in , , ,

20 Δημιουργικές Ιδέες Διακόσμησης Τοίχου Υπνοδωματίου

διακόσμηση τοίχου υπνοδωματίου,ιδέες διακόσμησης τοίχου υπνοδωματίου,διακόσμηση υπνοδωματίου,ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου
διακόσμηση τοίχου υπνοδωματίου,ιδέες διακόσμησης τοίχου υπνοδωματίου,διακόσμηση υπνοδωματίου,ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου

Το υπνοδωμάτιο πρέπει να σχεδιάζεται με γνώμονα την άνεση και τη χαλάρωση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε φειδωλοί με τη διακόσμηση. Ανεξάρτητα από το αν έχετε μικρό ή ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, υπάρχουν πολλοί ξεχωριστοί τρόποι για να μεταμορφώσετε τους άδειους τοίχους με οικονομικό τρόπο. 12 DIY Ιδέες Διακόσμησης Τοίχου Υπνοδωματίου

Σημείο εστίασης

Τοποθετήστε ένα χαμηλό τραπέζι κονσόλα για να στηρίξετε έναν υπερμεγέθη καθρέφτη και έργα τέχνης στον τοίχο του υπνοδωματίου. Ολοκληρώστε τη διακόσμηση με μια μικρή ανθοσύνθεση και φωτιστικό.

20 Δημιουργικές Ιδέες Διακόσμησης Τοίχου Υπνοδωματίου

Vintage πινακίδες

Οι vintage πινακίδες γίνονται ένα άμεσο σημείο εστίασης όταν κρέμονται σε έναν φωτεινό τοίχο.

Τοίχος γκαλερί

Φτιάξτε έναν τοίχο γκαλερί κορνιζάροντας ασπρόμαυρες εκτυπώσεις και κρεμώντας τις στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι. Προτιμήστε μόνο μαύρες κορνίζες για μια συνεκτική όψη.

Κρεμάστε μουσικά όργανα

Δεν υπάρχει λόγος να κρύψετε το πάθος σας για τη μουσική. Επιδείξτε τα αγαπημένα σας όργανα-κιθάρες, για παράδειγμα-για μια διακόσμηση γεμάτη προσωπικότητα.

Πρασινάδα

Πάρτε έμπνευση από την τελευταία σας απόδραση στην παραλία και διακοσμήστε το κομοδίνο σας με ένα φοίνικα. Επιπλέον κρεμάστε ένα ζευγάρι κορνίζες με εκτυπώσεις φοίνικα και στις δύο πλευρές.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αφηρημένη τέχνη

Αντί για καθρέφτη, τοποθετήστε πάνω σε μια ουδέτερη συρταριέρα ένα έργο τέχνης μεγάλης κλίμακας. Δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος με την αφηρημένη τέχνη.

Γιρλάντα πομ πομ

Διακοσμήστε έναν ουρανό κρεβατιού με γιρλάντα πομ πομ για μια παιχνιδιάρικη πινελιά. Συμπληρωστε την εμφάνιση με έναν πάγκο με σχέδια και διακοσμητικά μαξιλάρια.

Υπερμεγέθη σημαία

Μπορεί να μην είναι εθνική εορτή, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να μην αναδείξετε το πατριωτικό σας πνεύμα. Αντί για ένα παραδοσιακό κεφαλάρι, γεμίστε το χώρο με μια υπερμεγέθη σημαία.

Κεφαλάρι σε στιλ τζακιού

Εάν το κεφαλάρι του κρεβατιού μοιάζει με ράφι τζακιού διακοσμήστε το στο ίδιο στυλ. Πρασινάδα, έργα τέχνης και μερικά διακοσμητικά αντικείμενα αρκούν.

Μαυροπίνακας σε πλαίσιο

Κρεμάστε έναν κορνιζαρισμένο μαυροπίνακα για να καληνυχτίσετε τους αγαπημένους σας με αξιολάτρευτα χειρόγραφα μηνύματα.

Δείτε ακόμη 30 Ιδέες Πολύχρωμης Διακόσμησης Υπνοδωματίου

Γεωμετρική ταπετσαρία

Χρησιμοποιήστε γεωμετρική ταπετσαρία, όπως αυτό το γαλαζοπράσινο σχέδιο, για να κάνετε αντίθεση σε ένα λευκό υπνοδωμάτιο.

Ναυτική διακόσμηση

Η δημιουργία ενός υπνοδωματίου με ναυτικό θέμα δεν χρειάζεται να αποτελεί πρόκληση. Επιλέξτε μια κόκκινη, λευκή και μπλε παλέτα χρωμάτων και τοποθετήστε μια γιρλάντα με ναυτικές σημαίες.

Μαύρος τοίχος

Βάψτε μαύρο ή τοποθετήστε μαύρη ξύλινη επένδυση στον τοίχο για να κάνετε αντίθεση με ανοιχτόχρωμο κρεβάτι.

Εορταστικό στεφάνι

Οι εορταστικές διακοσμήσεις δεν προορίζονται μόνο για το καθιστικό. Διακοσμήστε εορταστικά το υπνοδωμάτιο με ένα απλό στεφάνι και επιτραπέζια αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου ενός μίνι χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Φωτιστικό τοίχου

Για να προκαλέσετε οπτικό ενδιαφέρον σε ένα απλό φωτιστικό τοίχου, κρεμάστε μια διακοσμητική πινακίδα ή ένα έργο τέχνης από αυτό. Προσθέστε κλινοσκεπάσματα σε παρόμοια χρώματα για μια ενιαία όψη.

Καθρέπτες για συμμετρία

Οι καθρέφτες είναι το τέλειο μείγμα στυλ και λειτουργίας. Τοποθετήστε ένα πάνω από κάθε κρεβάτι του δωματίου για να φωτίσετε το χώρο και να τον κάνετε να φαίνεται μεγαλύτερος.

Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Βρείτε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς και τοποθετήστε την πάνω από το κεφαλάρι του κρεβατιού.

Κεφαλάρι κουρτίνα

Διακοσμήστε ένα ουδέτερο υπνοδωμάτιο με ένα μοντέρνο κεφαλάρι κουρτίνα. Είναι ένας εύκολος τρόπος να πειραματιστείτε με σχέδια.

Τοίχος χάρτης

Η λίστα με τα ταξίδια του παιδιού σας είναι εγγυημένη ότι θα μακρύνει πολύ μόλις ένας παγκόσμιος χάρτης κατακτήσει τον τοίχο του. Επιπλέον, θα διασκεδάσουν σημειώνοντας τα μέρη που έχουν επισκεφτεί.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Εάν τα στεφάνια δεν είναι του στυλ σας, τοποθετήστε ένα κλαδί έλατου στον τοίχο πάνω από το κεφαλάρι σας. Διακοσμήστε το με κουκουνάρια για επιπλέον δόση χαράς στις γιορτές.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 6 ΤΑΣΕΙΣ Διακόσμησης Υπνοδωματίου 2021 και 55 Ιδέες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός κόκκινου κρασιού σε καστόρι,καθαρισμός κόκκινου κρασιού σε δέρμα,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα

Πώς να Καθαρίσετε Κόκκινο Κρασί σε Καστόρι ή Δέρμα

αφαίρεση αυτοκόλλητων από τοίχους,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Πώς να Αφαιρέσετε Αυτοκόλλητα από Τοίχους