in , ,

55 Ιδέες Διακόσμησης Εφηβικού Δωματίου

55 Ιδέες Διακόσμησης Εφηβικού Δωματίου
55 Ιδέες Διακόσμησης Εφηβικού Δωματίου

Όλοι χρειάζονται το δικό τους χώρο και οι έφηβοι δεν αποτελούν εξαίρεση – τον χρειάζονται περισσότερο από άλλους! Πώς να διακοσμήσετε ένα εφηβικό δωμάτιο ώστε να είναι εντυπωσιακό; 70 Ιδέες γραφείων για το παιδικό δωμάτιο και το εφηβικό!

Στυλ και χρώματα

Τα καλύτερα στυλ είναι σύγχρονο, που είναι πολύ λακωνικό και διατηρεί το δωμάτιο οργανωμένο, μοντέρνο, που είναι πολύ άνετο και φιλόξενο, βιομηχανικό, που είναι έντονο και τολμηρό, σκανδιναβικό που είναι γεμάτο από φυσικό φως και ουδέτερες αποχρώσεις και φυσικά boho που είναι τάση τώρα. Οι χρωματικοί συνδυασμοί εξαρτώνται απόλυτα από τον έφηβο. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, από απαλούς ουδέτερους και γήινους τόνους έως έντονα και αντίθετα χρωματικά σχέδια με τοίχους με μαύρη και ναυτική έμφαση, γυαλιστερά μεταλλικά κλπ.

Διακόσμηση

Επιλέγοντας διακοσμητικά και επίπλωση για το δωμάτιο, απλώς ακολουθήστε το στυλ και το χρώμα που έχει επιλέξει ο έφηβος σας. Υπάρχουν ορισμένες ιδέες και αντικείμενα που μπορεί να σας βοηθήσουν να κάνετε το δωμάτιο του εφήβου σας πιο τολμηρό και εντυπωσιακό: έναν τοίχο γκαλερί σε γωνίες ή στον τοίχο, φωτιστικά σε όλο το δωμάτιο, ένα γραφείο κονσόλα ή ανάκλιντρο που εξοικονομεί ταυτόχρονα χώρο, ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο για να κρύψετε ότι δεν χρειάζεται, καθρέφτες δαπέδου για να μεγεθύνετε οπτικά το δωμάτιο και έντονα κλινοσκεπάσματα και χαλιά. Επίσης κάποια κρεμαστά έπιπλα εάν υπάρχει χώρος για αυτό: μια αιώρα ή μια καρέκλα για χαλάρωση και ονειροπόληση, ή τουλάχιστον μερικές καρέκλες πουφ για παρέα με φίλους. Γλάστρες με φυτά θα αναζωογονήσουν το χώρο, όποιο και αν είναι το στυλ που επέλεξε ο έφηβός σας, αλλά ρωτήστε τον εάν τα θέλει ή όχι.

Δείτε ακόμη 20 Φανταστικά Σχέδια με Γυψοσανίδα για το Παιδικό Υπνοδωμάτιο

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 15 Ιδέες για Σκανδιναβικά Παιδικά Δωμάτια

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κόλπα καθαρισμού,συμβουλές καθαρισμού,καθαριότητα,χρήσιμα

7 Έξυπνα Κόλπα Καθαρισμού που θα κάνουν την ζώη σας εύκολη!

ροχαλητό,φυσική θεραπεία για ροχαλητό,γιατροσόφια,χρήσιμα

Φυσική Σπιτική Θεραπεία για τη Μείωση του Ροχαλητού