in , ,

Η Στρατιωτική Δίαιτα 3 Ημερών για να Αλλάξετε Νούμερο στα Ρούχα σας

Η Στρατιωτική Δίαιτα 3 Ημερών για να Αλλάξετε Νούμερο στα Ρούχα σας
Η Στρατιωτική Δίαιτα 3 Ημερών για να Αλλάξετε Νούμερο στα Ρούχα σας

Η στρατιωτική δίαιτα είναι ένα βραχυπρόθεσμο πρόγραμμα διατροφής που ισχυρίζεται ότι θα σας βοηθήσει να χάσετε έως και 4,5 κιλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν τη δίαιτα για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά τρώγοντας χοτ-ντογκ και παγωτό! Χάσε 4 κιλά σε 1 εβδομάδα με την δίαιτα ORAC! Σε αφορά…

Γιατί είναι τόσο δημοφιλής

brightside

Αυτή η δίαιτα διαρκεί μόνο 3 ημέρες και μπορείτε να χάσετε έως και 4,5 κιλά. Θα επιτύχετε αυτά τα αποτελέσματα μόνο εάν ακολουθείτε με ακρίβεια το πρόγραμμα διατροφής.

Επίσης, αυτή η δίαιτα είναι πολύ εύκολο να ακολουθηθεί. Δεν χρειάζεται να μετράτε θερμίδες και να αγοράζετε ακριβά συμπληρώματα. Η διατροφή απαιτεί τροφές που μπορείτε να βρείτε στο πλησιέστερο παντοπωλείο.

Υποτίθεται ότι αδυνατίζετε γρήγορα, γιατί στοχεύει στην ενίσχυση του μεταβολισμού. Μειώνοντας την πρόσληψη θερμίδων σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα απαλλαγείτε από λιπώδη μάζα. Μπορει να είναι δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες, αλλά σας παρέχει την ενέργεια που χρειάζεστε για να έχετε μια παραγωγική μέρα. Περιλαμβάνει υγιή λιπαρά, υδατάνθρακες, πρωτεΐνη.

Ημέρα 1

© depositphotos, © depositphotos
  • Πρωινό: μια κούπα ζεστό ρόφημα (καφές ή τσάι), μία φέτα τοστ (καλύτερα ολικής αλέσεως), 2 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο, μισό γκρέιπφρουτ.
  • Μεσημεριανό: μια κούπα ζεστό ρόφημα (καφές ή τσάι), μια φέτα τοστ, μισό φλιτζάνι τόνος.
  • Δείπνο: περίπου 85 γραμμάρια οποιουδήποτε κρέατος (μαγειρεμένο σε βραστό νερό ή στον ατμό), ένα φλιτζάνι πράσινα φασόλια, μισή μπανάνα, ένα μικρό μήλο και μπορείτε να κεράσετε τον εαυτό σας μια κούπα παγωτό βανίλια.

Ημέρα 2

© depositphotos, © depositphotos
  • Πρωινό: Μια φέτα τοστ (καλύτερα ολικής αλέσεως), ένα αυγό σφιχτό βραστό, μισή μπανάνα.
  • Μεσημεριανό: ένα ακόμη αυγό βραστό, 5 κρακεράκια, μια κούπα τυρί cottage.
  • Δείπνο: 2 χοτ ντογκ χωρίς ψωμάκι, μισή κούπα καρότα, μια κούπα μπρόκολο, μισή μπανάνα που μπορείτε να καλύψετε με 1/2 κούπα παγωτό βανίλια.

Δείτε ακόμη Τέλειο Σώμα Χωρίς Δίαιτα και Γυμναστική

3η μέρα

© depositphotos, © depositphotos
  • Πρωινό: 5 κρακεράκια με μια φέτα τυρί τσένταρ και ένα μικρό μήλο.
  • Μεσημεριανό: μια φέτα τοστ ολικής αλέσεως, ένα αυγό (ελαφρύ γεύμα).
  • Δείπνο: μια κούπα τόνο και μισή μπανάνα με μια κούπα παγωτό βανίλια.

Εάν θέλετε να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα, ακολουθήστε τη διατροφή για 3 ημέρες και στη συνέχεια φάτε κανονικά για τις επόμενες 4 ημέρες. Και, μην τρώτε υπερβολικά κατά τη διάρκεια εκείνων των 4 ημερών εάν δεν θέλετε να ξαναπάρετε το βάρος που χάσατε. Επαναλάβετε τη στρατιωτική δίαιτα για αρκετές εβδομάδες στη σειρά μέχρι να φτάσετε στον στόχο σας. Συνιστάται να τηρείτε αυτό το πρόγραμμα διατροφής για έναν ολόκληρο μήνα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
© depositphotos

Κάντε συνήθεια να ξεκινάτε τη μέρα σας με ένα ποτήρι νερό. Πίνετε δύο ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα. Το νερό μειώνει την όρεξη και σας βοηθά να αισθάνεστε χορτάτοι περισσότερο. Μην ξεχνάτε να πίνετε νερό κατά τη διάρκεια των 4 ημερών που τρώτε κανονικά.

9 Τροφές που Μπορούν να Καταστρέψουν την Υγεία σας

Βρείτε έναν συνοδοιπόρο στη δίαιτα για να ελέγχετε και να παρακινείτε ο ένας τον άλλον! Αν το κάνετε αυτό, είναι πολύ πιο πιθανό να πετύχετε.

Ο αυστηρός περιορισμός των θερμίδων δεν είναι κατάλληλος για όλους. Είναι πάντα καλή ιδέα να επισκεφθείτε και να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν δοκιμάσετε οποιαδήποτε νέα δίαιτα. Το αν η δίαιτα είναι κατάλληλη για εσάς εξαρτάται από την υγεία σας και τις συστάσεις του γιατρού σας.

Δείτε επίσης Κετογονική δίαιτα: Πλάνο διατροφής 14 ημερών σχεδόν χωρίς υδατάνθρακες από τη διατροφολόγο Ελένη Παπαγιαννίδου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μάσκες προσώπου με μόλις 2 συστατικά,σπιτικές μάσκες προσώπου,φυσικές μάσκες προσώπου,μάσκες προσώπου για αψεγάδιαστο δέρμα,φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

11 Μάσκες Προσώπου με Μόλις 2 Συστατικά για Αψεγάδιαστο Δέρμα

Ο καναπές έβγαζε δυσάρεστες οσμές - Πασπάλισε λίγη μαγειρική σόδα και τρελάθηκε με το αποτέλεσμα

Ο καναπές έβγαζε δυσάρεστες οσμές – Πασπάλισε λίγη μαγειρική σόδα και τρελάθηκε με το αποτέλεσμα