in ,

7 Μυστικά των Γυναικών της Ινδονησίας για να Γερνούν Αργά

μυστικά ομορφιάς από Ινδονήσιες,αρχέγονα μυστικά ομορφιάς,μυστικά για αργή γήρανση,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
7 Μυστικά των Γυναικών της Ινδονησίας για να Γερνούν Αργά

Κάθε έθνος έχει τις δικές του συμβουλές και μυστικά ομορφιάς. Οι θεραπείες ομορφιάς στην Ινδονησία έχουν αρχαίες ρίζες και διαδικασίες που χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες. Οι γυναίκες στην Ινδονησία στα 55 μπορούν να μοιάζουν σαν να είναι 35. Πως οι Ασιάτισσες Διατηρήσουν τη Νεανική τους Εμφάνιση

Χρησιμοποιούν αλεύρι ρυζιού

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com, © Shutterstock.com

Εκτός από τη χρήση αλευριού ρυζιού με νερό ως μάσκες προσώπου, οι Ινδονήσιες φτιάχνουν ειδικά scrub για το σώμα τους. Μια πάστα απολέπισης γίνεται με αλεσμένο ρύζι, τζίντζερ, ξηρούς καρπούς, ρίζα κουρκουμά, κανέλα και σκόνη σανταλόξυλου. Πρέπει να αλέσετε όλα τα υλικά μαζί. Αυτό το φυσικό scrub μαλακώνει και καθαρίζει το δέρμα, αλλά χρησιμοποιήστε το μόνο στο σώμα σας.

Πρόληψη των ραγάδων

© Shutterstock.com

Οι Ινδονήσιες περιποιούνται το σώμα τους από την κορυφή ως τα νύχια. Είναι πολύ πιο εύκολο να αποφύγουν τις ραγάδες παρά να τις αντιμετωπίσουν αργότερα. Μια από της πιο δημοφιλής μεθόδους είναι η εφαρμογή μιας μάσκας κοιλιάς. Περιλαμβάνει αλεσμένο ρύζι και ‘kencur’, μια ρίζα που μοιάζει με τζίντζερ. Αυτά τα συστατικά βοηθούν στην ελαστικότητα του δέρματος. Πολύ συχνά μετά τη γέννα οι Ινδονήσιες κάνουν μασάζ με τη μάσκα στην κοιλιά.

Χρήση σπόρων παπάγιας και παπάγιας για το δέρμα

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Οι Ινδονήσιες χρησιμοποιούν πουρέ παπάγια με ή χωρίς γάλα και την εφαρμόζουν απευθείας στο πρόσωπό τους για να λάμψει το δέρμα τους. Επίσης, για να απαλλαγούν από το σκούρο χρώμα των μαλλιών τους και για να αποφύγουν τη φθορά σε αυτά, αλέθουν σπόρους παπάγιας και φτιάχνουν μια παστά με νερό. Στη συνέχεια, την εφαρμόζουν στα μαλλιά τους, περιμένουν για μία ώρα και την ξεπλένουν.

Δείτε ακόμη Πώς το Ρυζόνερο Βοηθά τις Γιαπωνέζες να Φαίνονται Τόσο Νέες

Χρησιμοποιούν γάλα κατσίκας για μπάνιο

© Depositphotos.com

Αυτό είναι ένα αρχαίο λουτρό ομορφιάς που χρησιμοποιούσαν οι πριγκίπισσες της Ιάβα. Βοηθά στη διατήρηση νεανικής και απαλής επιδερμίδας. Οι Ινδονήσιες προσθέτουν κατσικίσιο γάλα στο μπάνιο τους, κάθονται σε αυτό για 30 λεπτά και έπειτα ξεπλένουν το γάλα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Λουτρό κρέμας

© Shuttersrock.com

Στην Ινδονησία, ένα λουτρό κρέμας είναι μια αγαπημένη θεραπεία μαλλιών. Δεν είναι μπάνιο με κρέμα, αλλά μια μακρά διαδικασία. Πρώτα, εφαρμόζουν μια μάσκα μαλλιών αβοκάντο και στη συνέχεια ατμό. Μετά κάνουν ένα ελαφρύ μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, το λαιμό και τους ώμους. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με λούσιμο μαλλιών και στέγνωμα με πιστολάκι.

Ένα λουτρό κρέμας δεν είναι απλώς μια θεραπεία χαλάρωσης αλλά βοηθά τα μαλλιά σας να είναι δυνατά και υγιή και τα προστατεύει από τις επιβλαβείς δράσεις των χημικών.

Κάνουν μασάζ δύο φορές την εβδομάδα

© Depositphotos.com

Το μασάζ για τις Ινδονήσιες είναι απαραίτητο για την υγεία και τη νεότητα. Εκτός μανικιούρ και πεντικιούρ, κάνουν εβδομαδιαίες μάσκες προσώπου, περιποιήσεις μαλλιών και μασάζ δύο φορές την εβδομάδα.

Ακτινοβολούν ευτυχία

© puspadewihc/instagram, © puspadewihc/instagram

Μια από τις πιο δημοφιλείς bloggers στην Ινδονησία που μοιάζει 35 ενώ είναι 53 αποκάλυψε το μυστικό της νεότητας. Όσο μεγαλώνει, τόσο πιο ευτυχισμένη είναι. Η ευτυχία βοηθά στη διατήρηση της εσωτερικής και εξωτερικής ομορφιάς. Χαμογελάστε περισσότερο και αγαπήστε τον εαυτό σας.

Δείτε επίσης 12 Κανόνες Ομορφιάς από Κορεάτισσες για Νεανικό Δέρμα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Το απόλυτο πρόγραμμα καθαριότητας του σπιτιού σου ανά Ημέρα, Εβδομάδα, Μήνα, Εξάμηνο και Χρόνο

Το απόλυτο πρόγραμμα καθαριότητας του σπιτιού σου ανά Ημέρα, Εβδομάδα, Μήνα, Εξάμηνο και Χρόνο

σαπούνι καρότου,diy καλλυντικά,diy κατασκευές,ομορφιά,χρήσιμα

Πώς να Φτιάξετε Σαπούνι Καρότου