in , , ,

Γιατί Δεν Πρέπει να Φοράτε Κοσμήματα Όταν Κοιμάστε

Γιατί Δεν Πρέπει να Φοράτε Κοσμήματα Όταν Κοιμάστε
Γιατί Δεν Πρέπει να Φοράτε Κοσμήματα Όταν Κοιμάστε

Πολλοί έχουν ένα αγαπημένο κόσμημα που δεν το βγάζουν ποτέ. Και μερικές φορές, είσαστε πολύ κουρασμένες για να βγάλετε όλα αυτά τα δαχτυλίδια και τα βραχιόλια πριν κοιμηθείτε. Όμως, ο ύπνος με τα κοσμήματά σας μπορεί να μην είναι ασφαλής για την υγεία σας ούτε για τους πολύτιμους λίθους σας. Γιατί ο Ύπνος με Ανεμιστήρα Μπορεί να Βλάψει την Υγεία μας

Θα είναι δύσκολο να βγάλετε το δαχτυλίδι σας το πρωί.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι τα χέρια και τα δάχτυλά σας φαίνονται ελαφρώς πρησμένα το πρωί. Αυτό συμβαίνει επειδή, όταν κοιμόμαστε, τα υγρά συσσωρεύονται μέσα στους ιστούς. Εάν αποκοιμηθείτε φορώντας ένα δαχτυλίδι, θα είναι πολύ πιο δύσκολο να το βγάλετε το πρωί. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε υγρό σαπούνι ή φυτικό λάδι για να γλιστρήσει ή να βάλετε το χέρι σας σε παγωμένο νερό για να μειώσετε το πρήξιμο.

Μπορεί να διαταράξει τον ύπνο.

© Shutterstock.com

Ο ύπνος με ένα κολιέ μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη βραδινή σας ανάπαυση, ειδικά εάν στριφογυρνάτε συνέχεια ανάμεσα στα σεντόνια. Οι αλυσίδες μπορεί να μπερδευτούν στα μαλλιά ή να τυλιχτούν γύρω από το λαιμό σας, διαταράσσοντας τον ύπνο σας.

Μπορεί να ερεθίσει το δέρμα.

© Shutterstock.com

Ορισμένα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή κοσμημάτων, όπως το νικέλιο, μπορεί να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις και να προκαλέσουν φαγούρα και κοκκινίλες στο δέρμα. Και παρόλο που ο χρυσός και το ασήμι μπορεί να ακούγονται σαν μια ασφαλής επιλογή, συχνά περιέχουν και άλλα μέταλλα. Εάν έχετε ευαίσθητο και επιρρεπές σε αλλεργίες δέρμα, βεβαιωθείτε ότι τα κοσμήματά σας είναι κατασκευασμένα το λιγότερο από χρυσό 14 καρατιών . Τα περισσότερα καράτια σημαίνουν ότι ο χρυσός είναι καθαρότερος και λιγότερο πιθανό να προκαλέσει αντίδραση.

Δείτε ακόμη 10 Συμβουλές για να Κοιμάστε Καλύτερα τη Νύχτα

Οι λοβοί των αυτιών μπορεί να κρεμάσουν.

© Depositphotos.com, © Shutterstock.com

Εάν κοιμάστε με σκουλαρίκια καραφάκια μπορεί να προκαλέσει δυσφορία, ενώ μεγάλα και βαριά σκουλαρίκια μπορεί να επιμηκύνουν τους λοβούς των αυτιών σας. Οι λοβοί χάνουν την ελαστικότητα με την πάροδο των ετών και αν δεν τους δώσετε λίγο χρόνο να ξεκουραστούν τη νύχτα, μπορεί να κρεμάσουν. Το να φοράτε σκουλαρίκια τη νύχτα μπορεί επίσης να τα κάνει να μυρίζουν άσχημα. Όταν το σμήγμα που εκκρίνεται από το δέρμα αναμιγνύεται με νεκρά κύτταρα του δέρματος και βακτήρια, μπορεί να κάνει τα τρυπήματα σας αρκετά δύσοσμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση μικροβίων.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Εάν δεν βγάζετε τα κοσμήματά σας για να το καθαρίσετε σωστά, μπορεί να γίνουν έδαφος αναπαραγωγής για βρωμιά και μικρόβια. Δαχτυλίδια που έρχονται σε στενή επαφή με το δέρμα λειτουργούν ως παγίδες υγρασίας, δημιουργώντας ένα τέλειο περιβάλλον για την ανάπτυξη τους.

Δεν είναι καλό για τα κοσμήματά σας.

© Depositphotos.com

Παρόλο που πολλοί άνθρωποι έχουν τη συνήθεια να κοιμούνται με το δαχτυλίδι αρραβώνων ή τη βέρα, είναι καλύτερο να τα βγάλετε πριν πάτε για ύπνο για να τα διατηρήσετε στην καλύτερη τους κατάσταση. Εάν κάνετε ανήσυχο ύπνο, μπορείτε να το χτυπήσετε στο κρεβάτι ή στο κομοδίνο και να το σπάσετε. Όταν κοιμάστε με τα κοσμήματά σας μπορεί να μαυρίσουν, καθώς ο ιδρώτας καταλήγει στα κοσμήματα και τα θαμπώνει.

Δείτε επίσης 10 Ασυνήθιστες Συμβουλές για να Κοιμηθείτε Γρηγορότερα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μεταφορά Εικόνων με Ντεκουπάζ

Μεταφορά Εικόνων με Ντεκουπάζ

8 Τροφές για Έναν Καλό Ύπνο

8 Τροφές για Έναν Καλό Ύπνο