12 Λάθη στο Δοκιμαστήριο Ρούχων για τα Οποία Μετανιώνετε στη Συνέχεια

Οι αγορές μπορεί να μην μας προσφέρουν πάντα ευχαρίστηση. Ειδικά όταν ανακαλύπτετε ότι τα ρούχα που σας ταίριαζαν τόσο καλά στο δοκιμαστήριο αποδείχθηκαν ότι δεν ήταν τόσο όμορφα μετά από μια δεύτερη δοκιμή στο σπίτι. Πρέπει λοιπόν να τα επιστρέψετε στο κατάστημα. Αν έχετε βρεθεί πολλές φορές σε παρόμοια κατάσταση και αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να την αποφύγετε στο μέλλον. 9 Κόλπα για να Αναγνωρίζετε Ποιοτικά Είδη Ένδυσης

Επιλέξτε το σωστό εσώρουχο πριν ψωνίσετε.

© Depositphotos.com

Όταν ψωνίζετε, είναι σημαντικό να φοράτε εσώρουχα που να ταιριάζουν με τα ρούχα που θέλετε να αγοράσετε.

Για παράδειγμα, αν σκοπεύετε να δοκιμάσετε ένα φόρεμα με λαιμόκοψη σε σχήμα V και να το κάνετε φορώντας αθλητικό σουτιέν και εσώρουχο, δεν θα έχετε τη σωστή ιδέα για το πώς θα σας ταιριάζει πραγματικά το φόρεμα.

Προγραμματίστε εκ των προτέρων ποια εσώρουχα θα ταιριάζουν καλά με το ρούχο που θέλετε να αγοράσετε. Ή βάλτε το σετ εσωρούχων που φοράτε πιο συχνά.

Κινηθείτε με τα ρούχα που δοκιμάζετε.

brightside

Όταν βρισκόσαστε σε ένα δοκιμαστήριο, τείνετε να ξεχνάτε γιατί έχουν εφευρεθεί τα ρούχα. Και η καρέκλα εκεί δεν είναι μόνο για την τσάντα σας. Δοκιμάστε να καθίσετε και να δείτε πώς φαίνεται το ρούχο από διαφορετικές οπτικές γωνίες και πώς αισθάνεστε όταν κινείστε σε αυτό. Αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε μια τελική απόφαση.

Επομένως, φροντίστε να καθίσετε, να σηκώσετε τα πόδια σας, να στρίψετε και να κινηθείτε. Αυτές οι κινήσεις μπορούν επίσης να σας πουν εάν μια φούστα ή ένα σορτς είναι πολύ κοντό για εσάς.

Κοιτάξτε στον καθρέφτη με τα κανονικά σας ρούχα πριν την δοκιμή.

© Depositphotos.com

Ρίξτε μια ματιά στον καθρέφτη με τα κανονικά σας ρούχα πριν γδυθείτε. Είναι σημαντικό να καταλάβετε εάν ο καθρέφτης και ο φωτισμός αλλάζουν την κανονική σας εμφάνιση — σας κάνουν πιο αδυνατισμένους ή το αντίστροφο. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε κάποιο μέσο σύγκρισης όταν δοκιμάζετε ρούχα στο κατάστημα.

Μην αξιολογείτε το ρούχο αν είστε ξυπόλητοι ή με κάλτσες.

brightside

Ο λόγος είναι ο ίδιος σχετικά με την επιλογή εσωρούχων. Θα πρέπει να δοκιμάζετε ρούχα με τον τρόπο που θα τα φοράτε.

Πολλοί από τείνουν να σκέφτονται: “Ω, φαίνεται περίεργο τώρα λόγω των καλτσών, αλλά όταν επιστρέψω στο σπίτι και φορέσω ψηλοτάκουνα, αυτό θα φαίνεται σίγουρα υπέροχο”.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα, το ρούχο πιθανότατα δεν θα μοιάζει όπως θέλετε. Πάρτε ένα ζευγάρι γόβες από το κατάστημα και δοκιμάστε τις με το ντύσιμό σας για να έχετε μια πιο ακριβή εικόνα.

