in , ,

Τι θα Συμβεί αν Πλένετε το Πρόσωπό σας Μόνο με Νερό

φροντίδα προσώπου,πλύσιμο προσώπου με νερό,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς
Τι θα Συμβεί αν Πλένετε το Πρόσωπό σας Μόνο με Νερό

Επιδιώκοντας ένα λαμπερό δέρμα, μπορεί να καταλήξετε να αγοράζετε εκατοντάδες προϊόντα περιποίησης. Καθαριστικά, ενυδατικές κρέμες, μάσκες, λάδια για να φαίνεστε νέες και φρέσκιες.

Ωστόσο, απογοητευόσαστε τόσο πολύ όταν μια κρέμα στην οποία είχατε τόσες πολλές ελπίδες καταστρέφει εντελώς το δέρμα σας. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το παλιομοδίτικο καλό νερό βοηθά καλύτερα από τα πανάκριβα προϊόντα ομορφιάς. 6 Φυσικοί Τρόποι για να Αποτρέψετε την Τριχοφυΐα του Προσώπου

Αποκτάτε λεία επιδερμίδα.

Τι θα Συμβεί αν Πλένετε το Πρόσωπό σας Μόνο με Νερό

Τα καθαριστικά μπορεί να είναι η αιτία της απογυμνωμένης επιδερμίδας. Αφαιρούν κυριολεκτικά τα φυσικά έλαια του δέρματος κάνοντας ξηρό και με φαγούρα. Εάν παρατηρήσετε ότι το δέρμα σας σφίγγεται ή φαίνεται κοκκινωπό, αφήστε το καθαριστικό σας στην άκρη για λίγο και μείνετε μόνο με το νερό.

Θα βγάζετε λιγότερα σπυράκια.

Μπορεί να νομίζετε ότι τα καθαριστικά βοηθούν να μειώσετε τη λιπαρότητα στο πρόσωπό σας, όμως στην πραγματικότητα κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Όταν το δέρμα είναι αφυδατωμένο, παράγει αυτόματα περισσότερη λιπαρότητα. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα γεμίζει σπυράκια και οι πόροι μεγαλώνουν. Αντίθετα, το κρύο νερό μειώνει την παραγωγή σμήγματος (ελαίου) ακόμη και τη φλεγμονή.

Το δέρμα σας θα φαίνεται νεότερο.

Το κρύο νερό τονώνει το δέρμα και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης. Μην χρησιμοποιείτε ζεστό νερό, καθώς μπορεί να βλάψει το δέρμα και να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Τα σαπούνια και τα καθαριστικά που είναι γενικά αλκαλικά (pH μεταξύ 9-11) διαβρώνουν το δέρμα και οδηγούν στην απώλεια της ελαστικότητας. Στο τέλος, καταλήγετε με ρυτίδες.

Δείτε ακόμη Ασιατικό Μασάζ που Συσφίγγει το Δέρμα του Προσώπου σε Μόνο 2 Εβδομάδες

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δεν θα έχετε αλλεργικές αντιδράσεις.

Ίσως είναι μια πραγματική πρόκληση να βρείτε ένα κατάλληλο καθαριστικό για ευαίσθητο και επιρρεπές σε αλλεργίες δέρμα. Δυστυχώς, υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να μάθετε αν σας ταιριάζει — δοκιμάστε το στο δέρμα σας. Ορισμένα καθαριστικά μπορούν να προκαλέσουν χημικά εγκαύματα και αλλεργικές αντιδράσεις και μπορεί να μην εμφανιστούν αμέσως — μπορεί να συμβεί με την πάροδο του χρόνου.

Το δέρμα σπάει.

Το μακιγιάζ και άλλα προϊόντα ομορφιάς μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο δέρμα και να επιδεινώσουν τυχόν υπάρχουσα προβλήματα. Όταν χρησιμοποιείτε μόνο νερό, αφήνετε το δέρμα σας να κάνει ένα διάλειμμα και να κάνει τη δουλειά του χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια από κρέμες ή ενυδατικές κρέμες.

Τι θα συμβεί αν σταματήσετε να πλένετε εντελώς το πρόσωπό σας.

Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τον τύπο του δέρματός σας. Αν είναι ξηρό, τότε θα παρατηρήσετε ότι γίνεται πιο θαμπό. Ωστόσο, εάν το δέρμα σας είναι λιπαρό, οι πόροι σας θα φράξουν και θα εμφανιστούν περισσότερα ξεσπάσματα ακμής λόγω της συσσώρευσης λιπαρότητας.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 8 Τρόποι για να Μην Έχετε Πρησμένο Πρόσωπο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χρήσεις για την αμαμελίδα,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,συμβουλές υγείας,υγεία

18 Χρήσεις και ιδιότητες για την Αμαμελίδα που Δεν θα Σκεφτόσασταν

Πάμφθηνα προϊόντα, εξαιρετική ποιότητα: Η εταιρία κολοσσός που έρχεται στην Ελλάδα και απειλεί Jumbo & Zara

Πάμφθηνα προϊόντα, εξαιρετική ποιότητα: Η εταιρία κολοσσός που έρχεται στην Ελλάδα και απειλεί Jumbo & Zara