in , ,

6 Λόγοι που οι Τρίχες του Προσώπου Μεγαλώνουν πιο Γρήγορα

τριχοφυΐα προσώπου,λόγοι τριχοφυΐας προσώπου,αντιμετώπιση τριχοφυΐας προσώπου,φροντίδα προσώπου,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,
6 Λόγοι που οι Τρίχες του Προσώπου Μεγαλώνουν πιο Γρήγορα

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση και τη διάθεσή σας. Αν και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απαλλαγείτε από τις ενοχλητικές τρίχες στο πρόσωπό σας, υπάρχουν μερικοί λόγοι που οι τρίχες του προσώπου μεγαλώνουν πιο γρήγορα που πρέπει να αποφύγετε. 6 Φυσικοί Τρόποι για να Αποτρέψετε την Τριχοφυΐα του Προσώπου

Δεν προσέχετε την έκθεσή σας σε BPA.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Όταν ψωνίζετε, πιθανότατα παίρνετε την απόδειξη χωρίς να το πολυσκεφτείτε, αλλά κάνοντάς το αυτό, εκθέτετε τον εαυτό σας στη δισφαινόλη Α ή BPA, έναν ισχυρό ενδοκρινικό διαταράκτη που μπορεί να διαταράξει τις ορμόνες σας. Οι αποδείξεις που συνήθως παίρνουμε στο σούπερ μάρκετ περιέχουν BPA που είναι 250 έως 1.000 φορές μεγαλύτερη από την ποσότητα σε κονσέρβες.

Το σώμα μπορεί να απορροφήσει αυτή την επικίνδυνη χημική ουσία μέσω του δέρματος και να επηρεάσει την αναπαραγωγική υγεία και το ενδοκρινικό σύστημα, το οποίο, με τη σειρά του, μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες ανεπιθύμητες τρίχες. Το BPA μπορεί να βρεθεί σε μια ποικιλία προϊόντων, όπως μπουκάλια νερού, χαρτοπετσέτες και χαρτί υγείας, αλλά πολλοί κατασκευαστές φροντίζουν να το αφαιρέσουν από τα προϊόντα τους και να τα επισημαίνουν ως “χωρίς BPA”.

Δεν έχετε χρόνο για άσκηση.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Ακόμα κι αν έχετε μια πολύ απασχολημένη ζωή, το να αφιερώσετε λίγο χρόνο για άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε την ανάπτυξη των τριχών στο πρόσωπο. Το υπερβολικό βάρος αυξάνει τις πιθανότητές σας να εμφανίσετε ανεπιθύμητες τρίχες στο πηγούνι ή στο άνω χείλος και το να ξεκινήσετε σιγά σιγά με μέτριες ή ήπιες ασκήσεις, όπως το κολύμπι ή το περπάτημα, μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε μακριά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Τρώτε συχνά ψάρι.

© Pexels.com, © Shutterstock.com

Ενώ η προσθήκη λίγου σολομού στη διατροφή σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να λάβετε περισσότερη πρωτεΐνη, η συχνή κατανάλωση του μπορεί πραγματικά να συμβάλει στην ανάπτυξη τριχών στο πρόσωπο. Τα λιπαρά ψάρια, όπως ο σολομός και το σκουμπρί, έχουν αποδειχθεί ότι ενισχύουν την τεστοστερόνη στις γυναίκες και το υψηλότερο από το κανονικό επίπεδο αυτής της ορμόνης μπορεί να ευθύνεται για την υπερβολική τριχοφυΐα στο πρόσωπο.

Δείτε ακόμη 9 Φυσικές Θεραπείες για να Απαλλαγείτε από την Τριχοφυΐα στο Πρόσωπο

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε μια μέρα χωρίς καφέ.

© Pexels.com

Το να πίνετε καφέ πολύ συχνά μπορεί πραγματικά να ξεκινήσει την παραγωγή τεστοστερόνης. Μελέτες έχουν δείξει ότι η τακτική κατανάλωση καφέ για μόλις 4 εβδομάδες μπορεί να αυξήσει τα συνολικά επίπεδα τεστοστερόνης στο σώμα. Εάν δεν είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε την καθημερινή σας κούπα καφέ, επιλέξτε ντεκαφεϊνέ ή στιγμιαίο καφέ που περιέχει ελαφρώς λιγότερη καφεΐνη.

Είστε αγχωμένοι.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Ζούμε σε έναν κόσμο που αλλάζει ταχέως και η αποφυγή του άγχους είναι σχεδόν αδύνατη. Όμως, ενώ το να νιώθετε λίγο άγχος κάθε τόσο είναι απολύτως φυσιολογικό, το να είστε υπό συνεχή πίεση μπορεί στην πραγματικότητα να διαταράξει τη φυσική ορμονική ισορροπία του σώματός σας. Όταν οι ορμόνες σας είναι εκτός λειτουργίας, αυτό επηρεάζει τη συνολική υγεία σας και μπορεί να προκαλέσει την ταχύτερη ανάπτυξη των ανεπιθύμητων τριχών.

Δεν κοιμάστε αρκετά.

© Depositphotos.com, © Shutterstock.com

Είτε παρακολουθείτε υπερβολικά την αγαπημένη σας εκπομπή είτε απλώς απολαμβάνετε μια ήσυχη ώρα το βράδυ, όταν τα παιδιά τελικά κοιμούνται, το να μην κοιμάστε αρκετά μπορεί να επηρεάσει τις ορμόνες σας. Για να αποφύγετε την υπερβολική τριχοφυΐα στο πρόσωπο, φροντίστε να κοιμάστε τουλάχιστον 7 ώρες το βράδυ.

Δείτε επίσης 9 Κόλπα για Λιγότερο Ορατές Τρίχες στο Σώμα σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φρέσκα τρόφιμα,επιλογή φρέσκων τροφίμων,συμβουλές για τρόφιμα,χρήσιμα

9 Συμβουλές για να Επιλέγετε Πάντα Φρέσκα Τρόφιμα

παλινδρόμηση οξέος,φυσική ανακούφιση παλινδρόμησης οξέος,καούρα,αντιμετώπιση καούρας,υγεία,συμβουλές υγείας

6 Φυσικοί Τρόποι για Ανακούφιση από την Παλινδρόμηση Οξέος