in , , ,

16 Μικρά Πράγματα που Δείχνουν τις Γυναίκες Μεγαλύτερες

16 Μικρά Πράγματα που Δείχνουν τις Γυναίκες Μεγαλύτερες
16 Μικρά Πράγματα που Δείχνουν τις Γυναίκες Μεγαλύτερες

Μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του μακιγιάζ και των ρούχων είναι η απόκρυψη ατελειών και η ανάδειξη των προσόντων σας. Αλλά πολύ συχνά, όταν οι γυναίκες φορούν λάθος μακιγιάζ ή ρούχα φαίνονται πολύ μεγαλύτερες από ό, τι είναι στην πραγματικότητα.

Πάρα πολλά προϊόντα ομορφιάς

brightside

Η ύπαρξη πάρα πολλών προϊόντων ομορφιάς σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες και κουρασμένες. Αν θέλετε να φαίνεστε φρέσκιες, είναι καλύτερα να μην κάνετε smokey μάτια, κόκκινα χείλη και να επισημάνετε τα ζυγωματικά. Όταν το μακιγιάζ είναι πολύ φωτεινό ή αφύσικο, φαίνεται κάπως ακατάστατο.

7 κόλπα αντιγήρανσης που πρέπει να ακολουθεί κάθε γυναίκα μετά τα 40 για να δείχνει νεότερη από την ηλικία της

Μπορντό ρούχα

© IPA / ABACA / Abaca / East News, © AFP / East News

Το μπορντό κάνει τις γυναίκες να φαίνονται μεγαλύτερες ενώ οι φωτεινές αποχρώσεις σας κάνουν να φαίνεστε νεότερες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το μπορντό πρέπει να είναι πάντα μακριά από το πρόσωπο. Ένας κλασικός συνδυασμός θα ήταν μια μπορντό φούστα ή παντελόνι με ανοιχτόχρωμη μπλούζα ή πουλόβερ. Εάν έχετε μπορντό μπλουζάκια, είναι καλύτερα να προσθέσετε κάτι πιο φωτεινό πιο κοντά στο πρόσωπό σας, όπως ένα ανοιχτόχρωμο πουκάμισο, κασκόλ ή γιακά.

Κλασικά ρούχα κατασκευασμένα από συγκεκριμένα υφάσματα

© GEORGE ROGERS / SIPA / Sipa Press Russia / East News, © East News

Ρούχα από τουίντ θα κάνουν πάντα μια γυναίκα να φαίνεται μεγαλύτερη. Τέτοια ρούχα θεωρούνται αντικέ, οπότε πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές. Είναι καλύτερα να φοράτε απαλά υλικά χωρίς πολλά σχέδια, τα οποία παρεμπιπτόντως, μπορούν να κάνουν το σώμα να φαίνεται παχύτερο.

Επαγγελματική ενδυμασία

© PacificCoastNews.com / East News, © FaceToFace / REPORTER / East News

Τα άτομα που φορούν στολές και επαγγελματικά κοστούμια φαίνονται μεγαλύτερα. Εάν δεν μπορείτε να αποφύγετε μια επαγγελματική ενδυμασία, είναι καλύτερα να επιλέξετε casual μοντέλα. Λίγες λεπτομέρειες, όπως τυλιγμένα μανίκια, διαφορετικά χρωματιστά παντελόνια και ένα σακάκι, θα κάνουν την εμφάνιση πιο φρέσκια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Διπλοσάγονο

© LOIC VENANCE / AFP / East News, © AP / Associated Press / East News

Επειδή το κεφάλι στρέφεται προς τα κάτω, οι μύες του προσώπου και του λαιμού γίνονται ατροφικοί. Έτσι το δέρμα «γλιστρά» προς τα κάτω, σχηματίζοντας ένα δεύτερο πηγούνι και ρυτίδες. Εκτός από αυτό, το πρόσωπο αρχίζει να φαίνεται θλιμμένο, το οποίο προσθέτει επίσης επιπλέον χρόνια. Γι’ αυτό όταν περπατάτε, εργάζεστε σε υπολογιστή ή χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, προσπαθήστε να κρατήσετε το κεφάλι σας προς τα πάνω.

Σκούρα πούδρα ή ρουζ κάτω από τα ζυγωματικά

© Associated Press / East News, © Allstar / Graham Whitby Boot / Mary Evans Picture Library / East News

Πολλές γυναίκες φορούν ρουζ και σκούρα πούδρα κάτω από τα ζυγωματικά τους, κάνοντας τα μάγουλα να φαίνονται πολύ χαμηλά. Αυτή η λεπτή λεπτομέρεια σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες. Για να επιτύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ανοιχτότερες αποχρώσεις ώστε να φαίνονται πιο ψηλά.

Κραγιόν μαργαριτάρι

© AFP / East News, © Allstar / Cinetext / Mark Liley / Mary Evans Picture Library / East News

Όσο μεγαλύτερη είναι μια γυναίκα, τόσο περισσότερες ρυτίδες έχει και οι γωνίες των χειλιών αρχίζουν να κατεβαίνουν. Και τέτοια κραγιόν τονίζουν μόνο όλες αυτές τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία. Εκτός αυτού, κάνουν τη συνολική εμφάνιση να φαίνεται φθηνότερη.

Μακιγιάζ στις κάτω βλεφαρίδες

© East News

Η υπερβολική μάσκαρα στα μάτια φαίνεται πάντα αφύσικη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις κάτω βλεφαρίδες οπού η χρήση υπερβολικής μάσκαρας κάνει την εμφάνιση να φαίνεται βαριά και τονίζει τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια. Εκτός αυτού, η μάσκαρα μπορεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση των μαύρων κύκλων. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται να βάλετε μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες.

