in ,

DIY Μελωδός με Κοχύλια και Πεταλίδες

DIY μελωδός με κοχύλια και πεταλίδες,DIY μελωδός,diy διακοσμητικά,diy κατασκευές
DIY Μελωδός με Κοχύλια και Πεταλίδες

Υπάρχουν λίγοι ήχοι τόσο χαλαρωτικοί όσο το θρόισμα ενός μελωδού. Τώρα, μπορείτε να αισθάνεστε σαν να ειστε στην παράλια κάθε μέρα όταν φτιάξετε ένα μελωδό με κοχύλια και πεταλίδες. Δεν θα πιστέψετε πόσο εύκολο είναι. DIY Γλάστρα Μελωδός από Σουρωτήρι!

DIY Μελωδός με Κοχύλια και Πεταλίδες

Θα χρειαστείτε:
Κοχύλια και πεταλίδες και αστερίας
Τρυπάνι
Κορδόνι κάνναβης ή σπάγκος
Χάντρες
Μεγάλος αστερίας
Κρίκος για κλειδιά

Ανοίξτε μια τρύπα σε κάθε πεταλίδα και κοχύλι. Η τρύπα πρέπει να είναι μικρή αλλά αρκετά μεγάλη για να περάσει το κορδόνι από αυτήν. Χρησιμοποιήστε ένα άδειο κουτί από χαρτόνι για να τρυπήσετε και να προστατέψετε την επιφάνεια εργασίας.

Για να συνδέσετε τα κοχύλια, κόψτε έξι κομμάτια μήκους 60 εκατοστών κορδόνι κάνναβης ή σπάγκο. Τα πέντε για το κάθε πόδι του αστερία και ένα για το κέντρο.

Ξεκινώντας με ένα από τα κομμάτια του κορδονιού, δέστε έναν μεγάλο διπλό κόμπο στο κάτω μέρος. Θα πρέπει να είναι μεγαλύτερος από την τρύπα στα κοχύλια και τις πεταλίδες.

Περάστε το κορδόνι μέσα από την τρύπα σε μια πεταλίδα. Αφήστε την να γλιστρήσει μέχρι να ακουμπήσει στον κόμπο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Περάστε μια χάντρα και σύρετε την προς τα κάτω μέχρι να ακουμπήσει στην κορυφή της πεταλίδας. Οι χάντρες είναι εντελώς προαιρετικές, αλλά επειδή τα κοχύλια και οι πεταλίδες είναι συνήθως μονόχρωμα, οι χάντρες προσθέτουν στυλ. Απλά βεβαιωθείτε ότι οι τρύπες στις χάντρες είναι αρκετά μεγάλες για να χωράει το κορδόνι. Μπορείτε να προσθέσετε μία ή περισσότερες χάντρες.

Περίπου 7 εκατοστά πάνω από τη πρώτη πεταλίδα και τη χάντρα, δέστε ένα μεγάλο διπλό κόμπο.

Δείτε ακόμη 14 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ DIY Γλάστρες από Τσαγιέρες που μπορείτε να φτιάξετε ΣΗΜΕΡΑ!

Περάστε ένα κοχύλι και σύρετέ το προς τα κάτω μέχρι να ακουμπήσει στον κόμπο.

Στη συνέχεια, προσθέστε μια χάντρα πάνω από αυτό.

Συνεχίστε μέχρι να έχετε 2 κοχύλια, 2 πεταλίδες και 4 χάντρες στο κορδόνι. Επαναλάβετε το ίδιο και για τα υπόλοιπα κορδόνια. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα κοχύλια και πεταλίδες.

Για το έκτο κορδόνι που θα βρίσκεται στο κέντρο του αστέρια, μπορεί αν θέλετε να βάλετε επιπλέον όστρακα, ώστε να είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από τα άλλα κορδόνια που θα κρέμονται από τα πόδια του αστερία.

Ένας μεγάλος αστερίας που έχει διάμετρο περίπου 15 εκατοστά είναι ιδανικός για το μελωδό. Ανοίξτε μια τρύπα στην άκρη των πέντε ποδιών και στο κέντρο.

Περάστε το κορδόνι με τα όστρακα από το κάτω μέρος της τρύπας του ποδιού. Δέστε έναν μεγάλο διπλό κόμπο πάνω από το πόδι έτσι ώστε το κορδόνι να κρέμεται με ασφάλεια. Κάντε το ίδιο και στα πέντε ποδια. Κόψτε την περίσσεια κορδονιού.

Η μεσαία σειρά από θα κρεμαστεί διαφορετικά από τα άλλα κορδόνια. Αφού περάσετε το κορδόνι μέσα από την τρύπα στο κέντρο, δέστε έναν μεγάλο διπλό κόμπο κάτω από τον αστερία αντί από πάνω. Με αυτόν τον τρόπο ο κόμπος σταματά τα όστρακα να ανεβαίνουν.

Δέστε το μεσαίο κορδόνι στο κρίκο του κλειδιού που θα χρησιμεύσει για να κρεμάσετε το μελωδό.

Κρεμάστε το μελωδό και αφήστε τους ήχους να σας μεταφέρουν στην παραλία.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης DIY Έργα Τέχνης με Βότσαλα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

εναλλακτικοί τρόποι αντιμετώπισης της ζέστης,αντιμετώπιση της ζέστης,συμβουλές για το καλοκαίρι,χρήσιμα

11 Εναλλακτικοί Τρόποι Αντιμετώπισης της Ζέστης

τάσεις μόδας που επέστρεψαν από το 2000,τάσεις μόδας,μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα

12 Τάσεις Μόδας που Επέστρεψαν Δυναμικά από το 2000