11 Κόλπα Μόδας για να Αναδείξετε τη Μέση σας

Οι περισσότερες γυναίκες προσπαθούν να φροντίσουν την προσωπική τους εικόνα και τα ρούχα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο σε αυτό. Η Coco Chanel έλεγε ότι «ένα όμορφο φόρεμα μπορεί να φαίνεται όμορφο σε μια κρεμάστρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Πρέπει να φαίνεται στους ώμους, με την κίνηση των χεριών, των ποδιών και της μέσης». Αλλά η ανάδειξη της γυναικείας σιλουέτας με μοντέρνα και κολακευτικά ρούχα μπορεί να είναι μια πρόκληση. Υπάρχουν μερικά απλά κόλπα μόδας για να καθορίσετε τη σιλουέτα σας και να αναδείξετε τη μέση σας με ρούχα που έχετε στη ντουλάπα σας. 10 Κόλπα Μόδας Διασημοτήτων για να Φαίνεστε Πανέμορφες

Αυτοκρατορική σιλουέτα

© everett225 / Depositphotos

Αυτό το στυλ είναι ιδανικό για γυναίκες που θέλουν να τονίσουν τη μέση τους χωρίς να υπερβάλλουν. Βασίζεται σε ένα κόψιμο ακριβώς κάτω από το μπούστο, τονίζοντας τη μέση και κολακεύοντας τη σιλουέτα. Το όνομά του προέρχεται από τη δημοτικότητά του κατά τη διάρκεια της αυτοκρατορίας του Ναπολέοντα στη Γαλλία και της Αντιβασιλείας στην Αγγλία.

Φόρεμα κρουαζέ

© picture alliance / Runway Manhat/EAST NEWS

Τα κρουαζέ φορέματα μπορούν να σας φανούν χρήσιμα αν έχετε μικρή μέση. Είναι απλά, πρακτικά και, ταυτόχρονα, πολύ θηλυκά και κολακευτικά. Τονίζει τη μέση αφού δένεται γύρω από αυτήν και η φούστα μπορεί να είναι κοντά στο σώμα ή πιο χαλαρή.

Πέπλουμ

© everett225/ Depositphotos, © AGCreativeLab / Depositphotos

Οι μπλούζες πέπλουμ έχουν βολάν κάτω από τη μέση, που την ορίζει και δίνει μια ρομαντική πινελιά στο ντύσιμο. Είναι άκρως κολακευτικές και σε διάφορους τύπους: με μακριά μανίκια, μανίκια 3/4, κοντά μανίκια, λεπτές τιράντες, ακόμα και στράπλες. Για να τονίσετε σωστά τη μέση, η ιδέα είναι να φορέσετε το πέπλουμ χωρίς να το καλύπτετε άλλα ρούχα.

Τραπέζια φορέματα και φούστες

© PopularImages / Depositphotos, © PopularImages / Depositphotos

Αυτό το ρούχο, γνωστό και ως γραμμή Α ή κόψιμο evasé, έχει σχεδιαστεί γύρω από ένα σχήμα τραπεζιού και έχει την ιδιαιτερότητα να μην είναι τόσο σφιχτό στο σώμα και να μην υπερφορτώνει τους γοφούς. Η φούστα είναι ανοιχτή και καμπανα, που ευνοεί κάθε σιλουέτα. Επιπλέον, οι απαλές γραμμές του παρέχουν άνεση χωρίς να αφαιρούν τη θηλυκότητα της εμφάνισης.

Ψηλοτάκουνα

© Lashkhidzetim / Depositphotos, © Tinatin1 / Depositphotos

Τα καλά ψηλοτάκουνα μπορούν να αποτελέσουν την τελευταία πινελιά στα ντυσίματά σας και θα στυλιζάρουν οπτικά το σώμα, τονίζοντας ακόμα περισσότερο τη μέση παρέχοντας μερικά επιπλέον εκατοστά. Επιπλέον, σας βοηθούν να βελτιώσετε τη στάση σας όταν περπατάτε. Αν προτιμάτε γόβες στο χρώμα του δέρματος, θα δημιουργήσουν οπτική επιμήκυνση των γραμμών του σώματός σας.

