in , , , ,

Πώς να Καθαρίσετε Κόκκινο Κρασί σε Καστόρι ή Δέρμα

καθαρισμός κόκκινου κρασιού σε καστόρι,καθαρισμός κόκκινου κρασιού σε δέρμα,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα
Πώς να Καθαρίσετε Κόκκινο Κρασί σε Καστόρι ή Δέρμα

Το κόκκινο κρασί μπορεί να λεκιάσει τα περισσότερα υφάσματα, αλλά το δέρμα και το καστόρι είναι ιδιαίτερα δύσκολο να καθαριστούν. Ο άμεσος καθαρισμός των λεκέδων από κόκκινο κρασί και στα δυο υφάσματα εξασφαλίζει ότι τα μόνα ίχνη που αφήνει πίσω του το κόκκινο κρασί θα είναι στη μνήμη σας. Καθαρισμός Ξεραμένων Λεκέδων Αίματος από Ρούχα και Άλλα Υφάσματα

Πώς να Καθαρίσετε Κόκκινο Κρασί σε Καστόρι ή Δέρμα

Καστόρι

Μουλιάστε ένα πανί σε δροσερό νερό, στύβοντας απαλά την περίσσεια νερού. Εφαρμόστε το πανί στο λεκέ και σκουπίστε επανειλημμένα το κρασί από το ύφασμα.

Ζεσταίνετε νερό σε ένα βραστήρα – τσαγιερό, αφήνοντας στον ατμό να διαφύγει από το στόμιο. Κρατήστε το λεκέ πάνω από τον ατμό, τουλάχιστον 15 εκατοστά μακριά από το στόμιο. Αφήστε τη θερμότητα του ατμού να διεισδύσει στο ύφασμα. Στη συνέχεια χτενίστε το ύφασμα με μια βούρτσα για καστόρι για να σπάσει ο λεκές.

Αφήστε το ύφασμα να στεγνώσει στον αέρα, στη συνέχεια βουρτσίστε ξανά με τη βούρτσα ή για να επαναφέρετε την αρχικη υφή στην επιφάνεια του καστόρι.

Δείτε ακόμη Πώς να Καθαρίσετε Δερμάτινα Γάντια

Δέρμα

Μουλιάστε χαρτί κουζίνας χωρίς σχέδια ή χρώματα σε ένα πιάτο με υπεροξείδιο του υδρογόνου. Πιέστε το περιττό υγρό μέχρι να γίνει νωπό το χαρτί .

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τοποθετήστε το νωπό χαρτί πάνω από το λεκέ. Βάλτε ένα βαρύ βιβλίο ή ένα τούβλο πάνω από το χαρτί, πιέζοντας το υπεροξείδιο στο λεκέ. Αφήστε το χαρτί στο λεκέ για μισή ώρα.

Αφαιρέστε το χαρτί κουζινας. Εάν παραμείνει μεγάλο μέρος του λεκέ, επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να αφαιρεθεί τελείως.

Συνδυάστε ίσα μέρη υπεροξειδίου του υδρογόνου και μαγειρικής σόδας σε ένα μικρό πιάτο για να σχηματίσετε μια πάστα. Απλώστε την στο σημείο που είναι βαμμένο με κρασί και τρίψτε την στο δέρμα με ένα υγρό πανί για να αφαιρέσει τυχόν κρασί που μπορεί να παραμείνει στις φυσικές ρωγμές και αυλακώσεις του δέρματος.

Σκουπίστε την πάστα από το δέρμα με ένα καθαρό, υγρό πανί. Εφαρμόστε ένα μαλακτικό για δέρμα μόλις καθαριστεί ο λεκές.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πώς να Καθαρίσετε Λεκέδες Σάλτσας Ντομάτας σε Χαλί

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συνήθειες για απώλεια βάρους,διατροφή για απώλεια βάρους,συμβουλές διατροφής,διατροφή

11 Συνήθειες που Βοηθουν να Χάσετε Βάρος Γρήγορα

διακόσμηση τοίχου υπνοδωματίου,ιδέες διακόσμησης τοίχου υπνοδωματίου,διακόσμηση υπνοδωματίου,ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου

20 Δημιουργικές Ιδέες Διακόσμησης Τοίχου Υπνοδωματίου