in ,

Οι 6 Καλύτερες Χρήσεις Κορν Φλάουρ στον Κήπο

χρήσεις κορν φλάουρ στον κήπο,για τον κήπο,χρήσιμα
Οι 6 Καλύτερες Χρήσεις Κορν Φλάουρ στον Κήπο

Κορν Φλάουρ! Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συστατικά που υπάρχει πάντα στην κουζίνα. Ωστόσο, δεν γνωρίζουν όλοι πόσο χρήσιμο είναι στον κήπο. 7 Απίθανες Χρήσεις του Listerine στον Κήπο

Απωθητικό παρασίτων

Οι 6 Καλύτερες Χρήσεις Κορν Φλάουρ στον Κήπο

Ρίξτε ένα στρώμα κορν φλάουρ στα φύλλα των φυτών για να απαλλαγείτε από τα σκουλήκια. Αυτή η μέθοδος τα ασφυκτιά και τα δυσκολεύει να έρπονται σε μίσχους και φύλλα.

Πιο γρήγορη βλάστηση των σπόρων

Πριν καλλιεργήσετε καλαμπόκι, ντομάτες ή φασόλια, αφήστε τους σπόρους σε πάστα κορν φλάουρ. Θα κρατήσει τους σπόρους ζεστούς και θα βλαστήσουν πιο γρήγορα.

Βελτιωτικό για αμμώδες παράκτιο χώμα

Το κορν φλάουρ βελτιώνει τη δομή του εδάφους και ενισχύει την ανάπτυξη των ριζών. Προσφέρει υψηλη ποσότητα διαλυμένου οργανικού άνθρακα και αντίσταση του εδάφους στη διείσδυση.

Δείτε ακόμη Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Γιαούρτι στις κηπουρικές Εργασίες;

Μείωση της χρήσης νερού

Η προσθήκη κορν φλάουρ σε φυτά σε γλάστρες βοηθά στην αποκατάσταση της υγρασίας και ελαχιστοποιεί την ανάγκη για πότισμα. Ανακατέψτε δύο κουταλιές άμυλο καλαμποκιού σε μια γλάστρα 4 λίτρων.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Έλεγχος της ρύπανσης από άζωτο

Οι υψηλές εισροές ουρίας στον κήπο λειτουργούν ως ρύποι και βλάπτουν τους φυσικούς πόρους. Η χρήση κορν φλάουρ μπορεί να μειώσει την αντιδραστική ρύπανση αζώτου που προκαλείται από την ουρία.

Αποτελεσματικό κατά των μυρμηγκιών

Το κορν φλάουρ μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό κατά των μυρμηγκιών. Έλκονται και το τρώνε αλλά δεν μπορούν να το αφομοιώσουν και πεθαίνουν αργά. Επιπλέον, η συνήθεια των μυρμηγκιών να πηγαίνουν τις τροφές πίσω στη φωλιά τους θα μπορούσε να διασφαλίσει ότι και τα υπόλοιπα μυρμήγκια μπορεί να εξοντωθούν επίσης, αλλά είναι μια αργή διαδικασία.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 7 Απίθανες Χρήσεις Χυμού Λεμονιού στον Κήπο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χάσιμο βάρους,απώλεια βάρους,διατροφή,συμβουλές για χάσιμο βάρους,συμβουλές διατροφής

5 Μη Προφανείς Λόγοι Γιατί Δεν Μπορείτε να Χάσετε Βάρος

αποθήκευση με κλειστά τζάκια,ιδέες αποθήκευσης με κλειστά τζάκια,ιδέες αποθήκευσης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

31 Ιδέες Αποθήκευσης με Κλειστά Τζάκια