in , ,

ΟΜΟΡΦΙΑ: 10 Φρούτα Για Υγιές και Λαμπερό Δέρμα

φρούτα για υγιές δέρμα,φρούτα για λαμπερό δέρμα,οφέλη φρούτων στο δέρμα,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
φρούτα για υγιές δέρμα,φρούτα για λαμπερό δέρμα,οφέλη φρούτων στο δέρμα,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Η κατανάλωση άφθονων φρούτων και λαχανικών παίζει ζωτικό ρόλο όχι μόνο στην υγεία αλλά και στην εμφάνιση της επιδερμίδας. Γνωρίζατε όμως ότι ορισμένα φρούτα είναι ιδιαίτερα φιλικά προς το δέρμα και μπορούν να του δώσουν μια υγιή και λαμπερή όψη; Τι θα Συμβεί στο Δέρμα σας αν Τρώτε Καρύδια Καθημερινά

Μύρτιλα

10 Φρούτα Για Υγιές και Λαμπερό Δέρμα

Μια μεγάλη πηγή αντιοξειδωτικών, φυτικών ινών και βιταμίνων Α και C που η προσθήκη τους στη διατροφή σας θα κάνει υπέροχα πράγματα στο δέρμα σας.

Μήλα

Μπορεί να μην είναι ένα μοντέρνο νέο superfood, αλλά το μήλο εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα του δέρματος. Για νεανικη επιδερμίδα επιλέξτε την ποικιλία Red Delicious, η οποία περιέχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε κολλαγόνο για την ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος.

Καρπούζι

Γλυκό και δροσιστικό με πάνω από 90% περιεκτικότητα σε νερό, η κατανάλωση αυτού του νόστιμου φρούτου θα ενυδατώσει το δέρμα από μέσα προς τα έξω.

Μπανάνες

Οι μπανάνες είναι μία από τις καλύτερες πηγές καλίου, ένα μέταλλο που είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της ισορροπίας της υγρασίας του δέρματος. Η έντονη ξηροδερμία είναι ένα κλασικό σύμπτωμα έλλειψης καλίου, οπότε προσπαθήστε να συμπεριλάβετε μια μπανάνα ως μέρος της καθημερινής σας πρόσληψης φρούτων.

Ανανάς

Οι ανανάδες χρησιμοποιούνται σε ορισμένους πολιτισμούς ως φαρμακευτικό φυτό εδώ και χρόνια, καθώς είναι το μόνο φρούτο που περιέχει ένα ένζυμο που ονομάζεται βρομελίνη, το οποίο καταπολεμά τη φλεγμονή και το πρήξιμο του δέρματος.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη 6 Μυστικά Διατροφής από Δερματολόγο για Τέλειο Δέρμα

Φράουλες

Αυτές οι κόκκινες ομορφιές έχουν ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε ελλαγικό οξύ, το οποίο καταπολεμά τις βλάβες από την υπεριώδη ακτινοβολία και τις ρυτίδες στο δέρμα.

Παπάγια

Η παπάγια είναι ένα φρούτο με τεράστια ποσότητα βιταμίνης Α και του ενζύμου παπαΐνη, το οποίο βοηθά στη διάσπαση των ανενεργών πρωτεϊνών και στην απαλλαγή από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

Ακτινίδια

Είναι επίσημα το φρούτο που περιέχει την περισσότερη βιταμίνη C, το βασικό συστατικό του δέρματος για ζωντάνια και λάμψη.

Ρόδι

Τα ρόδια έχουν επίσης προικιστεί με τον τίτλο της «υπερτροφής». Περιέχουν ισχυρές αντιγηραντικές ενώσεις που βοηθούν στην ενίσχυση της αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος.

Κεράσια

Τα κεράσια περιέχουν την υψηλότερη συγκέντρωση αντιοξειδωτικών από οποιοδήποτε άλλο φρούτο, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και επιβραδύνοντας τη διαδικασία γήρανσης.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Τι Μπορεί να Συμβεί στο Δέρμα σας εάν Νηστεύετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φυτά σε μικρό χώρο,ιδέες για φυτά σε μικρό χώρο,διακόσμηση μικρού χώρου με φυτά,διακόσμηση σπιτιού με φυτά,ιδέες διακόσμησης σπιτιού με φυτά,

20 Δημιουργικές Ιδέες για Φυτά σε Μικρό Χώρο

απροσδόκητα σημάδια εγκυμοσύνης,υγεία,συμβουλές υγείας,χρήσιμα

8 Απροσδόκητα Σημάδια Εγκυμοσύνης που Ίσως Δεν Γνωρίζετε Καν