in , , ,

9 Κόλπα για να Κόψετε και να Ξεφλουδίσετε Φρούτα, Λαχανικά και Πολλά Άλλα

κόλπα κουζίνας,χρήσιμα
9 Κόλπα για να Κόψετε και να Ξεφλουδίσετε Φρούτα, Λαχανικά και Πολλά Άλλα

Ένα από τα καλύτερα μέρη για εξοικονόμηση χρόνου και μείωση του άγχους είναι η κουζίνα. Η προετοιμασία γευμάτων μέρα με τη μέρα μπορεί να γίνει κουραστική και χρονοβόρα, επομένως κάθε μικρή εξοικονόμηση χρόνου βοηθάει! Το ξεφλούδισμα και το κόψιμο φρούτων και λαχανικών καταλήγει να είναι ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας των γευμάτων και γι’ αυτό 9 έξυπνα κόλπα που θα κάνουν την όλη διαδικασία πολύ πιο εύκολη και γρήγορη. Ξεφλουδίστε τα φρούτα χωρίς να απογοητευτείτε, ψιλοκόψτε τα λαχανικά σαν να μην υπάρχει αύριο και μειώστε τη σπατάλη φαγητού με αυτές τις εξαιρετικά απλές τεχνικές. 5 Κόλπα Κουζίνας που θα Αλλάξουν τη Ζωή σας

Κόψιμο καρπουζιών

Πιέστε ένα νόμισμα στην εξωτερική πλευρά του καρπουζιού, δημιουργώντας μια βαθιά εγκοπή σε όλη την περιφέρειά του. Χτυπήστε σταθερά την εγκοπή με την παλάμη σας και ολόκληρο το καρπούζι θα χωριστεί ως δια μαγείας στα 2.

9 Κόλπα για να Κόψετε και να Ξεφλουδίσετε Φρούτα, Λαχανικά και Πολλά Άλλα

Κόψτε αποτελεσματικά τις πιπεριές

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να κόψετε τις πιπεριές δεν είναι να τις κόψετε στη μέση και να αφαιρέσετε την κορυφή. Αν κόψετε διαγώνια γύρω από το κοτσάνι, οι σπόροι θα αφαιρεθούν μαζί με αυτό.

Σπάσιμο φουντουκιών

Τοποθετήστε το φουντούκι μέσα στη λαβή ενός ψαλιδιού για να το κρατήσετε στη θέση του. Χτυπήστε το σταθερά με ένα σφυρί και μετά μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε το κέλυφος.

Καθαρίστε & αποθηκεύστε πορτοκάλια

Κόψτε τη φλούδα του πορτοκαλιού σε σπειροειδή μοτίβο, από πάνω προς τα κάτω, ώστε να αφαιρέσετε τη φλούδα σε 1 κομμάτι. Αν θέλετε να φυλάξετε το πορτοκάλι αργότερα, αλλά δεν έχετε δοχείο για να το βάλετε, τυλίξτε το ξανά μέσα στη φλούδα και κρατήστε το στη θέση του χρησιμοποιώντας 2 λαστιχάκια. Το πορτοκάλι θα μείνει φρέσκο για περισσότερο!

Δείτε ακόμα 9 Κορυφαία Κόλπα Κουζίνας που Πρέπει να Δοκιμάσετε Σήμερα!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Αφαιρέστε τους σπόρους από πιπεριές τσίλι

Κυλίστε την πιπεριά τσίλι σε ένα ξύλο κοπής χρησιμοποιώντας την παλάμη του χεριού σας. Οι σπόροι θα χαλαρώσουν μέσα στην πιπεριά τσίλι, οπότε μπορείτε να την κόψετε και να την ανακινήσετε αντί να ξύνετε σχολαστικά τα πλαϊνά ενώ την κόβετε.

Κόψιμο μανιταριών

Περάστε πολλά μανιτάρια σε 1 ξύλινο καλαμάκι σουβλάκι και με ένα μαχαίρι κόψτε τα σε ίσες φέτες ενώ τα στηρίζετε.

Ξεφλούδισμα ροδάκινων

Γεμίστε ένα μπολ με παγωμένο νερό και μετά ρίξτε το ροδάκινο σε αυτό. Αφού μουλιάσει για λίγο, η φλούδα του θα βγει αμέσως.

Κόψιμο πράσων

Για να κόψετε τα πράσα με έναν εύκολο, ομοιόμορφο τρόπο, κόψτε το άκρο και στη συνέχεια δημιουργήστε βαθιές αυλακώσεις στο λευκό τμήμα του πράσου με ένα πιρούνι, κάνοντας ομοιόμορφες λωρίδες.

Κόψιμο σε φέτες βραστών αυγών

Εάν δεν έχετε στη διάθεσή σας έναν κόφτη αυγών, μπορείτε απλώς να αφαιρέσετε το ελατήριο από το εσωτερικό ενός στυλό και να το χρησιμοποιήσετε για να κόψετε σε φέτες τα βρασμένα αυγά. Το κόψιμο θα έχει και ωραία ραβδωτή υφή!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 12 έξυπνα κόλπα κουζίνας που ξέρουν μόνο οι επαγγελματίες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

επιβλαβείς συνήθειες για την σπονδυλική στήλη,συμβουλές υγείας,υγεία

9 Καθημερινές Συνήθειες που Καταστρέφουν την Σπονδυλική Στήλη

κόλπα βελτίωσης καθημερινότητας,σπιτικά κόλπα,χρήσιμα

15 Κόλπα που Αλλάζουν την Καθημερινότητά σας προς το Καλύτερο