in ,

DIY Time! Πώς να Φτιάξετε Στριφογυριστά Κεριά και λαμπάδες

στριφογυριστά κεριά,DIY κατασκευές,DIY διακοσμητικά

Μια από τις πιο όμορφες DIY κατασκευές στο Pinterest και στο TikTok είναι κεριά που στρίβονται με δημιουργικούς τρόπους. Πώς φτιάχνονται; Είναι πραγματικά τόσο εύκολο όσο φαίνεται; Πώς τα κεριά δεν σπάνε ενώ λυγίζουν; Οι απαντήσεις παρακάτω. DIY Μοναδικά Ψεύτικα Διακοσμητικά Κεριά! Φτιάξτο μόνος σου!

Πράγματα που θα χρειαστείτε
Ίσια κεριά κηροπήγιου
Ψηλό βάζο
Στενό βαζάκι
Ζεστό νερό
Κρύο νερό
Πιστόλι κόλλας

Για αυτή την κατασκευή, θα χρειαστείτε ίσια κεριά κηροπήγιου οπού η διάμετρος είναι η ίδια σε όλο το μήκος του κεριού. Έχουν μήκος συνήθως 25 ή 30 εκατοστά. Αποφύγετε τα κωνικά κεριά με στενότερο άκρο γιατί μπορεί να σπάσει κατά το στρίψιμο.

Γεμίστε ένα βάζο με ζεστό νερό από τη βρύση με τη στάθμη του να είναι αρκετά ψηλότερη από το μήκος των κεριών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν πλαστικό κουβά μια πλαστική μπανιέρα ή ένα μακρύ βαθύ πυρίμαχο ταψί. Μην χρησιμοποιείτε βραστό νερό.

Τοποθετήστε τα κεριά στο ζεστό νερό για 15 έως 20 λεπτά. Θα ξέρετε ότι είναι έτοιμα όταν μπορούν να λυγίσουν με πολύ λίγη προσπάθεια.

Για σπειροειδές κερί

Τοποθετήστε το κερί σε επίπεδη επιφάνεια. Χρησιμοποιώντας ένα στενό βαζάκι ως πλάστη, επιπεδώστε το κερί αλλά αφήστε πάνω και κάτω 2,5 εκατοστά. Γυρίστε το κερί και επιπεδώστε την άλλη πλευρά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Στρίψτε αργά το κερί και τα δύο χέρια. Μπορείτε να μεταβάλλεται τη δύναμη της περιστροφής για να δημιουργήσετε διαφορετικά σπειροειδή σχήματα.

Όταν είστε ευχαριστημένοι με τη σπείρα, βεβαιωθείτε ότι είναι απόλυτα ευθεία πάνω και κάτω, τοποθετήστε το κερί κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό για να “παγώσει” τη σπείρα.

Δείτε ακόμη DIY – Πώς να φτιάξουμε εύκολα Μαρμάρινα Κεριά!

Για κερί σε σχήμα S”

Αφαιρέστε το κερί από το ζεστό νερό και λυγίστε το σε δύο σημεία για να δημιουργήσετε ένα σχήμα “S” (ή ένα σχήμα “Z” ανάλογα με το πώς το βλέπετε).

Κρατήστε το κερί σε μια επίπεδη επιφάνεια και συνεχίστε να το λυγίζετε έως ότου η κάτω βάση είναι επίπεδη πάνω στο τραπέζι και η άκρη δείχνει ευθεία προς τα πάνω. Αφήστε το για να βεβαιωθείτε ότι το κερί στέκεται από μόνο του.

Μια μεμβράνη μπορεί να αναπτυχθεί όταν το κερί είναι στο ζεστό νερό. Για να φύγει απλώς τρίψτε την με τα δάχτυλα ή με μια χαρτοπετσέτα.

Βάλτε το κερί κάτω από κρύο νερό ή τοποθετήστε το σε ένα μπολ με κρύο νερό.

Ενωμένα στριφτά κεριά

Λυγίστε το κερί σε γωνία 90 μοιρών στη μέση περίπου.

Με την κορυφή του κεριού να δείχνει προς τα πάνω, στρέψτε το κάτω μέρος του κεριού γύρω από ένα στενό βαζάκι για να δημιουργήσετε ένα γάντζο.

Επαναλάβετε με το δεύτερο κερί, ώστε να έχετε δύο κεριά με γάντζους στην ίδια κατεύθυνση. Τοποθετήστε τα σε κρύο νερό για να στερεοποιήσετε τα σχήματα.

Τοποθετήστε με το πιστόλι λίγη κόλλα στη βάση του ενός κεριού. Πιέστε τη βάση του άλλου κεριού πάνω στην κόλλα και κρατήστε τα μέχρι να κολλήσουν καλά, περίπου ένα λεπτό.

Αυτά τα στριφογυριστά κεριά είναι όμορφα ως μοντέρνα γλυπτά. Ωστόσο, τα σχήματά τους δεν είναι ιδανικά για καύση, καθώς το κερί θα στάζει παντού. Οπότε χρησιμοποιείστε τα αυστηρά για διακοσμητικούς σκοπούς.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Φανταστική ιδέα! Πώς να φτιάξουμε κεριά σε σχήμα αναψυκτικού! – {ΒΙΝΤΕΟ}

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αβοκάντο,καθημερινή κατανάλωση,οφέλη,υγεία,διατροφή,συμβουλές

Τι θα Συμβεί στο Έντερο σας εάν Τρώτε Αβοκάντο Καθημερινά

μούδιασμα χεριών στον ύπνο,αιτίες,αντιμετώπιση,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα

Γιατί τα Χέρια Μουδιάζουν όταν Κοιμάστε και Πώς να το Σταματήσετε