in , , ,

Τι θα Συμβεί εάν Σταματήσετε να Χρησιμοποιείτε Κινητό Τηλέφωνο

μη χρήση κινητού τηλεφώνου,κινητό τηλέφωνο,χρήσιμα,συμβουλές,υγεία,συμβουλές υγείας
Τι θα Συμβεί εάν Σταματήσετε να Χρησιμοποιείτε Κινητό Τηλέφωνο

Αγγίζουμε τα κινητά τηλέφωνά μας κατά μέσο όρο 2.617 φορές την ημέρα. Μπορείτε να αρνηθείτε ή να παραδεχτείτε τον εθισμό, αλλά ο ρόλος που παίζει αυτή η συσκευή στη ζωή μας είναι τεράστιος. Ωστόσο, είναι ενδιαφέρον να σκεφτούμε πώς θα ήταν αν μια μέρα ξυπνούσαμε χωρίς αυτό. Ίσως οι μέρες μας να αλλάξουν προς το καλύτερο – ή ίσως όχι. Δείτε τι θα συνέβαινε εάν ένα άτομο ζούσε χωρίς τηλέφωνο για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Τι θα Συμβεί εάν Δεν Πλένετε τα Σεντόνια σας

Ίσως νιώσετε φοβία για το ότι δεν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας.

Τα άτομα με εθισμό στα κινητά τηλεφωνά μπορούν να νιώθουν πιο καταθλιπτικά και θυμωμένα, λέει μια μελέτη. Ωστόσο, προσπαθήστε να θυμηθείτε όταν ξεχνάτε το τηλέφωνό σας στο σπίτι όταν είστε ήδη έξω για δουλειά. Θα νιώσετε αμέσως άγχος.

Αυτή η περίπτωση ονομάζεται νομοφοβία. Βασικά, είναι μια ψυχολογική κατάσταση όταν οι άνθρωποι φοβούνται να αποσπαστούν από το κινητό τους τηλέφωνο. Νομίζετε ότι έχετε αποκολληθεί από ολόκληρο τον κόσμο.

  • Άγχος, φόβος, πανικός, μοναξιά
  • Αναπνευστικές αλλοιώσεις, τρέμουλο
  • Ίδρωμα
  • Αποπροσανατολισμός
  • Ταχυκαρδία

Εξαρτάται από το πόσο γρήγορα μπορείτε να απαλλαγείτε από τη νομοφοβία, αλλά συμβαίνει σταδιακά.

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε συμπτώματα στέρησης.

© Depositphotos.com

Τα συμπτώματα στέρησης συνδέονται με τον εθισμό. Όταν εξαρτάστε από κάτι ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αλλαγές στη διάθεση και τη συμπεριφορά. Το ίδιο συμβαίνει όταν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας, αλλά μόνο στην αρχή.

Μπορεί ακόμη και να αισθανθείτε ναυτία και πονοκεφάλους. Μερικοί άνθρωποι ακόμη φαντάζονται ότι δονείται ή χτυπά το κινητό τους.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Η κατάσταση μπορεί να γίνει αφόρητη για άτομα που παίζουν παιχνίδια. Αυξάνουν τη ντοπαμίνη, οπότε αισθάνεστε επιβραβευμένοι και ενισχύεται η αυτοεκτίμησή σας. Όταν σας λείπει αυτό, μπορεί να κάνει τα συμπτώματα στέρησης πολύ έντονα.

Αρχίζετε να εκτιμάτε την απλότητα της σύγχρονης τεχνολογίας.

© Depositphotos.com

Έχουμε συνηθίσει να γίνονται όλα πολύ γρήγορα. Πριν λίγο καιρό, δεν υπήρχε η ανέπαφη πληρωμή και μεταφέραμε όλες τις κάρτες μας μαζί. Τώρα το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα τηλέφωνο και όχι ένα τεράστιο πορτοφόλι.

Είναι πολύ ευεργετικό και κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη. Αν αποσυνδεθείτε από το τηλέφωνό σας, μπορείτε να αρχίσετε να αναλύετε τα πράγματα και να βλέπετε την άνεση στα μικρά πράγματα.

Δείτε ακόμη Τι θα Συμβεί αν Φοράτε Ακουστικά για Πάρα Πολύ Ώρα

Αρχίζετε να αισθάνεστε ανακουφισμένοι.

© lucidwaters / Depositphotos.com

Αφού πολεμήσετε με έναν εθισμό, υπάρχει μια ανταμοιβή. Η ανακούφιση. Ναι, μπορεί να αισθάνεστε απομονωμένοι για πρώτη φορά, αλλά στη συνέχεια συνηθίζετε αυτές τις νέες συνθήκες. Αρχίζετε να εστιάζετε σε πράγματα που είναι πραγματικά σημαντικά για εσάς και η ανάγνωση βιβλίων και εφημερίδων φέρνει μεγάλη χαρά στη ζωή σας.

Θα κοιμάστε καλύτερα.

© Depositphotos.com

Ο εγκέφαλος είναι πολύ ευαίσθητος στο φως και το μπλε φως από τα κινητά τηλεφωνά καθυστερεί την παραγωγή μελατονίνης. Ως αποτέλεσμα, η έλλειψη της μπορεί να δυσχεράνει τον ύπνο. Όταν σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε, ο ύπνος σας μπορεί να ομαλοποιηθεί.

Επίσης, παρατηρήθηκε ότι η μη χρήση κινητού τηλεφώνου στο υπνοδωμάτιο αυξάνει την ευτυχία και την ποιότητα ζωής. Η διάθεσή σας βελτιώνεται και βλέπετε τον κόσμο με νέα χρώματα.

Το μυαλό είναι ελεύθερο να ταξιδεύει ξανά.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Ο σύγχρονος κόσμος είναι χαοτικός και περιλαμβάνει πολλές πληροφορίες κάθε μέρα. Όταν τις λαμβάνετε συνεχώς και σε μεγάλη ποσότητα, ακόμα κι αν είναι θετικές, το συνηθίζετε. Σταματάει το μυαλό σας να ταξιδεύει νοερά.

Αρχίζει να αισθάνεστε όμορφα όταν σκέφτεστε κάτι ενώ στέκεστε στη γραμμή ή στο μετρό αντί να κοιτάτε ένα κινητό τηλέφωνο. Τώρα είστε πιο ανοιχτοί στην εξερεύνηση του εαυτού σας και των ανθρώπων γύρω σας.

Δείτε επίσης Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας Αν Σταματήσετε να Φοράτε Εσώρουχο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

υπερμεγέθεις καθρέφτες,διακόσμηση με υπερμεγέθεις καθρέφτες,ιδέες διακόσμησης με υπερμεγέθεις καθρέφτες,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού,διακόσμηση

37 Κομψές Ιδέες για Υπερμεγέθεις Καθρέφτες

DIY Μαριονέτες,παιδικές κατασκευές,για το παιδί,μαζί με το παιδί,DIY κατασκευές,επαναχρησιμοποιήση ρούχων

Πως να Φτιάξετε Μαριονέτες