10 Μικρά Πράγματα που Κάνουν Κάθε Γυναίκα να Φαίνεται Ακατάστατη

Σκούρο κραγιόν

brightside

Τα σκούρα χρώματα αυξάνουν την αντίθεση με το δέρμα και κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο λεπτά από ό, τι στην πραγματικότητα. Εκτός αυτού, με την ηλικία, τα χείλη χάνουν το φούσκωμα τους και οι γραμμές τους γίνονται πιο ωχρές. Ως αποτέλεσμα, το κραγιόν απλώνεται πέρα από τα περιγράμματα. Τίποτα δεν σε κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες όσο το σκούρο κραγιόν παντού.

Λεπτά φρύδια με microblading

© East News

Τα λεπτά φρύδια ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Αλλά ακόμη και τώρα, ορισμένες γυναίκες ακολουθούν αυτήν την τάση. Και δεν αφαιρούν απλώς τις τρίχες αλλά στην πραγματικότητα κάνουν microblading σε αυτό το σχήμα. Αλλά τέτοια φρύδια αναπόφευκτα κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται μεγαλύτερο και τα μάτια χάνουν την έκφρασή τους, ειδικά εάν δεν έχετε επιπλέον μακιγιάζ.

Ένα πολύ ευκρινές περίγραμμα χειλιών

© Wiese / face to face / FaceToFace / REPORTER / East News, © LOUIS JOHNNY / SIPA / East News

Πολύ συχνά, το να κάνετε το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι σας δείχνει μεγαλύτερες και τα χείλη να φαίνονται μικρά. Για να φαίνεστε νεότερες, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ένα ευκρινές περίγραμμα. Θα φαίνονται έτσι τα χείλη πιο φυσικά. Ένα άλλο λάθος είναι να καλύψετε τα χείλη με μολύβι και να τα αφήσετε έτσι. Αυτό θα στεγνώσει τα χείλη και θα αποκαλύψει κάθε ρυτίδα και γραμμή. Επομένως, είναι καλύτερα να προσθέσετε λίγο lip gloss.

Τσόχινα καπέλα

© Sahara / MEGA / East News, © PacificCoastNews.com / East News

Τα τσόχινα καπέλα είναι ντεμοντέ και σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα σκούρα. Ωστόσο, υπάρχουν εξαιρέσεις. Εάν ένα καπέλο είναι ανοιχτόχρωμο ή ακόμα και φωτεινό, μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτό που φοράτε με αυτό έχει σημασία επίσης.

Μια τεράστια τσάντα

© PacificCoastNews / Avalon.red / East News, © MEGA / Mega Agency / East News

Μια γιγαντιαία τσάντα για να τοποθετήσετε όλα τα αντικείμενα του σπιτιού μετατρέπει γρήγορα ένα μοντέρνο κορίτσι σε γριά, αποκαλύπτοντας πόσο μακριά έχετε μείνει πίσω στις τάσεις της μόδας. Τις περισσότερες φορές, απλά χρειάζεστε μια μεσαίου μεγέθους τσάντα για όλα σας τα πράγματα. Είναι πολύ πιο κομψό.

Φουντωτά μαλλιά

© EVERETT COLLECTION / East News, © face to face / FaceToFace / REPORTER / East News

Τα φουντωτά μαλλιά δεν φαίνονται πάντα καλά, ακόμη και σε πολύ μικρά κορίτσια. Ένα τέτοιο χτένισμα δίνει έμφαση στα ελαττώματα του δέρματος, παραμορφώνει το σχήμα του προσώπου και σας δείχνει μεγαλύτερες. Για μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, μπορείτε να προσθέσετε λίγη ακαταστασία. Θα κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο απαλό και νεότερο.

Τεράστια κοσμήματα

© Velengurin Vladimir / Komsomolskaya Pravda / East News

Τα χέρια με δαχτυλίδια που έχουν υπερμεγέθη πετράδια πάνω τους φαίνονται τεράστια. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ότι τέτοια κοσμήματα σας φέρνουν πίσω στην εποχή των βασιλιάδων. Στον σύγχρονο κόσμο, τέτοια κοσμήματα φαίνεται ξεπερασμένα και προσθέτουν 10-15 χρόνια σε όποια τα φοράει.

Τεράστια περιλαίμια

© Jesal Parshotam, PacificCoastNews.com / East News, © PacificCoastNews / East News

Το Φθινόπωρο και το Χειμώνα, πολλές γυναίκες προτιμούν τέτοια περιλαίμια, αλλά τις δείχνουν μεγαλύτερες. Είναι πολύ άβολα και είναι δύσκολο να διατηρήσετε σωστά τις αναλογίες του ρούχου σας. Εκτός αυτού, η συνολική εμφάνιση του θυμίζει κάτι παλιομοδίτικο . Είναι καλύτερα να δείξετε μόνο το λαιμό.

12 Ρούχα που Δεν Πρέπει να Φορά Καμία Γυναίκα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

9 Πράγματα που Καταστρέφουν τη Διακόσμηση του Μπάνιου

Λάμψε στα Φετινά Χριστούγεννα! 25 Ιδέες για Ασημένια Χριστουγεννιάτικα Δέντρα

Λάμψε στα Φετινά Χριστούγεννα! 25 Ιδέες για Ασημένια Χριστουγεννιάτικα Δέντρα