Πάρτε μερικά διαφορετικά μεγέθη του ίδιου ρούχου στο δοκιμαστήριο.

brightside

Όλοι γνωρίζουν το μέγεθος τους, αλλά τα μεγέθη τείνουν να διαφέρουν από μάρκα σε μάρκα. Είναι πάντα χρήσιμο να δοκιμάζετε το ίδιο ρούχο ένα μέγεθος μεγαλύτερο και ένα μέγεθος μικρότερο για να συγκρίνετε την εφαρμογή.

Για παράδειγμα, εάν το μέγεθος σας είναι 27 και σας ταιριάζει σφιχτά, ίσως νιώθετε πιο άνετα στο μέγεθος 28. Έτσι, για να βεβαιωθείτε ότι η επιλογή σας είναι σωστή, πάρτε μερικά ρούχα διαφορετικών μεγεθών όταν πάτε να τα δοκιμάσετε.

Κατά τη διάρκεια των αγορών, φορέστε κάτι στο οποίο μπορείτε να βάλετε και να βγάλετε εύκολα.

brightside

Όταν ψωνίζετε, φορέστε κάτι που μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε και να το ξαναφορέσετε κατά τη διαδικασία πολλών δοκιμών.

Προτιμήστε μια φούστα αντί για παντελόνι, ένα πουλόβερ αντί για μια μπλούζα με κουμπιά ή φερμουάρ και μπαλαρίνες αντί για αθλητικά παπούτσια.

Related Post

Δείτε ακόμη 10 Κόλπα που Σώζουν Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ

Κοιταχτείτε σε μερικούς καθρέφτες από διαφορετικές γωνίες.

brightside

Χρησιμοποιείτε πάντα τον καθρέφτη πολλαπλών πάνελ στο δοκιμαστήριο για να δείτε πώς φαίνεστε από το πίσω μέρος και από το πλάι.

Εάν δεν έχει τέτοιου είδους καθρέφτη, βγείτε έξω και χρησιμοποιήστε τον μεγάλο καθρέφτη. Μην ντρέπεστε γιατί είναι ο μόνος τρόπος να δείτε το ντύσιμό σας από διαφορετικές οπτικές γωνίες, και όχι μόνο ευθεία.

Να θυμάστε ότι μπορείτε πάντα να αλλάξετε τα ρούχα.

brightside

Είναι πραγματικά δύσκολο να βρείτε ένα φόρεμα ή ένα παντελόνι που να σας ταιριάζει τέλεια, ειδικά για μικροκαμωμένα άτομα. Προσοχή, λοιπόν, στις λεπτομέρειες που θα απαιτήσουν αλλαγές.

Για να μάθετε αν το ρούχο φαίνεται καλό αφού έχει τις σωστές διαστάσεις, πάρτε μαζί σας μερικές καρφίτσες και χρησιμοποιήστε τις για να κάνετε το ρούχο να φαίνεται όπως θέλετε.

Φορέστε ελάχιστα κοσμήματα όταν ψωνίζετε.

brightside

Πρώτον, ένα κολιέ και μεγάλα σκουλαρίκια εμποδίζουν πάντα όταν δοκιμάζετε τοπ, πουλόβερ ή φορέματα. Δεύτερον, τα κοσμήματά σας μπορεί να μην ταιριάζουν με το στυλ του ρούχου που δοκιμάζετε, επομένως μπορεί να σας μπερδέψουν.

Έτσι, όταν πηγαίνετε για ψώνια, προσπαθήστε να μην φοράτε κοσμήματα. Ή αντίθετα, αν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα φόρεμα για ένα σημαντικό γεγονός, πάρτε μαζί και τα κοσμήματα για να κάνετε το ντύσιμο ολοκληρωμένο στο χώρο του δοκιμαστηρίου.

