in ,

5 DIY Εύκολα Φθινοπωρινά Διακοσμητικά

5 DIY Εύκολα Φθινοπωρινά Διακοσμητικά
5 DIY Εύκολα Φθινοπωρινά Διακοσμητικά

Το φθινόπωρο είναι μια από τις πιο όμορφες εποχές του χρόνου. Τα φύλλα παίρνουν όμορφα χρώματα και μια ζεστή ατμόσφαιρα αρχίζει να γεμίζει την καθημερινή ζωή. Καθώς αρχίζετε να περνάτε περισσότερο χρόνο μέσα, η φυσική ομορφιά αυτής της εποχής στο σπίτι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε με ευκολία τη μετάβαση από το καλοκαίρι. Αυτές οι 5 DIY κατασκευές θα σας δείξουν πώς να φτιάξετε σπιτικά διακοσμητικά χρησιμοποιώντας όλη τη φυσική ομορφιά που φέρνει μαζί της η φθινοπωρινή περίοδος. 25 DIY Φθινοπωρινά Διακοσμητικά με Κολοκύθες

Βοηθητικό τραπέζι από κορμό δέντρου

Θα χρειαστείτε:
1 κομμάτι κορμού
λάδι ξύλου
μεταλλική βάση
βίδες
τρυπάνι

Για να φτιάξετε ένα υπέροχο διακοσμητικό τραπεζάκι από τον κορμό ενός δέντρου, κόψτε ένα παχύ, στρογγυλό κομμάτι από έναν κορμό. Πρέπει είναι επίπεδο και ομοιόμορφο και από τις δύο πλευρές. Τρίψτε τον κορμό του δέντρου για να γίνει λείο, περάστε το λάδι ξύλου και αφήστε το να στεγνώσει. Συνδέστε τη βάση του τραπεζιού στο κάτω μέρος του ξύλου χρησιμοποιώντας βίδες και το βοηθητικό σας τραπέζι είναι έτοιμο!

5 DIY Εύκολα Φθινοπωρινά Διακοσμητικά

Υπέροχα μανιτάρια

Θα χρειαστείτε:
τσόφλια αυγών, κομμένα στη μέση
άδεια καρτέλα αυγών
τσιμέντο
κλαδιά
χρώμα

Για να φτιάξετε το καπέλο του μανιταριού, καθαρίστε καλά τα άδεια μισά τσόφλια αυγών. Βουρτσίστε ένα λεπτό στρώμα λαδιού στην εσωτερική επιφάνεια τους, τοποθετήστε τα σε μια άδεια καρτέλα αυγών και γεμίστε τα με τσιμέντο. Για τα κοτσάνια των μανιταριών, κόψτε μερικά ξυλάκια ή μικρά κλαδιά και τοποθετήστε από 1στο κέντρο κάθε κελύφους αυγού γεμάτο με τσιμέντο. Αφήστε το τσιμέντο να στεγνώσει και αφαιρέστε τα τσόφλια ώστε να μείνει μόνο το τσιμέντο και το ξύλο. Βάψτε τα μανιτάρια με πουά, έντονα χρώματα ή διασκεδαστικά φθινοπωρινά σχέδια και διακοσμήστε το σπίτι και τον κήπο σας. Είναι σίγουρο ότι θα ζωντανέψουν κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας!

Δείτε ακόμη Φθινοπωρινά διακοσμητικά κεριά και συνθέσεις

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Φθινοπωρινό κηροπήγιο

Θα χρειαστείτε:
χοντρό κλαδί
τρυπάνι
μύτη τρυπανιού για κοπή οπών
πριόνι
ρεσώ

Δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να φτιάξετε ένα υπέροχο νέο κηροπήγιο για το καθιστικό ή το υπνοδωμάτιό σας! Με το πριόνι για να κόψτε ένα μεγάλο κλαδί δέντρου στο επιθυμητό μέγεθος. Ανοιξτε ομοιόμορφες τρύπες στο μέγεθος των ρεσώ στο κλαδί με το τρυπάνι και στη συνέχεια, τοποθετήστε τα ρεσώ μέσα. Προσθέστε μερικές χαριτωμένες πινελιές γύρω από το κηροπήγιο, όπως φώτακια γιρλάντα ή μερικά πολύχρωμα φύλλα για να δώσετε σε κάθε δωμάτιο μια φθινοπωρινή αίσθηση.

Φθινοπωρινό ανθρωπάκι

Θα χρειαστείτε:
1 καρφί παραγγελιών
φύλλα
1 μήλο
1 βελανίδι
2 μάτια χειροτεχνίας

Τοποθετήστε τα φύλλα το ένα πάνω στο άλλο στο καρφί παραγγελιών, και κολλήστε το μήλο και το βελανίδι από πάνω. Κολλήστε τα 2 μάτια στο μήλο και ο αξιολάτρευτος νέος φθινοπωρινός φίλος σας είναι έτοιμος να δώσει έμφαση στο ράφι ή στο γραφείο σας! Τα αληθινά φύλλα και τα μήλα φαίνονται υπέροχα αλλά επίσης τείνουν να χαλάνε αρκετά γρήγορα. Αν θέλετε ο φίλος σας να διατηρηθεί περισσότερο, χρησιμοποιήσετε ψεύτικα φύλλα και μήλο.

Φανάρια με φλοιό δέντρου

Θα χρειαστείτε:
φλοιός σημύδας
σφυρί
καρφί
γυάλινα βάζα
σπάγκο
ρεσώ

Για να φτιάξετε μερικά σπιτικά φθινοπωρινά φανάρια, κόψτε μερικά κομμάτια φλοιού σημύδας έτσι ώστε να ταιριάζουν σε άδεια γυάλινα βάζα. Τοποθετήστε τα κομμάτια του φλοιού δέντρου σε μια ασφαλή επιφάνεια εργασίας, όπως ένα ξύλο, και με το σφυρί και το καρφί κάνετε μικρές διακοσμητικές τρύπες στο φλοιό. Κάντε 2 τρύπες και στις δύο άκρες κάθε κομματιού φλοιού και δέστε κομμάτια σπάγκου στις τρύπες . Τυλίξτε τις λωρίδες φλοιού γύρω από τα άδεια γυάλινα βάζα και στερεώστε τις με τον σπάγκο. Τοποθετήστε τα ρεσώ μέσα στα βάζα, ανάψτε τα και η λάμψη των νέων φαναριών σας θα σας βάλει σίγουρα σε μια ζεστή φθινοπωρινή διάθεση!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 9 DIY Ιδέες για Φθινοπωρινά Φύλλα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Οι 10 Καλύτερες Χρήσεις Βραστού Νερού στο Σπίτι

Οι 10 Καλύτερες Χρήσεις Βραστού Νερού στο Σπίτι

25 Ιδέες για Τουαλέτα Κρεβατοκάμαρας

25 Ιδέες για Τουαλέτα Κρεβατοκάμαρας