in , , , ,

5 λάθη στο ντύσιμο που πρέπει να αποφεύγουν οι γυναίκες μετά τα 40

5 λάθη στο ντύσιμο που πρέπει να αποφεύγουν οι γυναίκες μετά τα 40
5 λάθη στο ντύσιμο που πρέπει να αποφεύγουν οι γυναίκες μετά τα 40

Στιλιστικά λάθη – Συμβουλές: Πολλές γυναίκες, παρόλο που ένα ρούχο μπορεί να δείχνει ωραίο επάνω τους και να τις αναδεικνύει, να μην αποτελεί την καλύτερη επιλογή για αυτές. Δηλαδή, οι περισσότερες γυναίκες πέφτουν σε στυλιστικά λάθη, χωρίς να το καταλαβαίνουν.

Στιλιστικά λάθη – Συμβουλές: Τι να αποφεύγετε

1. Όχι στις σούπερ μίνι φούστες και τα καυτά σορτσάκια: Ακόμη και για την παραλία, καλό θα είναι να μην επιλέξουμε ένα τέτοιο ντύσιμο. Δηλαδή, να μη φοράνε φούστες που καλύπτουν με το ζόρι τον μηρό. Αντίθετα, θα πρέπει να πείτε «ναι» στις pencil φούστες.

2. Όχι στα oversized μπλουζάκια: Μη φοράτε μεγάλα και φαρφιά ρούχα. Αυτό, διότι τα πολύ φαρδιά μπλουζάκια μας μεγαλώνουν χωρίς να το θέλουμε. Πείτε «ναι» στα μπλουζάκια με στενή γραμμή

3. Όχι στο κατάμαυρο ντύσιμο: Καλό θα ήταν να μην το προτιμάμε, πέρα από τις βραδινές εξόδους. Πείτε «ναι» στα χρώματα και τα σχέδια.

4. Όχι στο βελούδινο αθλητικό look: Ο συνδυασμός βελουτέ φορμών και φούτερ καλύτερα να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας. Πείτε «ναι» στους διαφορετικούς συνδυασμούς και τα κολάν.

5. Όχι στα skater φορέματα: Πλέον, όσες επιλέγουν να φορούν skater φορέματα, δεν ακούν κολακευτικά σχόλια. Δηλαδή, αυτό που συνέβαινε σε παλαιότερες εποχές. Πείτε ένα μεγάλο «ναι» στα maxi φορέματα και δείξτε κομψή χωρίς καμία προσπάθεια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

via enimerotiko

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa Team

Μας αρέσει να γράφουμε για καλά νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον Κόσμο. Ψάχνουμε τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης και ο,τι μπορεί να κάνει την καθημερινότητα μας πιο εύκολη!

φυσική αποτοξίνωση πνευμόνων,συμβουλές υγείας,υγεία

Πως να Αποτοξινώσετε τους Πνεύμονές σας με Φυσικό Τρόπο

οφέλη κρεμμυδιών,καθημερινή κατανάλωση κρεμμυδιών,διατροφή,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας

Τι θα Συμβεί αν Τρώτε Κρεμμύδια Κάθε Μέρα