Κοιτάξτε τον εαυτό σας σε έναν καθρέφτη κάτω από διαφορετικό φωτισμό.

brightside

Ο φωτισμός στα δοκιμαστήρια μπορεί να λειτουργεί αμφίδρομα, μπορεί να είναι τρομερά μη κολακευτικός ή απατηλά κολακευτικός. Για να έχετε μια πιο ρεαλιστική εικόνα του πώς ακριβώς φαίνεστε, βγείτε έξω στο κατάστημα όπου ο φωτισμός είναι διαφορετικός.

Ο πιο απαλός φωτισμός δείχνει καλύτερα πώς θα φαίνεστε κάτω από το φως της ημέρας σε σύγκριση με τον φωτισμό φθορισμού.

Βγάλτε μια selfie με το ρούχο που δοκιμάζετε ή ζητήστε από κάποιον να σας φωτογραφίσει.

© Depositphotos.com

Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις και αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ρούχα. Τα μάτια σας μπορεί να σας εξαπατήσουν, ενώ οι φωτογραφίες δεν λένε ψέματα και μπορούν να σας δώσουν μια καλύτερη εικόνα του πώς ένα φόρεμα ή ένα παντελόνι κάθεται πάνω σας στην πραγματικότητα ή εάν το χρώμα ταιριάζει στην επιδερμίδα σας.

Αυτή η συμβουλή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν αγοράζετε ένα ρούχο για μια εκδήλωση όπου θα φωτογραφηθείτε (πάρτι γενεθλίων, διακοπές κ.λπ.). Τότε θέλετε πραγματικά να μάθετε πώς φαίνεται μέσα από τον φακό. Τραβήξτε μερικές φωτογραφίες από διαφορετικές οπτικές γωνίες για να βεβαιωθείτε ότι το ρούχο είναι κατάλληλο για εσάς.

Περιορίστε τον αριθμό των ρούχων που μεταφέρετε στο δοκιμαστήριο στο ελάχιστο.

brightside

Είναι αρκετά κουραστικό να κάνετε ψώνια τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες. Ο λόγος είναι ότι οι πελάτες, καθώς και οι βοηθοί πωλήσεων, γίνονται ανυπόμονοι λόγω των μεγάλων ουρών.

Αυτή η πίεση μπορεί να σας επηρεάσει και να φέρετε λάθος ρούχα στο σπίτι. Και μετά θα πρέπει να τα επιστρέψετε στο κατάστημα. Επομένως, είναι καλύτερο να παίρνετε λιγότερα ρούχα στο δοκιμαστήριο, να τα δοκιμάσετε χωρίς βιασύνη και να τα αξιολογήσετε με κάθε δυνατή επιμέλεια.

Δείτε επίσης 9 Γρήγορα Κόλπα για να Επιλέξετε το Σωστό Μέγεθος Ρούχων σε Κατάστημα

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

Πώς να Καθαρίσετε μια Ακρυλική Μπανιέρα Χωρίς Τρίψιμο και Χημικές Ουσίες

Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More

29 Απριλίου, 2024

Γιατί Πρέπει να Βάλετε Οδοντόκρεμα στο Καζανάκι της Τουαλέτας

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More

29 Απριλίου, 2024

Σαγιονάρες από καουτσούκ, δέρμα ή ύφασμα: Πώς να τις καθαρίσετε για να φαίνονται πάλι σαν καινούριες

Οι σαγιονάρες είναι το αξεσουάρ του καλοκαιριού. Είναι σημαντικό να τις καθαρίζετε καλά για να… Read More

29 Απριλίου, 2024

6 Δημοφιλή Κόλπα Μαγειρικής που Είναι απλά Μύθοι και δεν είναι απαραίτητο να χάνετε χρόνο

Λόγω του γεγονότος ότι το Διαδίκτυο έχει γίνει πηγή γνώσης, αναζητούμε κόλπα μαγειρικής, σε ιστότοπους.… Read More

29 Απριλίου, 2024

47 Ιδέες Gaming Γραφείου για Αγόρια

Η δημιουργία μοναδικών χώρων είναι δύσκολη γιατί πρέπει δώσετε στυλ, λειτουργικότητα και προσωπικότητα. Αν είστε… Read More

29 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα