in , ,

Πώς να Φτιάξετε Tie Dye Πασχαλινά Αυγά

tie dye πασχαλινά αυγά,βάψιμο πασχαλινών αυγών,πασχαλινά αυγά,πασχαλινά διακοσμητικά,Πάσχα
Πώς να Φτιάξετε Tie Dye Πασχαλινά Αυγά

Χρησιμοποιήστε Tie Dye Πασχαλινά Αυγά ως κεντρικό διακοσμητικό για το Πασχαλινό τραπέζι σας. Είναι τόσο εύκολο να φτιαχτούν και κανένα δεν μοιάζει με άλλο. 5 Διαφορετικοί Τρόποι να Βάψετε Πασχαλινά Αυγά

Θα χρειαστείτε:
Σφιχτά βραστά αυγά
Χρωστικές τροφίμων σε διάφορα χρώματα
Ξύδι
Νερό
Μπουκάλι ψεκασμού
Χαρτί κουζίνας
Γυάλινο πυρίμαχο ταψί
Γάντια από βινύλιο, καουτσούκ ή λατέξ
Λαστιχάκια

Στρώστε το γυάλινο ταψί με τρία κομμάτια χαρτιού κουζίνας. Γεμίστε το μπουκάλι ψεκασμού με ίσα μέρη ξύδι και νερό, και ψεκάστε το πάνω χαρτί. Τα δύο από κάτω θα απορροφήσουν την υπερβολική υγρασία.

Τυλίξτε ένα σφιχτό βραστό αυγό στο βρεγμένο χαρτί και ασφαλίστε το με ένα λαστιχάκι στο πάνω μέρος του αυγού. Φορέστε τα γάντια.

Δείτε ακόμη Πώς να Διακοσμήσετε Πασχαλινά Αυγά με Μοναδικούς Τρόπους

Αφαιρέστε το καπάκι από το μπουκάλι της χρωστικής τροφίμων, τοποθετήστε την άκρη απευθείας στο βρεγμένο χαρτί και πιέστε το χρώμα στο αυγό. Υπάρχουν συνήθως πτυχώσεις στο χαρτί , οπότε φροντίστε να τις καλύψετε με το χρώμα. Επιλέξτε δύο έως τρία διαφορετικά χρώματα και βάψτε τα εναλλάξ γύρω από το αυγό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μόλις καλύψετε το τυλιγμένο αυγό με τα χρώματα, ψεκάστε το με το διάλυμα ξιδιού και νερού, ώστε τα χρώματα να αναμειχθούν μεταξύ τους. Μην μουλιάσετε το χαρτί. Απλώς ψεκάστε αρκετά ώστε τα χρώματα να τρέξουν λίγο. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το αυγό στο χέρι σας και πιέστε το απαλά για να βεβαιωθείτε ότι κάθε μέρος του έρχεται σε επαφή με το βρεγμένο χαρτί.

Αφήστε τα αυγά στο χαρτί κουζίνας για περίπου μία ώρα, ώστε τα χρώματα να στεγνώσουν. Κάντε υπομονή. Όσο περισσότερο αφήνετε τα αυγά στο χαρτί, τόσο πιο έντονα θα είναι τα χρώματα. Μην ανησυχείτε εάν τα χρώματα στο χαρτί φαίνονται θαμπά. Θα είναι ζωντανά και λαμπερά στο τσόφλι των αυγών.

Σκίστε το βρεγμένο χαρτί κουζίνας και θα δείτε πώς τα χρώματα αναμίχθηκαν και πώς οι πτυχές και η υφή της χαρτοπετσέτας δημιούργησαν ένα μοτίβο μπατίκ στο αυγό. Εάν υπάρχουν σημεία στο αυγό που έμειναν άβαφτα, απλώς τρίψτε λίγο το βρεγμένο χαρτί για να γεμίσουν χρώμα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Βάψτε Πασχαλινά Αυγά με Ρύζι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY Μαριονέτες,παιδικές κατασκευές,για το παιδί,μαζί με το παιδί,DIY κατασκευές,επαναχρησιμοποιήση ρούχων

Πως να Φτιάξετε Μαριονέτες

θεραπείες για υγιή μαλλιά,θεραπείες για λαμπερά μαλλιά,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

7 Γρήγορες Θεραπείες για Υγιή και Λαμπερά Μαλλιά