Οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται, αλλά μερικές μένουν για χρόνια, ακόμη και για δεκαετίες. Για το 2022 υπάρχουν 7 νέες καυτές τάσεις ανακαίνισης εάν θέλετε η κατοικία σας να είναι μοντέρνα και προχωρημένη. 8 Λάθη Ανακαίνισης που οδηγούν σε απώλεια Χρήματων

Παράθυρα για άπλετο φως

Αυτό είναι ίσως το πιο προφανές σημείο για όλους – βλέπουμε όλο και περισσότερους τοίχους με τζάμια, μεγάλα παράθυρα, φεγγίτες και ούτω καθεξής – όλοι θέλουν περισσότερο φυσικό φως μέσα στα σπίτια τους. Εάν μια προβολή είναι διαθέσιμη, αυτό είναι ακόμη πιο ισχυρό επιχείρημα για να έχετε ένα μεγάλο παράθυρο στον χώρο σας. Υπάρχουν πολλά είδη παράθυρων, από γωνιακά μέχρι φινιστρίνια ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο σπίτι σας.

7 Νέες Τάσεις Ανακαινίσεις Σπιτιών και 60 Ιδέες

Φυσικό ξύλο

Τα φυσικά υλικά και η φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση στο σχεδιασμό του σπιτιού είναι σίγουρα οι τάσεις αυτής της δεκαετίας και το να έχετε περισσότερο φυσικό ξύλο στο σπίτι σας είναι μέρος αυτών των δύο. Επιλέξτε φυσικό ξύλο για επένδυση τοίχων, οροφών, δαπέδων και προτιμήστε όμορφα φυσικά ξύλινα έπιπλα για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται κομψό. Επιπλέον, το φυσικό ξύλο είναι μια διαχρονική λύση διακόσμησης που δεν είναι πιθανό να ξεφύγει από τη μόδα, επομένως έχει διπλό κέρδος.

Σπιτικό γραφείο

Όλοι συνειδητοποιούμε πώς η διάταξη και η αισθητική ενός δωματίου μπορεί να επηρεάσει την ενέργεια και την παραγωγικότητά μας. Η μετατροπή ενός υπάρχοντος δωματίου σε σπιτικό γραφείο είναι πλέον μια αναγκαιότητα για πολλούς ανθρώπους που εργάζονται εξ αποστάσεως. Οι άνθρωποι θα ξοδέψουν περισσότερο χρόνο και προσπάθεια για να σχεδιάσουν έναν μοναδικό χώρο εργασίας για να μεγιστοποιήσουν τη συγκέντρωση, τα κίνητρα και την παραγωγικότητά τους φέτος.

Δείτε ακόμη 20 Εντυπωσιακές Ανακαινίσεις Σπιτιών

Γίνετε τολμηροί

Το 2021 ήταν μια χρονιά όπου οι άνθρωποι εξέφρασαν την ατομικότητά τους μέσα από μοναδικά χρώματα, που μπορούν να δώσουν συγκίνηση και αίσθηση σε ένα δωμάτιο! Έτσι, η χρωματοθεραπεία βρίσκεται σε άνοδο. Τα δημοφιλή χρώματα περιλαμβάνουν τα ροζ, το καμένο πορτοκαλί και το μπλε του παγωνιού που αντιπροσωπεύουν μια τροπική απόδραση, καθώς και τα πράσινα που αντικατοπτρίζουν τα στοιχεία της φύσης. Θα υπάρξουν περισσότερες μοναδικές χρωματικές αντιθέσεις στην κουζίνα, μεταξύ των πάγκων και την πλάτη της κουζίνας ή των ντουλαπιών και της νησίδας κουζίνας. Με σκοπό στη δημιουργία ενός σπιτιού στο οποίο λατρεύετε να μένετε, οι άνθρωποι θα θέλουν να δώσουν όσο το δυνατόν περισσότερη ζωή στον εσωτερικό τους χώρο το 2022—το χρώμα είναι ένας καταπληκτικός και προσιτός τρόπος για να το κάνετε.

Related Post

Βελτίωση σε εξωτερικούς χώρους

Οι εξωτερικοί χώροι συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο με τους ανθρώπους να περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Πισίνες, υδάτινα στοιχεία, εξωτερικές κουζίνες, τζάκι και εκτενείς χώροι καθιστικού και τραπεζαρίας βρίσκονται ψηλά στις λίστες επιθυμιών. Τα υλικά είναι πιο οργανικά και φυσικά, όπως ο τραβερτίνης. Οι εξωτερικές κουζίνες διαθέτουν ψησταριές, ψυγεία και ψύκτες κρασιού. Τα εσωτερικά δωμάτια που ανοίγουν σε βεράντες με μια σειρά από γαλλικές πόρτες ή πόρτες που αναδιπλώνονται είναι ένας άλλος τρόπος σύνδεσης με το εξωτερικό.

Μπάνια σπα

Η μετατροπή του μπάνιου σε σπα ήταν μια τάση πριν από πολύ καιρό και τώρα εμφανίζεται για κάποιους προφανείς λόγους – δεν μπορούν όλοι να πάνε σε ένα πραγματικό σπα ή δεν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά, οπότε το να έχετε ένα στο σπίτι είναι μια λύση. Προσθέστε μια πιο ζεν αίσθηση στο χώρο, κάντε τον σύγχρονο ή μινιμαλιστικό, επιλέξτε φυσικό ξύλο και πέτρα και τοποθετήστε φυτά.

Άνετα υπνοδωμάτια

Καθώς η εργασία από το σπίτι γίνεται μέρος της καθημερινότητάς μας, τα υπνοδωμάτια γίνονται όλο και πιο πολυλειτουργικά, με χώρο για εργασία, άσκηση και την πολύ σημαντική αίσθηση χαλάρωσης. Το 2022 προβλέπεται ότι οι δημοφιλείς εσωτερικοί χώροι των κρεβατοκάμαρων θα περιλαμβάνουν χαλαρωτικούς ουδέτερους τόνους και ανάγλυφες επενδύσεις τοίχων για να προσθέσουν μια αίσθηση πολυτέλειας στα υπνοδωμάτια. Όσον αφορά τα κλινοσκεπάσματα, οι πολυεπίπεδες φυσικές υφές, όπως το λινό και το βαμβάκι, σε παλέτες απαλών ουδέτερων τόνων, βρίσκονται στο επίκεντρο.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 20 Ιδέες Διακόσμησης για μια Μοναδική Ανακαίνιση

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Recent Posts

50 Υπέροχες Ιδέες Διακόσμησης Μικρής Βεράντας

Εάν έχετε μια πολύ μικρή βεράντα ή απλώς μια είσοδο, θα πρέπει να τη διακοσμήσετε… Read More

8 Μαΐου, 2024

Σιδέρωμα Κουρτίνας: 7 έξυπνα κόλπα για να μην παιδεύεστε με τις ώρες

Το σιδέρωμα κουρτινών είναι μια πολύ χρονοβόρα και βαρετή εργασία. Ωστόσο, με μικρά έξυπνα κόλπα… Read More

8 Μαΐου, 2024

50 Ράφια από Παλέτες που Μπορείτε να Φτιάξετε Μόνοι σας

Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More

6 Μαΐου, 2024

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το περσινό αντηλιακό;

Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More

6 Μαΐου, 2024

48 Ιδέες Πολύχρωμης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More

30 Απριλίου, 2024

45 Τραπέζια από Παλέτες για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους

Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More

30 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα