in , , ,

7 Απίθανες Χρήσεις του Listerine στον Κήπο

χρήσεις του Listerine στον κήπο,για τον κήπο,χρήσιμα
7 Απίθανες Χρήσεις του Listerine στον Κήπο

Όταν πρόκειται για στοματικό διάλυμα, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείτε; Προστατεύει τα δόντια. Αλλά έχει και άλλη χρήση που ίσως οι περισσότεροι από δεν γνωρίζετε. Μπορεί να προστατεύσει τον κήπο σας. Εάν είστε λάτρεις της κηπουρικη, αυτά είναι τα μεγάλα μυστικά του Listerine. Η εφαρμογή τους είναι εύκολη και δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια. Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Γιαούρτι στις κηπουρικές Εργασίες;

Απαλλαγείτε από μυκητιασικές λοιμώξεις

7 Απίθανες Χρήσεις του Listerine στον Κήπο

Το Listerine έχει ισχυρές αντιμυκητιασικές ιδιότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απαλλαγείτε από τη μούχλα και άλλες μυκητιασικές λοιμώξεις στον κήπο σας. Αναμίξτε 75% νερό και 25% στοματικό διάλυμα και ψεκάστε το στα μολυσμένα φυτά.

Αποτρέψτε τις γάτες να ουρούν στον κήπο

Οι περισσότερες γάτες έχουν μια ενοχλητική συνήθεια να ουρούν στα έπιπλα, στις γωνίες ή κοντά στα φυτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στοματικό διάλυμα για να την σταματήσετε. Αναμίξετε το με νερό σε ίση αναλογία και ψεκάσετε στα σημεία που ουρούν οι γάτες.

Καταπολεμήστε τις αφίδες

Το στοματικό διάλυμα μπορεί να καταπολεμήσει τις αφίδες. Απλώς αναμείξτε νερό και στοματικό διάλυμα σε ίση αναλογία και ψεκάστε το στα φυτά που έχουν προσβληθεί.

Δείτε ακόμη 8 Εκπληκτικές Χρήσεις της Κανέλας στα Φυτά

Λίπασμα

Χρησιμοποιήστε Listerine για να φτιάξετε λίπασμα γκαζόν. Αναμείξτε στοματικό διάλυμα, αλάτα Epsom, υγρό πιάτων και αμμωνία, 1 φλιτζάνι το καθένα και ένα κουτάκι μπύρα. Χρησιμοποιήστε το μία φορά κάθε 3 εβδομάδες και ψεκάστε το γκαζόν!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αντικουνουπικό σπρέι

Χρησιμοποιήστε Listerine για να απαλλαγείτε από τα κουνούπια στα σημεία του κήπου όπου συγκεντρώνονται. Ψεκάστε ελαφρά και στο εκτεθειμένο δέρμα.

Απαλλαγείτε από τις άσχημες μυρωδιές

Χρησιμοποιήστε στοματικό διάλυμα για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές στον κήπο. Αναμείξτε το με νερο σε ίση αναλογία και ψεκάστε το στα δύσοσμα σημεία. Αυτό το διάλυμα θα σκοτώσει τα βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς που ευθύνονται για τη διαδικασία σήψης και θα γεμίσει τον κήπο με δροσιστική μυρωδιά.

Listerine για απολύμανση εργαλείων κήπου

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Listerine για να απολυμάνετε τα εργαλεία κήπου. Απλά, μουλιάστε τα για ένα λεπτό ή ψεκάστε το στα μικρότερα εργαλεία για να τα απολυμάνετε και να αποτρέψετε ασθένειες.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 7 Απίθανες Χρήσεις Χυμού Λεμονιού στον Κήπο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κόλπα για χάσιμο κιλών,αδυνάτισμα,χρήσιμα,συμβουλές

9 Κόλπα για να Χάσετε Κιλά Χωρίς καν να το Παρατηρήσετε

DIY βάση περιοδικών,DIY έπιπλα,βάση περιοδικών από κόντρα πλακέ,DIY κατασκευές

DIY Βάση Περιοδικών από Κόντρα Πλακέ