in ,

10 Μοναδικές Χρήσεις για το Λιποζάν

μοναδικές χρήσεις για το λιποζάν,χρήσιμα,συμβουλές
10 Μοναδικές Χρήσεις για το Λιποζάν

Το λιποζάν είναι ένα προϊόν που πρέπει να έχει στην τσάντα της κάθε γυναίκα. Ο κύριος σκοπός του είναι να προστατεύει τα χείλη από πολλούς εξωτερικούς παράγοντες όπως το κρύο. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι υπάρχουν μερικές μοναδικές χρήσεις για το λιποζάν εκτός από τη φροντίδα των σκασμένων χειλιών. 18 ΧΡΗΣΕΙΣ του WD-40 στο ΣΠΙΤΙ για να Εξοικονομήσετε Πολύ Χρόνο και Ενέργεια

Πρόληψη σχηματισμού φουσκαλών στα πόδια

10 Μοναδικές Χρήσεις για το Λιποζάν

Μερικές φορές το να φοράτε νέα παπούτσια μπορεί να προκαλέσει φουσκάλες στα πόδια. Αν σας συμβεί, μπορείτε να εφαρμόσετε λίγο λιποζάν στο σημείο που σας ερεθίζει και να συνεχίσετε να περπατάτε χωρίς να νιώθετε άβολα.

Αφαίρεση κολλημένου δακτυλιδιού

Μερικές φορές η αφαίρεση ενός κολλημένου δαχτυλιδιού δεν είναι τόσο εύκολη. Το πρώτο πράγμα που σκεφτόσαστε είναι να χρησιμοποιήσετε σαπούνι. Αλλά μην πάτε αμέσως στην τουαλέτα σας εάν σας συμβεί αυτό, καθώς μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε το λιποζάν σας. Καλύψτε ολόκληρο το δαχτυλίδι με αυτό και θα είναι πολύ πιο εύκολο να αφαιρεθεί.

Επιδιόρθωση και γυάλισμα γδαρμένων δερμάτινων ειδών

Εάν υπάρχουν μικρές γρατσουνιές σε δερμάτινα παπούτσια απλώς χρησιμοποιήστε το λιποζάν για να το διορθώσετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το κόλπο σε τσάντες, ζώνες, έπιπλα και οτιδήποτε άλλο έχει γίνει παλιό λόγω γρατσουνιών.

Επούλωση μικροκοψιμάτων και τσιμπημάτων εντόμων

Λόγω των ενυδατικών και καταπραϋντικών του ιδιοτήτων, το λιποζάν μπορεί εύκολα να ανακουφίσει τον κνησμό και να επιταχύνει την επούλωση. Μειώνει επίσης την ερυθρότητα του δέρματος και καταπραΰνει τα μικρά κοψίματα.

Δαμάστε τα φρύδια και τα στατικά μαλλιά

Το λιποζάν βοηθήσει τα μαλλιά να παραμείνουν ίσια και λεία για πολύ περισσότερο. Απλά πρέπει να απλώσετε λίγο στη βούρτσα μαλλιών και να χτενίσετε τα μαλλιά αποφεύγοντας τις ρίζες. Επειδή έχει βάση το κερί μπορειτε να το απλώσετε στα φρύδια για να φαίνονται πιο φροντισμένα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 8 Απίθανες Χρήσεις για Φλούδες Κρεμμυδιού

Καταπραΰνει την ερεθισμένη μύτη

Το επανειλημμένο σκούπισμα της μύτης λόγω κρυολογήματος προκαλεί ερεθισμό του δέρματος γύρω ή μέσα στη μύτη. Απλώς περάστε ένα δάχτυλο πάνω από το σωληνάριο με το λιποζάν και μετά απλώστε το στο ερεθισμένο σημείο. Θα ενυδατώσει το δέρμα και θα βοηθήσει στην επούλωση. Αλλά μην χρησιμοποιείτε λιποζάν με μενθόλη καθώς μπορεί να προκαλέσει φαγούρα.

Φτιάξτε ένα αυτοσχέδιο κερί

Εάν τοποθετήσετε ένα σπιρτόξυλο ή ένα μικροσκοπικό ξυλάκι στο λιποζάν θα έχετε ένα αυτοσχέδιο κερί για μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Άναμμα φωτιάς

Εάν πρέπει να ανάψετε φωτιά, ένα κανονικό λιποζάν μπορεί να σας βοηθήσει. Απλώστε λίγο σε ένα βαμβάκι και ανάψτε το. Το βαμβάκι θα πάρει φωτιά αμέσως και το λάδι στο λιποζάν θα κάνει τη φλόγα πιο έντονη. Αυτό θα βοηθήσει να καίει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ ανάβετε μια μεγαλύτερη φωτιά.

Λίπανση κολλημένου φερμουάρ

Το λιποζάν περιέχει λάδι και γι’ αυτό είναι εξαιρετικό για τη λίπανση των φερμουάρ που κολλάνε.

Κάντε το άρωμά σας να διαρκεί περισσότερο

Εάν εφαρμόσετε λιποζάν στο σημείο που βάλατε άρωμα, αυτό θα κάνει το άρωμά σας πιο δυνατό και θα απολαύσετε τη μυρωδιά του για περισσότερη ώρα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Οι 10 Καλύτερες Χρήσεις Βραστού Νερού στο Σπίτι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

οφέλη του κακάο,διατροφή,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας

ΚΑΚΑΟ: 5 Οφέλη του Κακάο τα Οποία Δεν Γνωρίζουμε

15 Επαγγελματικά μυστικά μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που χρησιμοποιούν οι σεφ και δεν γνωρίζουν οι νοικοκυρές

15 Επαγγελματικά μυστικά μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που χρησιμοποιούν οι σεφ και δεν γνωρίζουν οι νοικοκυρές