in , ,

Τι Μπορεί να Συμβεί αν Τρώτε Ποπ Κορν Καθημερινά

καθημερινή κατανάλωση ποπ κορν,οφέλη ποπ κορν,υγεία και ποπ κορν,συμβουλές υγείας,υγεία
καθημερινή κατανάλωση ποπ κορν,οφέλη ποπ κορν,υγεία και ποπ κορν,συμβουλές υγείας,υγεία

Από τον κινηματογράφο μέχρι το σπίτι, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι το ποπ κορν είναι ένα δημοφιλές σνακ. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά σχετικά με το ποπ κορν που πιθανότατα δεν γνωρίζετε — ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την υγεία σας. Τι θα Συμβει αν Τρώτε Σκόρδο Καθημερινά

Μπορεί να απαλλαγείτε από τη δυσκοιλιότητα.

Δεν είναι απλώς ένα σνακ για ταινίες αλλά και υγιεινό σνακ, αν δεν γεμίζετε σε αλάτι και βούτυρο. Ένα άλλο ενδιαφέρον πράγμα είναι ότι είναι γεμάτο με ίνες. Μπορείτε να φάτε μια μερίδα από 3 φλιτζάνια ποπ κορν από καλαμπόκι και να πάρετε 3,5 γρ. φυτικές ίνες για να ανακουφίσετε τη δυσκοιλιότητα. Επίσης, έχει λιγότερες από 100 θερμίδες σε μία μερίδα!

Απλά πρέπει να αγοράζετε καλαμπόκι για ποπ κορν καθώς το ποπ κορν που σερβίρεται στον κινηματογράφο ή με βούτυρο είναι πλούσιο σε λιπαρά, το οποίο μπορεί να προκαλέσει δυσκοιλιότητα.

Μπορεί να έχετε λιγότερο άγχος.

Η κατανάλωση ποπ κορν όχι μόνο επηρεάζει τη φυσική κατάσταση ενός ατόμου, αλλά μπορεί επίσης να συμβάλει στην ψυχική του κατάσταση. Το ποπ κορν είναι μια τροφή πλούσια σε υδατάνθρακες και έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στη διατήρηση των επιπέδων σεροτονίνης και να βοηθήσει στη βελτίωση της διάθεσής σας. Το ποπ κορν μπορεί να θεωρηθεί σύνθετος υδατάνθρακας.

Αλλά, όταν προσθέτετε ζάχαρη, αλάτι ή λάδι, όλα τα οφέλη που μπορείτε να περιμένετε από το ποπ κορν εξαφανίζονται εντελώς. Ο τρόπος που τρώτε ποπ κορν μπορεί επίσης να τονώσει τη διάθεσή σας. Οι ψυχολόγοι συνιστούν να προσπαθήσετε να το φάτε με ξυλάκια για να πάρετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ικανοποίηση από αυτό.

Δείτε ακόμη Τι θα Συμβεί στο Δέρμα σας αν Τρώτε Καρύδια Καθημερινά

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μπορεί να έχετε περισσότερες πιθανότητες να τεκνοποιήσετε.

Μέχρι πρόσφατα, αυτό το σνακ είχε μόνο 2 διάσημες χρήσεις: μπορούσες να το φας ή να το πετάξεις σε άτομα που μιλούσαν στον κινηματογράφο. Τώρα μια τρίτη χρήση έχει γίνει δημοφιλής επειδή το ποπ κορν αυξάνει επίσης τις πιθανότητές σας να τεκνοποιήσετε.

Οι επιστήμονες προτείνουν ότι η κατανάλωση αυτού του νόστιμου σνακ μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της ικανότητας σύλληψης στους άνδρες βελτιώνοντας τη ροή του αίματος. Έχει να κάνει με ένα θρεπτικό συστατικό που ονομάζεται αργινίνη.

Το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο σας μπορεί να βελτιωθεί.

Μερικές φορές μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε κυριολεκτικά μυρμήγκια στο παντελόνι σας όταν έχετε P προεμμηνορροϊκό σύνδρομο. Τα καλά νέα είναι ότι το ποπ κορν μπορεί στην πραγματικότητα να είναι αυτό που θα εξαφανίσει αυτά τα ενοχλητικά συμπτώματα. Αυτό το σνακ ενισχύει τη σεροτονίνη, την ορμόνη της καλής διάθεσης. Δίνει επίσης μια σταθερή έκρηξη ενέργειας, έτσι ώστε να μην αισθάνεστε πεινασμένοι λίγο αργότερα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Τι θα Συμβεί εάν Τρώτε 2 Αυγά την Ημέρα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

diy έργα τέχνης με σαπουνόφουσκες,diy έργα τέχνης,diy διακοσμητικά,diy κατασκευές

Πώς να Φτιάξετε Έργα Τέχνης με Σαπουνόφουσκες

Υγιή φυτά: 6 συμβουλές γεωπόνων για όμορφα και γεμάτα ζωντάνια φυτά που διαρκούν για περισσότερο καιρό

Υγιή φυτά: 6 συμβουλές γεωπόνων για όμορφα και γεμάτα ζωντάνια φυτά που διαρκούν για περισσότερο καιρό