοράλ μοτίβα (2020 vs 2001)

Τα φλοράλ φορέματα, τα πουλόβερ και οι φούστες δεν συνδέονται πλέον μόνο με τις διακοπές στην εξοχή, αλλά το 2021 εμφανίστηκαν επίσης στις συλλογές μεγάλων οίκων μόδας όπως η συλλογή Saint Laurent Resort ’21.

Δείτε επίσης 8 Τάσεις Μόδας του Παρελθόντος που Επέστρεψαν Απροσδόκητα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Γκλίτερ φορέματα (2020 vs 2002)

Λένε ότι δεν μπορεί ποτέ να υπάρχει υπερβολική λάμψη, αλλά οι λαμπερές λεπτομέρειες της ντουλάπας εξαφανίστηκαν για λίγο από τις πασαρέλες. 20 χρόνια αργότερα, οι λάμψεις και το γκλίτερ επέστρεψαν στη θερινή μόδα του 2021, με σχεδιαστές όπως ο Paco Rabanne να παίρνουν το προβάδισμα στην πασαρέλα.

Τσόκερ με χάντρες (2021 vs 2001)

Στις ταινίες και τα περιοδικά μόδας των 00s, τα τσόκερ με χάντρες ήταν εξαιρετικά μοντέρνα και σήμερα είναι και πάλι στη μόδα. Προσθέστε ένα εξίσου πολύχρωμο φόρεμα για να αγκαλιάσετε πραγματικά το καλοκαίρι.

Πρωτότυπα γυαλιά ηλίου (2021 vs 2008)

Τα ασυνήθιστα σχήματα γυαλιών ηλίου είναι τώρα σε όλο το Instagram. Εάν έχετε γυαλιά ηλίου, για παράδειγμα, με χρωματιστά πλαίσια από τη δεκαετία του ’00, ήρθε η ώρα να τα βγάλετε από την ντουλάπα.

Κοντά μπλουζάκια (2021 vs 2000)

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε τα καλοκαιρινά ρούχα είναι τα κοντά μπλουζάκια και για το καλοκαίρι του 2021 είναι μια τέλεια επιλογή. Ο συνδυασμός τους με ένα μπλέιζερ είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια καθημερινή εμφάνιση. Και για βραδινές εξόδους με ψηλόμεση φούστα.

Μαντίλες (2020 vs 2002)

© dualipa / instagram, © Lizzie McGuire / Disney Channel

Μια μαντίλα μοιάζει με διαχρονικό αξεσουάρ, αλλά ήρθε και έφυγε από τη μόδα. Τώρα επιστρέφουν δυναμικά και φαίνονται τέλειες με αφέλειες.

Δερμάτινα μπουφάν (2021 vs 2001)

© marinadiamandis / instagram, © Featureflash Photo Agency / shutterstock.com

Από τότε που το λευκό μπλουζάκι με δερμάτινο μπουφάν κέρδισε δημοτικότητα τον 20ό αιώνα, ήταν μια εύκολη και κομψή επιλογή για ένδυση εκτός εκτός εποχής. Ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν είναι κλασσικά διαχρονικό αλλά τα χρωματιστά είναι πλέον και πάλι στη μόδα.

Δείτε ακόμη 10 Λάθη Στην Επιλογή Καλοκαιρινών Παπουτσιών

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY μελωδός με κοχύλια και πεταλίδες,DIY μελωδός,diy διακοσμητικά,diy κατασκευές

DIY Μελωδός με Κοχύλια και Πεταλίδες

σκασμένες φτέρνες,σπιτικές θεραπείες για σκασμένες φτέρνες,φροντίδα φτερνών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

10 Σπιτικές Θεραπείες για Σκασμένες Φτέρνες