in , , , ,

9 Πράγματα που Φαίνονται Άσχημα στους Καλεσμένους μας

9 Πράγματα που Φαίνονται Άσχημα στους Καλεσμένους μας
9 Πράγματα που Φαίνονται Άσχημα στους Καλεσμένους μας

Όταν πηγαίνουμε στο σπίτι κάποιου, είναι φυσιολογικό να κοιτάζουμε γύρω και να βγάζουμε ορισμένα συμπεράσματα σχετικά με όσους μένουν εκεί, συμπεριλαμβανομένου του χαρακτήρα, των συνηθειών και του τρόπου ζωής τους. Ακόμη και οι πιο μικρές λεπτομέρειες μπορούν να αποκαλύψουν ενδιαφέροντα πράγματα. 12 Σχεδιαστικά Λάθη που Καταστρέφουν την Άνεση του Σπιτιού

Φθαρμένες παντόφλες

© Koldunov / Shutterstock

Τα φθαρμένα υποδήματα μπορούν να είναι πολύτιμα και αγαπημένα για τον ιδιοκτήτη τους. Ωστόσο, ενώ προσπαθούμε να τα αλλάζουμε αρκετά συχνά, τείνουμε να ξεχνάμε τις παντόφλες που επειδή είναι τόσο άνετες, δεν νοιαζόμαστε για τη φθορά τους. Σε τελική ανάλυση, ποιος άλλος θα τις δει;

Ωστόσο, εάν πρόκειται να έχετε επισκέπτες, θα πρέπει να τις αφήσετε στην άκρη. Είναι καλή ιδέα να έχετε ένα ζευγάρι παντόφλες για επισκέπτες που δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ από την οικογένειάς σας.

Υπολείμματα σαπουνιού

brightside

Μερικές φορές τείνουμε να πιστεύουμε ότι το να πετάξουμε ένα κομμάτι σαπούνι, ακόμα κι αν είναι πολύ μικρό, είναι πολύ δαπανηρό. Αλλά το μόνο που καταφέρνουμε είναι να αφήσουμε μικρά υπολείμματα σαπουνιού σε όμορφες σαπουνοθήκες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα δείτε ακόμη και έναν σωρό σε μια γωνία ενός ντουλαπιού μπάνιου σε ένα σπίτι ενός τσιγκούνη.

Καλύμματα επίπλων

© Marcelino Ramírez / East News

Παρά το γεγονός ότι οι κατασκευαστές επίπλων χρησιμοποιούν πολύ ανθεκτικά και αλέκιαστα υφάσματα, μπορούμε ακόμα να δούμε καλύμματα επίπλων σε πολλά σπίτια που όχι μόνο χαλούν τη διακόσμηση αλλά και απαιτούν συνεχή τακτοποίηση.

Ραγισμένα εμαγιέ πιατικά και σκεύη

© viliamm / age easyfotostock / East News

Οι μητέρες και οι γιαγιάδες μας χρησιμοποιούσαν εμαγιέ πιατικά και σκεύη, γι’ αυτό πολλοί τα έχουν κληρονομήσει και τα χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα ακόμη και φθαρμένα. Είναι αρκετά κατανοητό όταν μια 80χρονη κυρία δεν μπορεί να πετάξει ένα σκεύος που χρησιμοποιούσε τα τελευταία 30-40 χρόνια. Ωστόσο, η παρουσία τους στα σημερινά σπίτια προκαλεί μόνο ακαταστασία.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Ραγισμένα και χτυπημένα πιατικά

brightside

Μερικές φορές δυσκολευόμαστε να πετάξουμε ένα ραγισμένο ή χτυπημένο φλυτζάνι ή πιάτο για διαφορετικούς λόγους: ίσως δεν έχουμε χρόνο να το κάνουμε ή δεν μπορούμε να βρούμε μια καλή εναλλακτική λύση που μας αρέσει όσο το παλιό. Αυτός ο τρόπος σκέψης μπορεί να γίνει μια κακή συνήθεια, οπότε σταματάτε να παρατηρείτε τις μικρές ατέλειες στα πιατικά σας. Αλλά τέτοια φθαρμένα αντικείμενα δεν φαίνονται ποτέ όμορφα στο σπίτι κανενός.

