in , ,

9 DIY Ιδέες για Φθινοπωρινά Φύλλα

Δεν ξέρετε τι να κάνετε με τα φθινοπωρινά φύλλα που πέφτουν; Δειτε μερικές πολύ δημιουργικές ιδέες που ξεπερνούν τη συσσώρευση τους στο πεζοδρόμιο.

Αποξηράνετε τα

Η αποξήρανση των φύλλων βοηθά στη διατήρηση του ζωηρού χρώματος και της φυσικής ομορφιάς του για εβδομάδες ή ακόμα και μήνες.

Κάντε κομπόστ

Αντί να αγοράζετε κομπόστ όλη την ώρα, βάλτε τα φύλλα σε ένα κάδο κομποστοποίησης. Τα φθινοπωρινά φύλλα είναι μια πλούσια πηγή άνθρακα και φροντίστε να το ισορροπήσετε με γρασίδι και κοπριά ζώων που είναι πλούσια σε άζωτο. Όταν φτάσει η άνοιξη, θα πρέπει να είναι έτοιμο για χρήση στον κήπο σας.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ: 40 Ιδέες Φθινοπωρινής Διακόσμησης με Κόκκινα και Κίτρινα Μήλα

Χρησιμοποιήστε το ως υλικό επίστρωσης

Τα πεσμένα φύλλα κάνουν το τέλειο υλικό επίστρωσης. Όχι μόνο κρατούν τα ζιζάνια μακριά αλλά διατηρούν το χώμα ζεστό και υγρό κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. Φροντίστε πρώτα να τεμαχίσετε τα φύλλα πριν. Η χρήση ολόκληρων φύλλων μπορεί να ξηράνει το χώμα ακόμη περισσότερο καθώς θα εμποδίσει την κυκλοφορία του αέρα και του νερού.

Ζωγραφίστε

Είναι ακριβώς όπως ακούγεται: Πάρτε λίγο χρώμα και ζωγραφίστε τα φύλλα σας. Φροντίστε να τα πατήσετε πρώτα για καλύτερο αποτέλεσμα. Οι μεταλλιζέ μαρκαδόροι ταιριάζουν όμορφα με το φθινόπωρο φύλλωμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Εκτύπωση σε ύφασμα

Αυτό είναι ένα υπέροχο έργο που μπορείτε να δημιουργήσετε με τα παιδιά σας. Με βαφή υφάσματος και ένα ρολό βαφής, μπορείτε να εκτυπώσετε μερικά περιγράμματα φύλλων στο ύφασμα και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό ρούχο.

Δημιουργήστε ένα στεφάνι

Αυτό το στεφάνι με φύλλα του φθινοπώρου προσθέτει τη ζεστή θαλπωρή της εποχής. Βεβαιωθείτε ότι τα φύλλα είναι αρκετά στεγνά, ώστε να μην τσαλακώνονται όταν τα τοποθετείτε στο στεφάνι.

Χρησιμοποιήστε το ως προστατευτικό κάλυμμα

Συγκεντρώστε όσα φύλλα μπορείτε, στεγνώστε τα και συσκευάστε τα όσο πιο σφιχτά μπορείτε. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να καλύψετε ιδιαίτερα ευαίσθητα φυτά ή ακόμη και ρίζες.

Ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση

Φτιάξτε γύψινα διακοσμητικά

Πάρτε λίγο γύψο καλλιτεχνίας και καλύψτε τα φύλλα. Είναι τόσο απλό και οικονομικό.

Κάντε ένα στέμμα

Τα φρέσκα πεσμένα φύλλα αποτελούν το τέλειο υλικό για να φτιάξετε ένα παιδικό στέμμα. στεφάνες φύλλων. Συνδέστε τα μαζί χρησιμοποιώντας τα κοτσάνια τους μέχρι να έχετε ένα στέμμα αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει στο κεφάλι σας.

πηγή φωτογραφιών:diyprojects

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Βάφλες από Πατάτες

10 Παραδείγματα για το Πώς η Ηλικία Αλλάζει τον Τρόπο που Νιώθουμε για το Φθινόπωρο