in ,

8 Μύθοι για το Κρασί που Εξακολουθούμε να Πιστεύουμε

μύθοι για το κρασί,συμβουλές για κρασί,χρήσιμα
μύθοι για το κρασί,συμβουλές για κρασί,χρήσιμα

Υπάρχουν πολλοί κανόνες που ακολουθούμε όταν επιλέγουμε κρασί και τους πιστεύουμε τυφλά αλλά μάταια. 10 Μύθοι για την Υγιεινή Διατροφή που Σαμποτάρουν την Απώλεια Βάρους

Καλό κρασί δεν σημαίνει ακριβό κρασί.

8 Μύθοι για το Κρασί που Εξακολουθούμε να Πιστεύουμε

Οι άνθρωποι τείνουν να πιστεύουν ότι μια υψηλή τιμή σημαίνει καλύτερη ποιότητα, αλλά αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια. Οι καλοί παραγωγοί έχουν συχνά προσιτά κρασιά που δεν είναι σε καμία περίπτωση κατώτερα σε γεύση και άρωμα από τα ακριβά.

Το κρασί μπορεί να γίνει με διαφορετικές ποικιλίες σταφυλιού.

Υπάρχει η άποψη ότι ένα μονοποικιλιακό κρασί είναι πάντα καλύτερο. Ωστόσο, διαφορετικές ποικιλίες μαζί βοηθούν στη δημιουργία εκλεκτής γεύσης και δίνουν στο κρασί την πλούσια γεύση του.

Ένα βιδωτό πώμα δεν σημαίνει ότι είναι το κρασί νοθευμένο.

Ένας άλλος μύθος του κρασιού λέει ότι οι βιδωτές επιφάνειες δηλώνουν τέτοια κρασιά ως νοθευμένα. Στην πραγματικότητα, πολλοί παραγωγοί τα προτιμούν για 2 λόγους: 1) μειώνουν την τιμή παραγωγής. 2) Σε αντίθεση με τους συμβατικούς φελλούς, τα βακτήρια δεν αναπτύσσονται στα βιδωτά πώματα.

Τα ημίγλυκα κρασιά είναι γενικά κακής ποιότητας.

Ορισμένοι παραγωγοί λένε ότι τα ημίγλυκα κρασιά είναι ίσα με τα ξηρά και τα ημίξηρα. Αλλά, στην πραγματικότητα, η ζάχαρη χρησιμοποιείται για να κρύψει τα ελαττώματα τους.

Δείτε ακόμη 10 Μύθοι για το Αλκοόλ που Δεν Πρέπει να Πιστεύετε

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ένα είδος κρασιού μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικά φαγητά.

Υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι μια ποικιλία κρασιού πρέπει να συνδυαστεί με ένα μόνο είδος φαγητού, αλλά γιατί να περιορίσετε τον εαυτό σας; Πειραματιστείτε για να βρείτε τους δικούς σας νέους συνδυασμούς!

Για τα καλά κρασιά χρησιμοποιούνται φωτεινές ετικέτες.

Η υψηλή ανταγωνιστικότητα της αγοράς κάνει τους παραγωγούς να αναζητούν νέες λύσεις για να παρακινήσουν τους πελάτες να αγοράσουν τα κρασιά τους. Μια λαμπερή ετικέτα είναι απλώς ένα διαφημιστικό τέχνασμα.

Το ίζημα δεν σημαίνει ότι το κρασί έχει χρωστικές.

Πολλοί είναι σίγουροι ότι το ίζημα σε ένα ποτήρι κρασί σημαίνει πρόσθετες χρωστικές και χαμηλή ποιότητα. Στην πραγματικότητα, το ίζημα σημαίνει μόνο ότι το κρασί δεν είχε φιλτραριστεί κατά την παρασκευή και είναι 100% φυσικό.

Οι περισσότερες ποικιλίες κρασιού χάνουν ποιότητα με τα χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας ευρέως διαδεδομένος μύθος, ένα πολύ χαμηλό ποσοστό κρασιών γίνεται πραγματικά καλύτερο με την ηλικία. Για τα περισσότερα όμως κρασιά η γήρανση είναι απολύτως απαγορευμένη.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 16 Συμβουλές Μακιγιάζ που Αποδείχθηκαν Μύθοι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τα λάθη που κάνουμε όταν τρώμε φρούτα και “πετάμε” πολλές από τις θρεπτικές τους ουσίες

Τα λάθη που κάνουμε όταν τρώμε φρούτα και “πετάμε” πολλές από τις θρεπτικές τους ουσίες

παρκέ δάπεδα,καθαρισμός παρκέ δαπέδων,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Πώς να Καθαρίσετε Παλιά Παρκέ Δάπεδα