in , , ,

Οι 10 Καλύτερες Χρήσεις Βραστού Νερού στο Σπίτι

Οι 10 Καλύτερες Χρήσεις Βραστού Νερού στο Σπίτι
Οι 10 Καλύτερες Χρήσεις Βραστού Νερού στο Σπίτι

Το νερό είναι τόσο άφθονο που συχνά το θεωρούμε δεδομένο καθώς το χρησιμοποιούμε για να πίνουμε, να μαγειρεύουμε, να καθαρίζουμε, να λουζόμαστε και να παίζουμε. Το νερό είναι απαραίτητο στη ζωή. Υπάρχουν όμως 10 καλύτερες χρήσεις για βραστό νερό στο σπίτι που δεν γνωρίζουν όλοι. 11 Χρήσεις Οδοντόκρεμας για τον Κήπο και το Σπίτι

Φυσική εξολόθρευση ζιζανίων

Πολλά κοινά ζιζάνια που αναπτύσσονται μέσα από τις ρωγμές στο πεζοδρόμιο ή στον κήπο σας μπορούν να εξοντωθούν με βραστό νερό.

Ξεβούλωμα αποχέτευσης

Μπορείτε να ξεβουλώσετε μια αποχέτευση με μια ή δύο κατσαρόλες βραστό νερό. Ξεκινήστε αφαιρώντας τυχόν στάσιμο νερό και στη συνέχεια ρίξτε βραστό νερό κατευθείαν στην αποχέτευση. Αυτή η μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο εάν έχετε μεταλλικούς σωλήνες.

Ξεπαγώστε γρήγορα κατεψυγμένα τρόφιμα

Χρησιμοποιώντας βραστό νερό ξεπαγώστε κάθε κατεψυγμένο φαγητό. Απλώς βυθίστε το σε βραστό νερό για λίγα δευτερόλεπτα κάθε φορά, αφαιρώντας τη συσκευασία και ανακινώντας το απαλά μεταξύ των βουτηγμάτων για να διασφαλίσετε ότι το φαγητό θα αποψυχθεί ομοιόμορφα.

Αφαιρέστε λεκέδες

Ορισμένοι τύποι λεκέδων σε υφάσματα καθαρίζονται εύκολα με βραστό νερό.

Αποσυμφόρηση βουλωμένης μύτης

Όταν η μύτη σας είναι βουλωμένη, ο ατμός από το βραστό νερό μπορεί να χαλαρώσει τη συμφόρηση και να σας βοηθήσει να αναπνεύσετε ελεύθερα. Βράστε λίγο νερό και ρίξτε το σε ένα φλιτζάνι ή μπολ. Τοποθετήστε μια πετσέτα πάνω στο κεφάλι σας, σκύψτε πάνω από το μπολ και εισπνεύστε τον ατμό. Ποτέ μην τοποθετείτε το κεφάλι σας πάνω από μια κατσαρόλα με βραστό νερό στη κουζίνα, καθώς ο υπερθερμασμένος ατμός μπορεί να κάψει το πρόσωπό σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Οι 6 Καλύτερες Χρήσεις Κορν Φλάουρ στον Κήπο

Καθαρίστε τις υδρορροές

Καθαρίστε μια υδρορροή ρίχνοντας αρκετές μεγάλες κατσαρόλες με βραστό νερό. Μπορεί να εκπλαγείτε με αυτό που βγαίνει στον πάτο!

Καθαρίστε λεκέδες από λάδι και γράσο

Αυτές οι ενοχλητικές μικρές σταγόνες λαδιού από τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας είναι αντιαισθητικές στο πάτωμα του γκαράζ σας. Μπορείτε να τις καθαρίζετε τακτικά με βραστό νερό αν και οι παλαιότεροι λεκέδες μπορεί να απαιτούν επιπλέον τρίψιμο με μια σκληρή βούρτσα βουτηγμένη στο βραστό νερό.

Απολυμάνετε σανίδες κοπής

Ακόμα κι αν εφαρμόζετε καλή υγιεινή στην κουζίνα και χρησιμοποιείτε ξεχωριστές σανίδες κοπής για κρέας και λαχανικά, οι σανίδες κοπής εξακολουθούν να αποτελούν πηγή μόλυνσης. Μια γρήγορη βουτιά σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό μπορεί να καθαρίσει και να απολυμάνει την επιφάνεια.

Μείνετε ασφαλείς σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Μερικές φορές, καταιγίδες, ατυχήματα ή ακόμη και η συνήθης συντήρηση μπορεί να μολύνουν τα αποθέματα πόσιμου νερού. Το βράσιμο του νεύρου για τουλάχιστον τρία λεπτά μπορεί να απομακρύνει τους οργανισμούς που μεταφέρουν ασθένειες από το νερό, καθιστώντας το ασφαλές για πόση, μαγείρεμα και μπάνιο.

Φτιάξτε το δικό σας “χιόνι”

Εάν ζείτε σε μια περιοχή όπου η θερμοκρασία πέφτει κάτω από το μηδέν, πάρτε ένα φλιτζάνι βραστό νερό έξω, ρίξτε το στον αέρα και φτιάξτε το δικό σας «χιόνι».

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 8 Εκπληκτικές Χρήσεις της Κανέλας στα Φυτά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

7 Προϊόντα Ομορφιάς που Είναι στη Μαύρη Λίστα των Δερματολόγων

7 Προϊόντα Ομορφιάς που Είναι στη Μαύρη Λίστα των Δερματολόγων

5 DIY Εύκολα Φθινοπωρινά Διακοσμητικά

5 DIY Εύκολα Φθινοπωρινά Διακοσμητικά