Δείτε ακόμη 12 Κόλπα για Ευκολότερη Καθημερινότητα

Μια παλιά ψάθινη σκούπα

© DesignPicsInc / Deposit Photos

Σήμερα, τα καταστήματα είναι γεμάτα με διάφορες σύγχρονες και όμορφες σκούπες διαφορετικής σκληρότητας που μπορούν εύκολα και αποτελεσματικά να μαζεύουν μικρά σκουπίδια στο σπίτι. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν παλιές ψάθινες επειδή τις έχουν συνηθίσει με τα χρόνια. Όμως δεν φαίνονται καθόλου όμορφες και σπάνε με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, για να σκουπίσει κάποιος πρέπει να σκύψει, κάτι που δύσκολα βοηθά αυτούς που υποφέρουν από πόνο στην πλάτη.

Φθαρμένες πετσέτες κουζίνας

brightside

Κάθε κουζίνα έχει μια πετσέτα. Αλλά είναι άλλο πράγμα όταν η πετσέτα είναι καθαρή και άλλο όταν μοιάζει με ένα κομμάτι ύφασμα με τρύπες και προεξέχοντα νήματα. Μπορούμε να συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι αυτό το ύφασμα απορροφά την υγρασία καλύτερα, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: η αγορά είναι γεμάτη από τέλειες βαμβακερές πετσέτες σε οικονομικές τιμές που απορροφούν και καθαρίζουν επίσης.

Κλινοσκεπάσματα που έχουν πλυθεί πολλές φορές

brightside

Τα κλινοσκεπάσματα είναι μια άλλη λεπτομέρεια που μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα και τη στάση μας απέναντι στο σπίτι μας. Φαίνεται ότι κανείς δεν βλέπει που κοιμάστε, αλλά ακόμη και μια μαξιλαροθήκη που έχει πλυθεί πολλές φορές μπορεί να αποκαλύψει την πραγματική προσωπικότητά σας. Συνήθως, το φθηνότερο ύφασμα αρχίζει να φθείρετε πιο γρήγορα, ενώ τα υψηλής ποιότητας και ακριβά υφάσματα μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και εξακολουθούν να φαίνονται υπέροχα.

Προστατευτικό κάλυμμα σε νέα αντικείμενα

brightside

Όταν οι τηλεοράσεις με τηλεχειριστήρια μπήκαν στην αγορά για πρώτη φορά, πολλοί άνθρωποι είχαν μια εξαιρετικά προσεκτική στάση για αυτό το θαύμα της τεχνολογίας και προσπάθησαν να προστατεύσουν τέτοια αντικείμενα με απίστευτη προσοχή. Ωστόσο, στις μέρες μας, η τεχνολογία έχει γίνει κοινό κομμάτι της ζωής και μπορείτε να αγοράσετε τηλεχειριστήριο από οποιοδήποτε κατάστημα. Τώρα, μόνο τα πιο τσιγκούνικα άτομα τοποθετούν πλαστικές σακούλες ή ειδικά καλύμματα στα τηλεχειριστήρια και δεν αφαιρούν την προστατευτική μεμβράνη από κανένα νέο εξοπλισμό.

Δείτε επίσης 10 Απλά Κόλπα Καθαριότητας που θα σας πάρουν το Μυαλό!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πόσα Φλιτζάνια Καφέ Καθημερινά Ωφελούν την Υγεία

Πόσα Φλιτζάνια Καφέ Καθημερινά Ωφελούν την Υγεία

Πώς να Διακοσμήσετε με Ρουστίκ Στιλ το Μπάνιο

Πώς να Διακοσμήσετε με Ρουστίκ Στιλ το Μπάνιο