Δείτε ακόμη 11 Συμβουλές για να Συνδυάσετε Ρούχα και Αξεσουάρ με Άψογο Τρόπο

Related Post

Culottes

Ένα κόλπο που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε αν φοράει φούστες ή φορέματα είναι να φορέσει ένα αόρατο body shaper κάτω από το ρούχο. Αυτό το κόλπο θα μειώσει τη μέση κατά ένα μέγεθος, δημιουργώντας τη διάσημη μέση σφήκα. Αν τα φοράει η Jennifer Lopez, γιατί να μην το δοκιμάσετε και εσείς;

© dmitrytph / Depositphotos

Body shaper

© everett225 / Depositphotos, © Med_Ved / Depositphotos, © Jean_Nelson / Depositphotos

Ένα κόλπο που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε αν φοράει φούστες ή φορέματα είναι να φορέσει ένα αόρατο body shaper κάτω από το ρούχο. Αυτό το κόλπο θα μειώσει τη μέση κατά ένα μέγεθος, δημιουργώντας τη διάσημη μέση σφήκα. Αν τα φοράει η Jennifer Lopez, γιατί να μην το δοκιμάσετε και εσείς;

Ψηλόμεσο τζιν

Το ψηλόμεσο τζιν επιστρέφει δυναμικά στην πασαρέλα, μαζί με mom jeans, καμπάνα, skinny και boyfriend εκδοχές, είναι το τέλειο κόψιμο για να τονίσει τη μέση και να μακρύνει τα πόδια. Τονίζει τη σιλουέτα και φοριεται με πουκάμισα, μπλουζάκια, τοπ και πουλόβερ, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

© arkusha / Depositphotos

Ζώνες

© 4kclips / Depositphotos, © d.travnikov / Depositphotos

Μερικές φορές, οι γυναίκες ξεχνούν τη σημασία των αξεσουάρ: μια καλή ζώνη μπορεί να δώσει μια πινελιά κομψότητας στην εμφάνιση ενώ τονίζει τη μέση. Σε φαρδιά και πλισέ ρούχα η επιλογή είναι να τα συνδυάσετε με φαρδιά ζώνη και σε στενά ρούχα να χρησιμοποιήσετε μια λεπτή. Το κλειδί είναι να δείτε τι είδους ζώνη ταιριάζει καλύτερα στο επιλεγμένο ντύσιμο και στο σώμα σας.

Pencil φούστα

© Tatsiana_vtv / Depositphotos, © fotosedrik / Depositphotos

Αυτό το κλασικό ρούχο είναι ιδανικό για να αναδείξει τη μέση, τονίζοντας το σχήμα κλεψύδρας της γυναικείας σιλουέτας. Το ιδανικό μήκος είναι λίγα εκατοστά κάτω από το γόνατο. Αυτό θα επιτύχει το οπτικό αποτέλεσμα της επιμήκυνσης των ποδιών, ειδικά όταν συνδυάζεται με γόβα στιλέτο.

Πουκάμισα με κόμπους

© svetilo83.mail.ru / Depositphotos, © ardni / Depositphotos

Αν κάνετε κόμπους τις άκρες των πουκαμίσων σας, αναδεικνύετε αμέσως στη μέση σας. Το σημαντικό που πρέπει να θυμάστε είναι να δέσετε το επάνω μέρος μεταξύ του κορμού και του αφαλού για να τονίσετε και να εξισορροπήσετε τις αναλογίες του σώματος.

Δείτε επίσης Μόδα: Τα 12 πιο Κοινά Στυλιστικά Λάθη που σας Γερνούν

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Recent Posts

Φελλός: Η φυσική «σπιτική συνταγή» που θα κάνει το αμάξι να μοσχοβολάει και να μην ξανά θολώσουν τα τζάμια

Μια «σπιτική συνταγή» με πολλαπλά οφέλη μπορεί να δώσει τη λύση και στο εσωτερικό ενός… Read More

16 Μαΐου, 2024

6 Χρήσιμα Κόλπα και χρήσεις με Προφυλακτικά

Οι περισσότεροι έχουν ένα πακέτο προφυλακτικών στο σπίτι, αλλά αυτό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν… Read More

16 Μαΐου, 2024

Τι σημαίνει “βυσσοδομώ”

Στο παρακάτω άρθρο θα μάθετε τι σημαίνει η λέξη "βυσσοδομώ". Τι σημαίνει Το ρήμα βυσσοδομώ… Read More

16 Μαΐου, 2024

Μούχλα και Βακτήρια: Πως να Καθαρίσετε το Πλυντήριο Ρούχων με Ταμπλέτες Πλυντηρίου Πιάτων

Παρόλο που χρησιμοποιήσετε τα καλύτερα απορρυπαντικά για να πλύνετε τα ρούχα σας, και πάλι μπορεί… Read More

16 Μαΐου, 2024

Έξυπνα Κόλπα 100 Ετών που Εξακολουθούν να Λύνουν Καθημερινά Προβλήματα

Σήμερα έχουμε μια μυριάδα κουζινικών σκευών που διευκολύνουν τη ζωή μας. Ωστόσο, υπάρχουν προβλήματα που… Read More

16 Μαΐου, 2024

9 Συνήθειες Κουζίνας που θα Πρέπει να Σταματήσετε Αμέσως

Υπάρχουν πολλά πράγματα στην κουζίνα που κάνετε σχεδόν αυτόματα. Φαίνονται να είναι τόσο φυσικά που… Read More

16 Μαΐου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα