in , , ,

Η Στρατιωτική Μέθοδος για να Κοιμηθείτε σε Μόλις 2 Λεπτά

στρατιωτική μέθοδος για ύπνο σε 2 λεπτά,συμβουλές για ύπνο,υγεία,συμβουλές υγείας
Η Στρατιωτική Μέθοδος για να Κοιμηθείτε σε Μόλις 2 Λεπτά

Η ελλειψη ύπνου είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στις μέρες μας λόγω άγχους, μη ισορροπημένου τρόπου ζωής ή συναισθηματικών δυσκολιών. Οι στατιστικές δείχνουν ότι έως και 70 εκατομμύρια άνθρωποι μόνο στις ΗΠΑ πάσχουν από διαταραχή ύπνου. Ένας καλός ύπνος σημαίνει μια καλή ζωή και αυτή η στρατιωτική μέθοδος θα σας κοιμίσει σε μόλις 2 λεπτά. Γιατί Δεν Κοιμάστε τη Νύχτα και πώς να Απαλλαγείτε από την Αϋπνία

© Depositphotos.com

Η μέθοδος επινοήθηκε από το στρατο που ανησυχούσε για τις επιδόσεις των στρατιωτών. Η κούραση και η στέρηση ύπνου οδήγησαν σε λάθη που δεν έπρεπε να κάνει ένας καλός στρατιώτης – έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Αποδείχθηκε επιτυχής στο 96% των περιπτώσεων μετά από 6 εβδομάδες δοκιμής.

Εδώ είναι τα σωματικά και πνευματικά βήματα που πρέπει να κάνετε, αφιερώνοντας περίπου 1,5 λεπτό σε αυτά (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα 2 λεπτά που απαιτούνται για να αποκοιμηθείτε πραγματικά).

Χαλαρώστε τους μύες του προσώπου σας, συμπεριλαμβανομένης της γλώσσας, της γνάθου και των μυών γύρω από τα μάτια σας.

© Depositphotos.com

Ρίξτε τους ώμους σας όσο πιο χαμηλά γίνεται. Στη συνέχεια χαλαρώστε το πάνω και το κάτω μέρος του χεριού σας από τη μία πλευρά και μετά την άλλη.

© Depositphotos.com

Εκπνεύστε και χαλαρώστε το στήθος σας. Στη συνέχεια, χαλαρώστε τα πόδια σας, πάνω από τους μηρούς και κάτω μέχρι τα πόδια σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
© Depositphotos.com

Δείτε ακόμη Γιατί Είναι Επιβλαβές να Κοιμάστε με Ανοιχτή Θερμάστρα

Μετά από 10 δευτερόλεπτα χαλάρωσης, ήρθε η ώρα να συνεχίσετε με το πνευματικό μέρος της μεθόδου. Οραματιστείτε 3 εικόνες που μπορούν να σας βοηθήσουν να σβήσετε τις σκέψεις σας και να αποκλείσετε οτιδήποτε άλλο.

brightside

Εικόνα 1: ξαπλωμένοι σε ένα κανό σε μια ήρεμη λίμνη χωρίς τίποτα άλλο από έναν καταγάλανο ουρανό από πάνω σας.

Εικόνα 2: χωμένοι σε μια μαύρη βελούδινη αιώρα σε ένα κατάμαυρο δωμάτιο.

Εικόνα 3: λέγοντας, “μην σκέφτεσαι, μην σκέφτεσαι, μην σκέφτεσαι” ξανά και ξανά για 10 δευτερόλεπτα.

brightside

Το κεντρικό νευρικό σας σύστημα είναι το πρώτο πράγμα που υποφέρει εάν έχετε προβλήματα ύπνου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Άλλες αρνητικές επιπτώσεις περιλαμβάνουν εξασθενημένη ανοσία, προβλήματα μνήμης, υψηλή αρτηριακή πίεση, αύξηση βάρους και πολλά άλλα. Γιατί λοιπόν να ρισκάρετε όλα αυτά όταν μπορείτε να δοκιμάσετε μια νέα προσέγγιση; Πραγματικά δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Δείτε επίσης Τα Οφέλη από τον Ύπνο στο Πλάι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

47 Χριστουγεννιάτικοι Χιονάνθρωποι για το Σπίτι σας

47 Χριστουγεννιάτικοι Χιονάνθρωποι για το Σπίτι σας

μυστικά ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,φροντίδα δέρματος

11 Μυστικά που η Βιομηχανία Ομορφιάς Δεν Θέλει να Γνωρίζετε