7 Κόλπα Ένδυσης για Μικροκαμωμένα Κορίτσια Ώστε Φαίνονται πιο Ψηλά και Αδύνατα

Ένα μικροκαμωμένο ανάστημα έχει τα πλεονεκτήματά του. Για παράδειγμα, φαίνεστε πάντα νεότεροι από την πραγματική σας ηλικία. Υπάρχουν όμως και μειονεκτήματα: πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας γιατί ένας αποτυχημένος συνδυασμός μπορεί εύκολα να «κοντύνει» τη σιλουέτα σας και να της στερήσει τη χάρη της. Επαγγελματίες στυλίστες φανερώνουν μερικά κόλπα για να φαίνονται πιο ψηλά και αδύνατα τα μικροκαμωμένα κορίτσια. 12 Απλές Αλλαγές για να Ντύνεστε Καλύτερα και να είσαστε Πάντα μέσα στη Μόδα!

Μπλούζες και φούστες

Για να φαίνεστε εντυπωσιακές, δεν πρέπει να ξεχνάτε τη διατήρηση των σωστών αναλογιών του σώματός σας. Η επιλογή των ρούχων σας παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Φορώντας χαλαρό το μπλουζάκι «κόβει» τη σιλουέτα στη μέση, κάνοντας τον κορμό να φαίνεται πιο ογκώδης και πιο μακρύς ενώ «κονταίνει» τα πόδια. Είναι καλύτερα να φοράτε το μπλουζάκι μέσα στη φούστα γιατί αυτό θα τονίσει τη μέση, θα «επιμηκύνει» τα πόδια και γενικά θα κάνει τη σιλουέτα σας πιο λεπτή. Μια άλλη επιλογή είναι να φορέσετε ένα cropped τοπ και σετ φούστας.

Ζώνες και παπούτσια

Αν σας αρέσει να φοράτε παπούτσια ή σανδάλια που κουμπώνουν στον αστράγαλο, φροντίστε οι τιράντες να ταιριάζουν με τον τόνο του δέρματός σας. Όσον αφορά τα παπούτσια, τα αταίριαστα χρώματα ή ο όγκος μπορεί να κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πολύ πιο κοντά. Θα πρέπει επίσης να αποφεύγετε τις φαρδιές ζώνες. Η φωτογραφία στα αριστερά δείχνει μια ζώνη που δημιουργεί μια ορατή οριζόντια γραμμή, κάνοντας έτσι τον κορμό να φαίνεται πιο φαρδύς. Εν τω μεταξύ, οι κάθετες γραμμές (φόρεμα χωρίς ζώνη, πιο ανοιχτόχρωμα παπούτσια) κάνουν αισθητά πιο ψηλές και αδυνατισμένες σιλουέτες.

Μπουφάν και σακάκια

Τα μικροκαμωμένα κορίτσια δεν πρέπει να φορούν ογκώδη ή μακρόστενα μπουφάν, κοστούμια ή σακάκια – κοντύνουν εμφανώς τα πόδια και κάνουν τη σιλουέτα δυσκίνητη. Συνιστάται να επιλέγετε μπουφάν και σακάκια που είναι μικρά σε όγκο, κοντά και εφαρμόζουν μέχρι τη μέση ή λίγο πιο κάτω.

Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικές όταν πρόκειται να επιλέξετε τις τσάντες σας. Η καλύτερη επιλογή για μικροκαμωμένα κορίτσια είναι μια μικρή τσάντα πλάτους που δεν υπερβαίνει τα 25-28 εκατοστά. Αν προτιμάτε σακίδια πλάτης, θα πρέπει και αυτά να είναι μικρά και να έχουν προσεγμένα γεωμετρικά σχήματα.

Δείτε ακόμη 15 Λάθη που Κάνουν Πολλές Γυναίκες Όταν Φοράνε Τζιν

Related Post

Ζακέτες

Οι μακριές ζακέτες είναι μια εύκολη λύση για να «προσθέσετε» μερικά εκατοστά στο ύψος σας χωρίς τη βοήθεια ψηλοτάκουνων. Δημιουργουν τη πολύ σημαντική αδιάκοπη κάθετη γραμμή, η οποία ενισχύει ορατά το ανάστημά σας. Φυσικά, οι ζακέτες σας δεν πρέπει να είναι πολύ ογκώδεις ή να έχουν εμφανώς μεγάλες λεπτομέρειες, όπως μεγάλες τσέπες.

Φορέματα

Τα ογκώδη φορέματα φαίνονται καλύτερα σε ψηλά κορίτσια. Όταν φοριούνται από μινιατούρες καλλονές, φαίνεται να κοντενουν τη σιλουέτα και ειδικότερα τα πόδια. Από την άλλη, τα μεσάτα φορέματα ταιριάζουν στις μικροκαμωμένες κυρίες, δίνοντας σωστές αναλογίες και «τεντώνοντας» τη σιλουέτα προς τα πάνω.

Αντιθέσεις και μονοχρωμίες

Τα χρώματα σε αντίθεση στα ρούχα, όπως το φωτεινό επάνω μέρος και το σκούρο κάτω μέρος, χωρίζουν τη σιλουέτα στη μέση, δημιουργώντας μια έντονη οριζόντια γραμμή που τονίζει την έλλειψη ύψους. Συγκριτικά, τα μονόχρωμα σύνολα επιμηκύνουν αισθητά τη σιλουέτα. Επιπλέον, τα ρούχα με έντονα χρώματα φαίνονται πιο ογκώδη: στις φωτογραφίες, το ίδιο φούτερ σε διαφορετικό χρώμα (αριστερά) φαίνεται λίγο μεγαλύτερο.

Τζιν και τοπ

Ένα κοντό τοπ είναι η τέλεια επιλογή για γυναίκες κοντού αναστήματος. Ο συνδυασμός του με ψηλόμεσο τζιν βοηθά στη σημαντική οπτική επιμήκυνση των ποδιών. Μια άλλη επιλογή είναι να φορέσετε ένα κοντό τοπ και φούστα. Δοκιμάστε το και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 10 στιλιστικές συμβουλές από τους ειδικούς που θα σε κάνουν να μοιάζεις 10 χρόνια νεότερη

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

50 Υπέροχες Ιδέες Διακόσμησης Μικρής Βεράντας

Εάν έχετε μια πολύ μικρή βεράντα ή απλώς μια είσοδο, θα πρέπει να τη διακοσμήσετε… Read More

8 Μαΐου, 2024

Σιδέρωμα Κουρτίνας: 7 έξυπνα κόλπα για να μην παιδεύεστε με τις ώρες

Το σιδέρωμα κουρτινών είναι μια πολύ χρονοβόρα και βαρετή εργασία. Ωστόσο, με μικρά έξυπνα κόλπα… Read More

8 Μαΐου, 2024

50 Ράφια από Παλέτες που Μπορείτε να Φτιάξετε Μόνοι σας

Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More

6 Μαΐου, 2024

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το περσινό αντηλιακό;

Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More

6 Μαΐου, 2024

48 Ιδέες Πολύχρωμης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More

30 Απριλίου, 2024

45 Τραπέζια από Παλέτες για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους

Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More

30 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα