in

Τι Λαιμόκοψη να Επιλέξετε Ανάλογα με τον Σωματότυπό σας

Μερικές φορές μια μικρή αλλαγή μπορεί να είναι η νύχτα και τη μέρα, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τη μόδα. Σήμερα, εστιάζουμε στον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να επιλέξουμε το σωστό είδος λαιμόκοψης ανάλογα με τον τύπο του σώματος. Δεν πρόκειται για τη δημιουργία κανόνων που πρέπει να ακολουθούνται αλλά περισσότερο για μερικά κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας για να αναδείξετε την εμφάνισή σας.

Μια στρογγυλή λαιμόκοψη

© emrata / Instagram© thaligarcia / Instagram

Πρόκειται για τον κλασικό σχεδιασμό σε στρογγυλό σχήμα. Είναι κοντά στο λαιμό και προσελκύει κυρίως την προσοχή των ανθρώπων στο πρόσωπο και τους ώμους. Η εγγύτητά του με το πηγούνι δημιουργεί την ψευδαίσθηση μεγαλύτερου στήθους και μικρότερου λαιμού.

Γυναίκες με μακρύ λαιμό και λεπτά πρόσωπα, καθώς και εκείνες με μεγάλους ώμους ή μεσαία ή μικρά στήθη, μπορούν να επωφεληθούν επειδή βοηθά στην ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς τους.

Μια τετράγωνη λαιμόκοψη

View this post on Instagram

??

A post shared by Anna Kendrick (@annakendrick47) on

Αυτό το vintage στυλ είναι πάντα μια καλή επιλογή για να προσθέσετε μια ειδική πινελιά στο ντύσιμο σας. Επιπλέον, το τετράγωνο σχήμα μπορεί να δημιουργήσει αντίθεση για να αναδείξετε τις καμπύλες σας.

Αυτός ο σχεδιασμός είναι ιδανικός για κορίτσια με μεγαλύτερα στήθη επειδή αποκαλύπτει αρκετό σώμα χωρίς να δείχνει πάρα πολύ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δώσει την εντύπωση ότι έχετε μεγαλύτερο λαιμό ή φαρδύτερους ώμους, καθώς όλη η ιδέα πίσω από αυτό είναι ακριβώς η δημιουργία αυτού του τύπου αντίθεσης μεταξύ του στήθους και του λαιμού.

Η λαιμόκοψη V

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό σχέδιο που ευνοεί όλους τους τύπους σώματος, αλλά πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη το βάθος της.
Ο λαιμός V είναι πολύ ευέλικτος. Ένας κοντύτερος λαιμός V είναι ιδανικός για γυναίκες με μικρά στήθη που θέλουν να τραβήξουν περισσότερη προσοχή στα πρόσωπά τους, ενώ ένας βαθύτερος λαιμός V θα επιμηκύνει τον κορμό των γυναικών με μεγαλύτερα στήθη. Είναι επίσης καλό σε γυναίκες με φαρδύ ώμο και κορμό καθώς δημιουργεί μια πιο ευθύγραμμη στάση. Τέλος, οι γυναίκες με μικρότερους λαιμούς θα παρατηρήσουν ότι οι λαιμοί V θα τους κάνουν να αισθάνονται πιο επιμήκεις.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Λαιμόκοψη με γιακά

© zendaya / Instagram© gigihadid / Instagram

Αυτό είναι ίσως το πιο κλασικό στυλ και ταιριάζει σε όλους τους τύπους σώματος. Αν θέλετε να επιτύχετε μια κλασική, γυναικεία εμφάνιση που με ένα άγγιγμα κομψότητας, αυτή είναι η σωστή επιλογή.

Αυτή λαιμόκοψη είναι ιδανική για γυναίκες με μεγάλο στήθος δημιουργώντας μια ομαλή εμφάνιση. Οι γυναίκες με μεσαίο ή μικρό στήθος μπορούν εύκολα να επιλέξουν ένα πιο στενό ρούχο. Όσες έχουν πολύ λεπτούς λαιμούς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κολάρο για να δώσουν την εντύπωση ότι έχουν μεγαλύτερο λαιμό.

Λαιμόκοψη με έξω τον ώμο

Ένα θηλυκό και φλερταδόρικο στιλ που αναδεικνύει το λαιμό και το πρόσωπό σας. Είναι ιδανικό για γυναίκες με στενούς ώμους καθώς τις επιμηκύνει οριζόντια. Είναι επίσης μια καλή επιλογή για γυναίκες με μεσαίο ή μικρό στήθος.

