in , , , ,

Πως να Φτιάξετε Μαριονέτες

DIY Μαριονέτες,παιδικές κατασκευές,για το παιδί,μαζί με το παιδί,DIY κατασκευές,επαναχρησιμοποιήση ρούχων
Πως να Φτιάξετε Μαριονέτες

Το κουκλοθέατρο μπορεί να εισαγάγει τα παιδιά (και τους ενήλικες) στον κόσμο της αφήγησης. Επιτρέπει τον πειραματισμό με τη γλώσσα, τις ιστορίες και πολλά ευφάνταστα παιχνίδια. Γίνεται ακόμα καλύτερο όταν οι μαριονέτες είναι χειροποίητες, δημιουργώντας ώρες διασκέδασης. Εισαγάγετε τα αγαπημένα σας μικρά παιδιά στη μαγεία του κουκλοθέατρου, βοηθώντας τα να δημιουργήσουν αυτές τις απλές μαριονέτες σκύλους, γάτες και ποντίκια. 11 DIY παιχνίδια που Μπορείτε να Φτιάξετε με τα Παιδιά σας

Θα χρειαστείτε:
Χοντρό χαρτόνι
Μαρκαδόρο
Ψαλίδι
3 ζευγάρια κάλτσες
Πιστόλι κόλλας
Τσόχες σε διαφορετικά χρώματα
Μάτια χειροτεχνίας
Πομ πομ

Σε ένα κομμάτι χαρτόνι, κάνετε έναν κύκλο με το μαρκαδόρο. Κόψτε τον με το ψαλίδι.

Γυρίστε μια κάλτσα προς την ανάποδη και διπλώστε τον κύκλο στη μέση. Απλώστε ζεστή κόλλα σε ολόκληρο τον κύκλο και στερεώστε τον στη μύτη της κάλτσας. Αφήστε να στεγνώσει και στη συνέχεια γυρίστε την κάλτσα από την καλή για να φτιάξετε το στόμα της μαριονέτας.

Για να φτιάξετε μια μαριονέτα σκύλου, κόψτε δύο στρογγυλεμένα, μακριά αυτιά από τσόχα. Κολλήστε τα στη μέση της κάλτσας. Κολλήστε τα μάτια, τη μύτη και τη γλώσσα. Εάν θέλετε, μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε ένα πομ πομ στο κεφάλι της μαριονέτας.

Δείτε επίσης DIY Κούκλες Ζωάκια από παλιές Κάλτσες

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Για να φτιάξετε τη μαριονέτα της γάτας, θα χρειαστείτε τα ίδια υλικά σε διαφορετικά χρώματα, αλλά θα πρέπει να αλλάξετε το σχήμα των αυτιών κόβοντας δύο τριγωνικά κομμάτια τσόχας.

Γυρίστε την κάλτσα από την ανάποδη, διπλώστε το χαρτονένιο κύκλο στη μέση, καλύψτε τον με ζεστή κόλλα και κολλήστε τον στη μύτη της κάλτσας. Αφήστε να στεγνώσει και γυρίστε την κάλτσα από την καλή.

Προσθέστε μια μικρή σταλιά κόλλας στο κάτω μέρος κάθε τριγώνου στο κέντρο. Διπλώστε το τρίγωνο στη μέση για να έχει σχήμα και να μπορεί να σταθεί. Κολλήστε τα αυτιά στη μέση της κάλτσας. Στη συνέχεια, κολλήστε τα μάτια, τη μύτη, τη γλώσσα και το πομ πομ.

ια να φτιάξετε τη μαριονέτα του ποντικιού, θα χρειαστείτε τα ίδια υλικά με τις άλλες δύο μαριονέτες εκτός από το ότι θα χρειαστεί να κόψετε δύο μικρά στρογγυλεμένα αυτιά.

Γυρίστε την κάλτσα από την ανάποδη, διπλώστε το χαρτονένιο κύκλο στη μέση, καλύψτε τον με ζεστή κόλλα και κολλήστε τον στη μύτη της κάλτσας. Αφήστε να στεγνώσει και γυρίστε την κάλτσα από την καλή.

Βάλτε λίγη κόλλα στο κάτω άκρο κάθε αυτιού και ζουλήξτε τα για να πάρουν σχήμα. Στη συνέχεια, κολλήστε τα μάτια, τη μύτη, τη γλώσσα και το πομ πομ.

Απολαύστε τις μαριονέτες σας!

πηγή φωτό

Δείτε ακόμη Παιδικές κατασκευές με ρολά χαρτιού υγείας! Πώς να Φτιάξετε μια Μαριονέτα Κουτάβι [πλήρης οδηγός]

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μη χρήση κινητού τηλεφώνου,κινητό τηλέφωνο,χρήσιμα,συμβουλές,υγεία,συμβουλές υγείας

Τι θα Συμβεί εάν Σταματήσετε να Χρησιμοποιείτε Κινητό Τηλέφωνο

tie dye πασχαλινά αυγά,βάψιμο πασχαλινών αυγών,πασχαλινά αυγά,πασχαλινά διακοσμητικά,Πάσχα

Πώς να Φτιάξετε Tie Dye Πασχαλινά Αυγά