in ,

Πώς να Φτιάξετε Έργα Τέχνης με Σαπουνόφουσκες

diy έργα τέχνης με σαπουνόφουσκες,diy έργα τέχνης,diy διακοσμητικά,diy κατασκευές
Πώς να Φτιάξετε Έργα Τέχνης με Σαπουνόφουσκες

Είναι διασκεδαστικό να ζωγραφίζετε ή να κάνετε σαπουνόφουσκες. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που η ζωγραφική με σαπουνόφουσκες είναι διπλά διασκεδαστική. Τα έργα τέχνης έχουν μοναδική εμφάνιση και υφή. Το σχέδιό προέρχεται από τις φυσαλίδες που σκάνε στο χαρτί, δίνοντας νέο νόημα στον όρο «pop art». DIY Έργα Τέχνης με Γάλα και Κιμωλία

Πώς να Φτιάξετε Έργα Τέχνης με Σαπουνόφουσκες

Θα χρειαστείτε
Χρώματα τέμπερας
Υγρό σαπούνι για πιάτα
Νερό
Μπολ μιας χρήσης
Πλαστικά κουτάλια
Καλαμάκια
Χαρτί

Υπόδειξη: Απλώστε πολλές εφημερίδες στην επιφάνεια εργασίας σας και φορέστε ρούχα στα οποία δεν θα σας πειράζει να στάξει χρώμα.

Σε ένα μπολ μιας χρήσης, ρίξτε δύο κουταλιές της σούπας χρώμα τέμπερας, δύο κουταλιές της σούπας σαπούνι πιάτων και 1/4 κουπιάς νερό. Ανακατέψτε καλά με ένα κουτάλι.

Τοποθετήστε ένα καλαμάκι στο μείγμα σαπουνιού και φυσήξτε μέχρι να βγουν σαπουνόφουσκες από το χείλος του μπολ. Προσέξτε να μην ρουφήξετε το σαπούνι μέσα από το καλαμάκι.

Δείτε ακόμη DIY Διακοσμητικά Έργα Τέχνης από Ύφασμα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρησιμοποιώντας το κουτάλι και το καλαμάκι, ρίξτε τις σαπουνόφουσκες σε ένα φύλλο χαρτιού. Ένα λευκό, ή ένα ανοιχτόχρωμο χαρτί, λειτουργεί καλύτερα. Τοποθετήστε τις όπου θέλετε στο χαρτί και αφήστε τις να σκάσουν φυσικά ή φυσήξτε τις για να επιταχύνετε το σκάσιμο. Όταν οι σαπουνόφουσκες σκάσουν, θα αφήσουν ένα μοναδικό μοτίβο.

Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία με τα αλλά χρώματα το ένα πάνω στο άλλο για ένα πολύχρωμο εφέ.

Ένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσετε ζωγραφιές με σαπουνόφουσκες είναι να τοποθετήσετε πρώτα μερικά σχήματα από χαρτόνι πάνω στο χαρτί, όπως οι καρδιές που απεικονίζονται εδώ.

Φτιάξτε το μείγμα σαπουνιού και φυσήξτε μέχρι να βγουν σαπουνόφουσκες. Στη συνέχεια, βάλτε τις πάνω στα σχήματα και το χαρτί και αφήστε τις να σκάσουν. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπα χρώματα.

Αφού καλύψετε ολόκληρο το χαρτί, αφαιρέστε τα κομμένα σχήματα. Μπορείτε είτε να αφήσετε τον πίνακα έτσι, είτε να κολλήσετε ξανά τα κομμένα σχήματα στο χαρτί με μια μικρή γωνία για να δημιουργήσετε ένα πιο τρισδιάστατο έργο τέχνης.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης DIY Έργα Τέχνης με Βότσαλα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY boho αμπαζούρ με βιεννεζική ψάθα,DIY αμπαζούρ,DIY κατασκευές

DIY Boho Αμπαζούρ με Βιεννεζική Ψάθα

καθημερινή κατανάλωση ποπ κορν,οφέλη ποπ κορν,υγεία και ποπ κορν,συμβουλές υγείας,υγεία

Τι Μπορεί να Συμβεί αν Τρώτε Ποπ Κορν Καθημερινά