in , ,

Πώς να Επιλέξετε Σωστά Κρέας

Πώς να Επιλέξετε Σωστά Κρέας
Πώς να Επιλέξετε Σωστά Κρέας

Αν σας αρέσουν τα ψητά και το μπάρμπεκιου η επιλογή του σωστού κρέατος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αλλά μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να επιλέξετε το καλύτερο κρέας. Οι επαγγελματίες σεφ μας αποκάλυψαν τι να προσέξετε ώστε να επιλέξετε το πιο νόστιμο κρέας για το επόμενο γεύμα σας. 12 Προϊόντα που Μαγειρεύουμε Λάθος

Παχύ και σκληρό

© Depositphotos.com

Νιώστε το κομμάτι κρέας που σκοπεύετε να αγοράσετε. Οι επαγγελματίες σεφ προτείνουν ότι το κρύο κρέας δεν πρέπει να είναι μαλακό. Το λίπος είναι σκληρό όταν είναι κρύο, οπότε το σωστά αποθηκευμένο κρέας πρέπει να είναι σκληρό.

Κόκκινο χρώμα

© Depositphotos.com

Οι σεφ μας υπενθυμίζουν ότι το χρώμα του κρέατος πρέπει να είναι ευδιάκριτο σε όλο το κομμάτι. Όσο πιο ανοιχτό είναι το κόκκινο χρώμα, τόσο πιο τρυφερό είναι. Το κατάλληλο κρέας δεν είναι ποτέ καφέ ή γκρι, ακόμη και στις άκρες. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αγοράζετε συσκευασμένο κρέας. Ελέγξτε κάθε πλευρά του πακέτου.

Με τι έχει τραφεί το ζώο

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Προσπαθήστε να μάθετε με τι τράφηκε το ζώο. Μπορείτε να λάβετε αυτές τις πληροφορίες στο πακέτο ή μπορείτε να ρωτήσετε τον κρεοπώλη. Οι επαγγελματίες σεφ συμφωνούν ότι οι αγελάδες που τρώνε πράσινο γρασίδι παρέχουν την καλύτερη γεύση κρέατος με εξαιρετική ποιότητα λίπους.

Για ποιο λόγο το χρειάζεστε;

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Πριν αγοράσετε κρέας, προ-αποφασίστε για το μενού σας. Το φθηνότερο κρέας μπορεί να χρειαστεί μεγαλύτερη επεξεργασία. Γενικά, όσο πιο έμπειροι είστε στο μαγείρεμα, τόσο μεγαλύτερες είναι οι δυνατότητές σας με το κρέας.

Δείτε ακόμη ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ: Έχει λευκές γραμμές στη σάρκα; Δώστε προσοχή, δεν είναι τόσο αθώες!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Το χρώμα και η περιεκτικότητα του λίπους

© Depositphotos.com

Αυτές οι συμβουλές από σεφ για το λίπος θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο κρέας για μαγείρεμα.

  • Οι σεφ αποκαλούν το λίπος που είναι διάσπαρτο, «μαρμάρινο». Λένε ότι προσφέρει στο παρέχει κρέας εντονότερη γεύση. Ωστόσο, υπερβολικό λίπος θα κάνει το κρέας σκληρό.
  • Το λίπος από νεαρά ζώα είναι λευκό και όσο μεγαλύτερο γίνεται πιο κιτρινωπό. Οι σεφ δηλώνουν ότι το κρέας από μεγαλύτερα ζώα έχει εντονότερη γεύση. Αν και είναι λιγότερο τρυφερό.
  • Μια λιπαρή επίστρωση βοηθά στη ζουμερότητα του κρέατος.

Η τιμή είναι επίσης σημαντική.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Οι σεφ προτείνουν να διαλέξετε ένα μικρότερο κομμάτι από πιο ακριβό κρέας υψηλής ποιότητας. Λένε ότι η εκτιμώμενη μερίδα κρέατος για ένα άτομο πρέπει να είναι 120-200 γραμμάρια ανά πιάτο, ανάλογα με το κρέας και τον τύπο του γεύματος που κάνετε.

Γίνετε φίλοι με τον χασάπη σας.

© Depositphotos.com

Γνωρίζοντας το χασάπη με το μικρό του όνομα και συμμετέχοντας σε μικρές συζητήσεις μαζί του, θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για τις αγορές σας.

Δείτε επίσης 9 Είδη Ψαριών που Δεν Πρέπει να Τρώτε και πώς να επιλέξετε Φρέσκα ψάρια!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τι θα Συμβεί εάν Δεν Λαμβάνετε Αρκετό Ήλιο

Τι θα Συμβεί εάν Δεν Λαμβάνετε Αρκετό Ήλιο

5 Φοβεροί Τρόποι για να Αλλάξετε τις Γόβες σας

5 Φοβεροί Τρόποι για να Αλλάξετε τις Γόβες σας