in , , , ,

7 Έξυπνα Κόλπα Καθαρισμού που θα κάνουν την ζώη σας εύκολη!

κόλπα καθαρισμού,συμβουλές καθαρισμού,καθαριότητα,χρήσιμα
7 Έξυπνα Κόλπα Καθαρισμού

Τα περισσότερα προϊόντα καθαρισμού έχουν ένα βρώμικο μικρό μυστικό – είναι επιβλαβή για το περιβάλλον! Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές εξαιρετικές φυσικές εναλλακτικές λύσεις που είναι εξίσου αποτελεσματικές και δεν θα σας κάνουν να νιώθετε ενοχές. Επιπλέον, κοστίζουν ελάχιστα. Τα 7 δοκιμασμένα κόλπα καθαρισμού εκτός από το σπίτι θα αφήσουν και τη συνείδησή σας καθαρή! 7 Έξυπνα Κόλπα για το Μπάνιο

Καθαριστικό ταψιού λαμαρίνα

Πασπαλίστε μαγειρική σόδα στο ταψί και ρίξτε ξύδι πάνω της. Αφήστε να μουλιάσουν για 5 λεπτά και μετά σκουπίστε εύκολα τη βρωμιά και τα καμένα λίπη με ένα σφουγγάρι.

7 Έξυπνα Κόλπα Καθαρισμού

Καθαριστικό τζαμιών

Βράστε ένα φλιτζάνι μαύρο τσάι, αφήστε το να κρυώσει και ρίξτε το σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακριβώς όπως το συνηθισμένο καθαριστικό τζαμιών. Θα διαπιστώσετε ότι λειτουργεί τουλάχιστον όπως και το εμπορικό καθαριστικό παραθύρων, μπορεί και καλύτερα!

Καθαρισμός τριχών

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αφαιρέσετε τρίχες από μια βούρτσα είναι με ένα πιρούνι! Απλά σύρετε απαλά το πιρούνι μέσα από τη βούρτσα και οι τρίχες θα καθαριστούν αμέσως!

Δείτε ακόμη 7 Λάθη στο Καθάρισμα που Καταστρέφουν τα Πράγματά σας

Προστατευτικό αποστράγγισης

Κόψτε το κάτω μέρος ενός πλαστικού μπουκαλιού, θερμάνετε την άκρη ενός κατσαβιδιού με έναν αναπτήρα και ανοίξτε τρύπες στο κάτω μέρος του. Βάλτε το νέο σας DIY προστατευτικό αποστράγγισης στο νεροχύτη και θα εκπλαγείτε με το πόσο καλά αυτό το απλό τέχνασμα θα αποτρέψει το φράξιμο της αποχέτευσης.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Καθαριστικό τουαλέτας

Τρίψτε μια μπάρα σαπουνιού σε μικρές νιφάδες με τρίφτη. Ρίξτε αναψυκτικό Sprite πάνω τους και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ένα αφρώδες υγρό. Βάλτε το μείγμα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και χρησιμοποιήστε το ως καθαριστικό διάλυμα για την τουαλέτα. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα όχι μόνο από το πόσο ισχυρό είναι αυτό το καθαριστικό τουαλέτας, αλλά και από το φρέσκο άρωμά του!

Καθαριστικό νεροχύτη

Πασπαλίστε μαγειρική σόδα στο νεροχύτη, στύψτε το χυμό μισού λεμονιού από πάνω και με το λεμόνι τρίψτε το νεροχύτη. Γυαλίστε το νεροχύτη με λίγο ελαιόλαδο και θα λάμψει σαν καινούργιος!

Αφαίρεση γρατσουνιών

Μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε τις γρατσουνιές στα πιάτα ή τα μπολ με κρεμόριο. Τρίψτε τη σκόνη στο πιάτο με τα δάχτυλα και στη συνέχεια σκουπίστε την. Οι γρατζουνιές θα είναι παρελθόν!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 14 Άσκοπες Οικιακές Μικροδουλειές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

οφέλη σουτιέν,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα

Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας εάν Φοράτε Σουτιέν Καθημερινά

55 Ιδέες Διακόσμησης Εφηβικού Δωματίου

55 Ιδέες Διακόσμησης Εφηβικού Δωματίου