Ασύμμετρη λαιμόκοψη

© thaligarcia / Instagram© iskra / Instagram

Αυτή η πρωτοποριακή λαιμόκοψη είναι η τέλεια επιλογή για να τονίσετε την εμφάνισή σας χωρίς να χάσετε τη σοβαρότητα. Οι γυναίκες με στενούς ώμους και λεπτούς βραχίονες που θέλουν να διευρύνουν αυτά τα μέρη του σώματός τους για μια ειδική περίσταση θα πρέπει να την επιλέξουν.

Λαιμόκοψη χελώνα

© selenagomez / Instagram© taylorswift / Instagram

Μια λαιμόκοψη που εκτείνεται, σχεδόν αγγίζοντας το πηγούνι σας, αναφέρεται ως λαιμός χελώνας. Είναι ένας κομψός τρόπος για να αναβαθμίσετε οποιαδήποτε ενδυμασία, ενώ εξακολουθείτε να είστε casual. Μπορεί να φορεθεί ακόμη και με τζιν ή μίνι φούστα.

Είναι ιδανική για γυναίκες που έχουν μακρύτερα πρόσωπα ή λαιμούς. Εάν ανησυχείτε για το μήκος του λαιμού σας, εδώ είναι ένα κόλπο που μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε. Επιλέξτε μια μπλούζα ή ένα φόρεμα με λαιμό χελώνα που δεν είναι πολύ ψηλός. Θα πρέπει να υπάρχουν μερικά εκατοστά ακάλυπτου σώματος μεταξύ του πηγουνιού και του ενδύματος.

Λαιμόκοψη καρδια

Ρομαντικό και σαγηνευτικό, αυτό το στυλ λαιμόκοψης σε σχήμα καρδιάς ταιριάζει σε πολλούς διαφορετικούς τύπους σώματος.

Το άνοιγμα της, τραβάει την προσοχή στις καμπύλες γυναικών με μεγάλο στήθος, αλλά βοηθά επίσης στη δημιουργία περισσότερου όγκου για γυναίκες με μικρότερα στήθη. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επιμηκύνει τη σιλουέτα σας. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πιο λεπτές.

Λαιμόκοψη βάρκα

View this post on Instagram

Sunny mornings are the best ☀️

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Είναι μια άλλη εκλεπτυσμένη, κλασική επιλογή για γυναίκες που θέλουν να προσθέσουν μια πικάντικη πινελιά και αυθεντικότητα στην ενδυμασία τους. Είναι μια λαιμόκοψη που εκτείνεται από τον ένα ώμο στον άλλο ώμο, στο ύψος του λαιμού.

Επειδή τραβάει την προσοχή στους ώμους, γυναίκες με στενούς ώμους και λεπτά χεριά θα λάμψουν με αυτή την εμφάνιση, καθώς και εκείνες με φαρδύτερους γοφούς, επειδή φέρνει περισσότερη ισορροπία στο σχήμα τους.

Στράπλες

View this post on Instagram

On my way to @themorningshow premiere! ✨

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Ένα στράπλες πουκάμισο ή φόρεμα αφήνει ακάλυπτο μεγάλο μέρος του πάνω σώματος, προσελκύοντας την προσοχή απευθείας σε αυτήν την περιοχή. Είναι λίγο πιο απλό και τολμηρό.

Οι γυναίκες με μακρύ λαιμό και έντονη κλείδα μπορούν να το υποστηρίξουν. Οι γυναίκες με λεπτά χέρια θα ξεχωρίζουν λόγω των τονισμένων μυών τους, και εκείνες με στενούς ώμους θα κάνουν τα χέρια τους να φαίνονται μακρύτερα και να επιτύχουν μια πολύ ισορροπημένη εμφάνιση. Συνήθως είναι πιο κατάλληλο για γυναίκες με μεσαίο ή μικρό στήθος, καθώς δεν χρειάζεται ως υποστήριξη ένα σουτιέν με λωρίδες.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Αutumn Νails: Πάρε ιδέες για φθινοπωρινό μανικιούρ μέσα από 40 σχέδια

Αutumn Νails: Πάρε ιδέες για φθινοπωρινό μανικιούρ μέσα από 40 σχέδια

Βάφλες από Πατάτες