in ,

5 Απίθανες Χρήσεις για Ταμπόν

ταμπόν,απίθανες χρήσεις ταμπόν,κόλπα για ταμπόν,χρήσιμα
5 Απίθανες Χρήσεις για Ταμπόν

Είναι πάντα έξυπνο να κουβαλάτε μαζί σας ένα ταμπόν και αυτό δεν ισχύει μόνο όταν έχετε περίοδο. Τα ταμπόν έχουν πολλές κρυφές χρήσεις που πιθανότατα δεν έχετε καν σκεφτεί ποτέ πριν. 10 Μοναδικές Χρήσεις για το Λιποζάν

Αφαιρέστε την υπερβολική υγρασία από τα φυτά

5 Απίθανες Χρήσεις για Ταμπόν

Το υπερβολικό πότισμα των φυτών εσωτερικού χώρου συμβαίνει κατά καιρούς και μπορεί να σκοτώσει τα πολύτιμα φυτά σας όταν το κάνετε πολύ συχνά. Εάν πρέπει να απαλλαγείτε από το υπερβολικό νερό, μπήξτε το βαμβακερό τμήμα ενός ταμπόν απευθείας στο χώμα και θα απορροφήσει την υπερβολική υγρασία.

DIY ρόλεϊ μαλλιών

Εάν δεν θέλετε να αγοράσετε ένα ακριβό σίδερο για μπούκλες μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε ταμπόν! Πριν πάτε για ύπνο, τυλίξτε τα μαλλιά σας γύρω από ταμπόν και στερεώστε τα με φουρκέτες. Το επόμενο πρωί, οι μπούκλες σας θα φαίνονται υπέροχες και επαγγελματικά φτιαγμένες!

Δείτε ακόμη Οι 10 Καλύτερες Χρήσεις Βραστού Νερού στο Σπίτι

Αφαιρέστε το βερνίκι νυχιών

Εάν δεν έχετε δίσκους ντεμακιγιάζ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ταμπόν για να αφαιρέσετε το βερνίκι νυχιών. Αφαιρέστε το βαμβακερό μέρος του ταμπόν, βουτήξτε το σε αφαιρετικό βερνικιού νυχιών και σπρώξτε το ταμπόν πάνω από το νύχι σας. Στρίψτε το ταμπόν και το βερνίκι νυχιών θα εξαφανιστεί ως δια μαγείας!

DIY διαχωριστές δακτύλων

Αν θέλετε να κάνετε πεντικιούρ στο σπίτι δεν χρειάζεται να αγοράσετε διαχωριστικά δακτύλων. Περάστε ταμπόν ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών σας και ενώ βάφετε τα νύχια σας, το βερνίκι παραμένει στο νύχι αντί στο δάχτυλο του ποδιού δίπλα του.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Επίδεσμος έκτακτης ανάγκης

Εάν κοπείτε, αλλά δεν έχετε επίδεσμο στο χέρι, ένα ταμπόν μπορεί να σας βοηθήσει! Κόψτε το ταμπόν, ξετυλίξτε το, τοποθετήστε το πάνω από την πληγή και στερεώστε τον επίδεσμο στο χέρι σας με το κορδόνι.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 18 ΧΡΗΣΕΙΣ του WD-40 στο ΣΠΙΤΙ για να Εξοικονομήσετε Πολύ Χρόνο και Ενέργεια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY λιπάσματα τριανταφυλλιών,συμβουλές κηπουρικής,για τον κήπο,χρήσιμα

8 DIY Λιπάσματα για Τριανταφυλλιές Κατευθείαν από την Κουζίνα σας

αφαίρεση μυρωδιάς ούρων,καθαρισμός τουαλέτας,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Πώς να Αφαιρέσετε τη Μυρωδιά Ούρων από την Τουαλέτα